Kāzu plānošana
Vecmeitu ballīšu apraksti
Super baļļuks!
Viss sakas ar to, ka balliite bij paredzeta sestdienaa... Ta nu es piektdien darbaa seezhu un vispar neko nenojausdama izeju uzpiipeet ar koleegji... (Lidz darba laika beigam bij palikusi kada pusstunda)... Te pekshnji ap mani apkart manas draudzenites- iedod man grozinju rokas un saka, ka taa tomer ir jau sodien! Es shokaa... shiis visas smejas... Ieved mani toletee- uzvelku svarkus un maicinju ar uzrakstu( Esmu atradusi vienu mulkji, kas turpmak par mani maksas).
Sakapjam masina- braucam uz juru.. Iedzeram sampi, dodu zverestu...
Nu jā,tas uzraksts uz tā krekliņa...tas nederēja,vajdzēja kā savādāk,bet protams,ka meitenes par to neaizdomājās...
nu jaa... maneejais jau uzmeta luupu... :) bet gan jau paaries... tas jau taa ljauni nebij...
super :) Vari lepoties,ka tev tik forši draugi :) aprakstiņš un bildes tiešām bija labās :)
Dikti jautri!! Malači draudzenes!
Tik kāpēc topošo vīru par muļķi saukāt...:(
jaa,striptiizdejotajs bija super.. visas meitenes tika ariii atstaatas bez ljifoniem, tadelj diemzeel tadas bildes laikam nebutu prata darbs te likt... :) bet bija uuuberjautri!!!
Vispaar pie visa bija piedomats, tiesaam neko forshaaku nevareju veleties... :)
tev bija striptīzdejotāJAS????!!!!!
stiliņš labais - īpaši tā parūka ar vasarsraibumiem :D :D :D
Super, ka tādas draudzenes, kas var uzrīkot neaizmirstamu ballīti :))
Izklausās, ka Tev gāja super jautri!!! :)) Tagad tik vēl jāgaida lielā diena :)))
12.00 mus leja gaidija limuziins... ta ka talak bija paredzeets iet pa klubiem, man atljaava piedieniigaak sataiisties... lai gan radzinju deelj man taapaat pieveersa lielu uzmaniibu.. :) Taatad izbraukaajam ar limo... un peec tam pa vecriigas klubiem... luuk taada bija mana balliite.. bija vnk super!! Nebiju gaidiijusi kautko tik grandiozu.... :)
Braucaam pie vienas draudzenes uz dziivokli.. pa celam protams veikalaa peec shmigas... taa nu seezham un shmigojam, kad man ar tekstu- ahitaads tev tocna nekad nav bijis... Taveejam viirinjam ar tik liels nav... ienesa man skaistu kuuku... protams dzimumloceklja formaa...
Pec kuukas eeshanas bija super striptiizs, kura laikaa izgjeerbaas ne tikai striptiizdejotaajas, bet tika atstaatas bez kruushturiem visas meitenes... :)