Kāzu plānošana
Vecmeitu ballīšu apraksti
Traka vecmeitu ballite!
Mana vecmeitu ballite norisinajas 21. junija! Tatad jau nedelju pirms tam nojauta, ka briest man tusinjsh, bet neko neviens nestastija! Tikai lika nopirkt isus minisvarkus un papzeju kurpes, trijos man jabut gatavi!
Tad nu trijso mierigi pie majam atveram shampanieti un lecam mashinas, mani veda nezinama virziena! Sakums bija Islande hotel Kjipsala ar shokolades masazju! Ui tas bija super! Pec masazjas atkal shampis un vispar shampanieti daudz dzeram taja vakara! :D Tad strelnieku laukuma man bija japaraksta zverests un jaieterpjas velnenes terpa ar patagu un ausim! Pec tam izbraucamies ar kugjiti pa Daugavu, sazimeju visus savus bijushos un ka lidmashinites palaidu veja! Krasta nokapjot, uzrakstiju solijumu savam miljotajam un ieliku pudele! Pec gada abi ar viru tos izlasisim, jo ari vinjsh sava vecpuishu ballite tadu uzrakstija! Velak sekoja gajiens pa Vecrigu, man lika dabut garamgajejus, kas iemacis dejot valsi! Pec tam ieterpa krasotaju terpa ar sazimetam sirsninjam, uz kuram bija nominali - jasamekle kursh par attiecigajam naudinjam izgriezis sirdis! Darbinju padariju godam, gandriz visas sirdis izgrieza! Tad lika pardod it ka savas biksites! Un tad nemanot bijam nonakushas pie striptizkluba Dolls! Tur nu es paliku ar muti valja, jo draudzenes man bija noirejushas striptizpuisi! :D Nebija ne vainas! :D Velak it ka braucam uz majam un tusinju turpinasim darza pasezjot, bet neka vel viens parsteigums, mums bija noireta pirts un visu nakti kopa ar musu vecpuishiem! Un dejas bija lidz pieciem rita ar divu stundu gajienu gar juru lidz majam!
Labi ka vakarā visi kopā svinēja balliti, gan puiši , gan meitenes ;)
Mes ar viru esam sarakstijushies, bet bez viesiem un svinibam! Tad nu sestdien iesvetisim musu laulibu baznica ar visiem radiem un draugiem!
Ui, riktīgi traka ballīte!!! Tagad ar bailēm sāku domāt, ko būs sadomājušas manas meitenes!!!
izskatās jau jautrs un interesants pasākums. un draudzenes pacentušās lai būtu kaut kas atšķirīgs - ne tā kā visās zaķu ballēs :)
p.s. Bet vai gadījumā tu jau neesi precējusies?? (jeb es jaucu ar kādu citu??) :)
atceros, kad man vārda dienā viena konkursa rīkotāji uzsauca striptīzu ... tas gan bija pirms gadiem 7, bet nu - pat es biju samulsusi :P - tā pa riktīgo :D :D :D
klubs, apmeklētāji, mani konkursa biedri un es vidu un dzeks dejo man ... brrrrr
tik samulsusi laikam nekad neesmu jutusies
:)))))
Super,ka ir tādas draudzenītes,kas var sarīkot tādu tusiņu:D
Un vel superīgāk ir tas,ka ir tādas foršas,jaunas mammītes,kuras prot ietusēt:*
Super traka ballīte Tev, Taube, bija!!! :)))
Man arī būtu:D Ja nepalīstu zem galda:D
Es esmu tieshi tik traka cik traku balliti man draudzenes sataisija! Bet meitenes nebija gaidijushas, ka striptiza laika es ta mulsishu! Man bija valja mute visu laiku! :D
Jā padomāts par atrakcijām! :) Baigi jautri izskatās! Un lai izdodas tava īpašā diena! :)
Vispār interesanti Tev gājis:) Bet es esmu pārāk kautrīga un klusa, lai kaut ko tādu varētu izdarīt:)Tas tādiem aktīvākiem cilvēciņiem...Bet tev tiešām piestāv:)) Tagad vēl tikai kāzas...:))
uuuuu!!
Taubīt, tu fantastiski izskaties miņukos un ar pletni ;)
tavas draudzenes ļoti centās, uzreiz var redzēt!
:)
nu tad :) no vecmeitām prom - veiksmīgu ceļavēju turpmāk kopā ar vīriņu, lai jautri kāzas nosvinās!!!
p.s. tiešām super ballīte tev bija.. !!!
tā bilde ar šampja pudeli vnk super!, tās šļakatas ... - labs kadrs
un sirsniņu izgriešana ļoooti orģināli -- nebiju neko tādu redzējusi :))