Kāzu plānošana
Kāzu apraksti un bildes
Kāzas. Mūsu skaitākā dienina...
Ir pagajusas jau tris nedeljas, bet es aizvien so dienu atceros ar lielu maigumu un miljumu:)
TA ka mes iepriekseja diena vel svinejam manu dzimsanas dienu,tad es gulet aizgaju ap 3.00, bet tas man netrauceja modrai pl.7.00 sedet frizieres kresla.
ir 30. junija rits,pieceljos un posos cela pie frizieres.Mani uztraukumi par laika apstakliem ir pagaisusi ka nebijusi un ieksa ir tads prieka pilns miers............lai cik jocigi butu visi uztraukumi bija pargajusi kadu nedelju pirms kazam:)......... un paskatoties uz sevi spoguli redzu,ka es staroju un si sajuta mani nepameta lidz pat nakamai dienai un pat lidz nakamai nedeljai:)))))))))
ir pl.8.00 savu darbu sak frizierite mana pec stundas vinjai pievienojas vizaziste, un pl.11.00 esmu kaujas gataviba un mani sagaida vecaistevs,lai nogadatu majas.
kad ierados majas 11.30 visi ir jau prieksa tikai mans miljais ir devies pec mana puska- vajadzeja vinju izvilinat ara no majas,lai varetu sagatavot vinjam dazadus parbaudijumus. Kamer man miljais tiek gala ar uzliktajiem uzdevumiem es pucejos un draudzenes palidz neko neaizmirst:) 12.30 esmu gatava un man tiek pasniegts puskis.......... tagad atliek sagaidit mashiniti, tikmer var padalities iespaidos par uzliktajiem parbaudijumiem........ pec neilga britinja sanaca neliels krenkis,jo mashina nedaudz kavejas.......... bet 12.50 sezam mashinite un dodamies uz zagsu (un sakam izbaudit jako pipinasahanu )
12.55 esam ieradusies zagsa, viesi jau ar nepacietibu gaida:) galvenais man bija sameklet mazo masinju,jo vinjai bija liels uzdevums veicams-vinja nesa mums gredzentinjus uz spilventinja.
viesi jau zale, mes tulit iesim ieksa...........un man galva ieskrien doma- es tacu precos!!!!!!!!!!! :)
13.05 sakas ceremonija, kaut ari neesmu no raudatajam, bet ceremonijas vaditaja tik skaisti runaja,ka pat man vairakkart saskrien asaras acis (pec tam bildes verojot man miljais ar tads nopietns bija:)) pec ceremonijas devamies uz sapaniesa zali pacelt pirmo tostu un skaitit pirmo rugts:) ta ka bija pec tam briva stunda (neplanoti) tad izgajam jau paris tiltus un tad devamies uz fotosalonu. pec tam ievedam pukes majas un devamies uz parejiem tiltiem pa celjam ieklaujot fotosesijas briva daba (fotografs visu laiku bija ar mums:)
18.00 ieradamies Jaunpils pili, kur mus jau cieminji gaidija:) tur ari pavadijam vakaru.Par kura jautribu gadaja muzikantes un vakara vaditajas.. Otra diena bija viesu nama Bramanos, kur ari mes varejam atpusties:))))))))))) un nosvineties.
un viena doma gan mani nepameta visa vakara garuma- sis pasakums ir tik jautrs un zel,ka tikai reizi muza (mums ta gribetos) :)))))))))))))))))) Ari no savas kleitas neskiros pl.00.00, jo gribejas izballeties taja no visas sirds:)
si bija ljoti jauka diena un visas raizes ,pat vismazakas,pagaisa taja bridi,kad rita atveru acis un sapratu- si diena ir klat:) rupigi lolota, aukleta un planota un skita,ka nekas nespetu to sagandet un visam meitenem iesaku priecajaties un izbaudiet so dienu un visas raizes pagaisis, jo si ir JUSU skaistaka diena:)))))))))))))))))))))))
Skaisti!!!! Sveicu Jūs no visas sirds!