FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu apraksti un bildes

Kāzas: Mana lietaini skaistā diena..

25.07.07. 16:35

Ir vēlme sīki, jo sīki visu aprakstīt..

Pēdējā dienā kā traki skrējām pirkām pēdējos sīkumus - otrās dienas drēbes vīram, noturīgu tušu, apmeklējumi pie kosmetologa un pedikīra. Pusceļā braucot no veikaliem vēl abi paspējām izkašķēties par konfektēm un sulām. Tad nu pašā vakarā tik nokļuvām mājās, vedējtēvs mani ar vedējmāti aizveda uz centru, pie reizes apmainījāmies ar dāvanām- vedējiem bija asaras acīs cik feinas bija tās aitas vilnas paklāji ko dāvinājām.Mēs bijām sajūsmā par porcelāna izgreznoto kāzu albumu.
Ar vedējmāti abas dzērām vīnu, skatījāmies vecmeitu balles filmu un pēdējās šnabpudelītes izpušķojām, ā, arī groziņus. Nakti praktiski negulējām - es murgoju, viņa kāvās - pati ar sevi. 5os jau biju augšā, jo parādījās nenormāla apetīte. Plkst. 7.30 izsaucām taxi uz vecrīgu, kur mūs jau gaidīja frizierītes. Plkst. 10.45 biju gatava - i sakrāsota, i saģērbta, bet līgavainis ar vedēju kā nav tā nav..izrādas šos nelaida vecrīgā ar visu caurlaidi. Esot skrējuši ar torti un šampi meitenēm.
Izpirkšana -mīļvārdi izstaigājot visu salonu un ieraugot mani mazā solārija istabā. Abi mazliet paraudājām un tad devāmies uz mašīnu. Pa ceļam Statoilā iepirkām salātus, kurus pirms Valmieras mežā notiesājām.
Visu ceļu braucot mums no visām pusēm virsū nāca lietus mākoņi.Protams sasniedza mūs i mežiņā ar salātiem i Valmierā.
Pie baznīcas- visi viesi stāvēja 2 rindās un ieraugot mūsu mašīnu sagāja baznīcā...Bērns ieraugot mani sāka trakot, ka vajagot mammīti. Ceremonijas laikā raudāju, jo biju tik laimīga, nevis par to, ka precos, bet par to, ka meitiņa to visu redz, saprot un mammu ieveda baznīcā.
Pēc baznīcas - fotogrāfēšanās pie pilsdrupām, vēlējuma pudeles mešana Gaujā, tlts ar 88 soļiem, kuru laikā mazā man skaidroja, ka es neesot sniegbaltīte, jo tikai sniegbaltītei var būt balta kleita.
Safotogrāfējušies, devāmies uz Sietiņiezi, kur priekšā jau bija vārti, pēc tam pikniks, zvaniņu mešana, lentīšu siešana, fotosesija un kārtīga lietusgāze, kas arī mani izmērcēja. Visi bijām laimīgi, bet vienu brīdi gan mašīnā man sāka asara birt, par to, ka tik daudz lietus es nevēlējos...
Viesi lēnā garā brauca uz viesu namu, pārģērbties, atpūsties un sagatavoties uzņemšanai, mēs tikmēr devāmies zirguizjādē un varen trakā fotosesijā.Aizmirsu piebilst, ka ceremonijas laikā nez no kurienes uzradās vēl viens fotogrāfs, kas mums uztaisīja pasakainas bildes un tikai pa 5 ls:)
Pie viesu nama draugi bija parūpējušies par vārtiem, muzikants ar akaredeonu pavadīja līdz viesiem un veselai virknei pārbaudījumu- tajā skaitā sāls piramīdas celšana, novēlējuma kamola tīšana, labās enerģijas ar kliedzieniem uzņemšana. Vakara gaitā bija atrakcija, kur mums bija jāplēš māla trauki un jāriskē dejot pa tiem - nemēģinājām :)
Mičošana bija skaista- lapenītē, vecāki aizdedzināja lāpas un visi viesi palaida svecītes upē, kas mierīgi un skaisti aiztecēja pa straumi.
Trakojām līdz 3jiem rītā un tad kopā ar vedējiem aizgājām gulēt.
Protams ka nākamā dienā soļanka un Brenguļu alus bija ideālā kombinācija kopā ar šašliku. Rīkoju atrakcijas, visiem patika, man pašai arī.....gājām pirtī..trešajā dienā laimīgi ar promilēm devāmies mājās.
Tagad tā pēc laiciņa apdomājot to visu saprotu, ka sāp sirsniņa par to, ka tētis ar mani nenodejoja nevienu deju:( Varbūt sīkums vai kā...bet uz visiem tiem sīkumiņiem, kas neizdevās, tas likās vissāpīgāk. Bet tā sajūta, kas ir skatoties bildes un filmas ir kā taureņa efekts....

Vēlējos vēlreiz gari izplūst...

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
25.07.07. 16:37

Nu jau pēc ceremonijas ieraugu draugus, kuri nepaspēja uz ceremoniju

25.07.07. 16:41

nes mani vēl , nes mani mūžam :)

25.07.07. 16:42

tālāk seko pikniks sietiņiezī ar mazu fotosesiju.

25.07.07. 16:43

turpinājums :) gāza pamatīgs lietus, bet mums vēl kādas 5min tas netraucēja ākstīties :)

25.07.07. 16:45

lietus sietiņiezī - nu jau līdz kaulam:(

z
zvaigzne 25.07.07. 16:45 | Kāzu datums: 04.08.2007

Apsveicu! ļoti skaists pāris esat, un bildes arī skistas, tādas brības un nepiespiestas :)

25.07.07. 16:48

pie zirgu staļla stāvēja jauns velosipēds, nezināmas izcelsmes, vajadzēja izmantot: )

25.07.07. 16:50

turpinājums ar zirgiem :)esam mazliet apžuvuši un atkal gatavi pēc izjādes trakulībām :)

25.07.07. 16:51

iejūgta :)he, kad es tur augšā atrados, netīšām aizrāvos un mazliet iezvetēju ar pletni vīra kungam :)

25.07.07. 16:54

pedējā bildīte :)

25.07.07. 16:57

Neskatoties ne uz ko, ne uz lietu, ne mazliet pajukušām atrakcijām, izmirkušu kleitu pasākums bija godam izdevies.

mazulīte 25.07.07. 16:59 | Kāzu datums: 07.07.2007

Paldies par aprakstiņu! Skaistas bildītes!!! :)
Sirsnīgi sveicieniņi jaunajai ģimenītei!!! Rūgtsss... :)

25.07.07. 17:00

Paldies:) Tagad tik jāsāk attīstīt bildes un jāliek albumā, jo tās jau ir tās vienīgās taustāmās atmiņas, kas paliks pēc šī visa:)

mazulīte 25.07.07. 17:04 | Kāzu datums: 07.07.2007

bildītes jums tiešām skaistas...būs burvīgas taustāmas atmiņas!!! :) :) :)

chiepa 25.07.07. 17:39 | Kāzu datums: 24.08.2007

skatiijos bildiites un smaidiiju, cik taas dabiskas un jautras!!! prieks redzeet, ka veel kaadai ir bolero jacinja ;) ljoti skaista liigavinja! lai jums laimiite un miilestiiba juusu kopdziivee tikpat liela, kaa prieks kas juusos bija shajaa skaistajaa kaazu dienaa! :)

t
tlusēnc 25.07.07. 17:53 | Kāzu datums: 24.08.2007

man atkal ļoti patīk tās mežģīņrozītes- es ar savai kleitei tādu rakstiņu gribēju mežģīnēm, bet neatradu- nebiju gatava pa 100 un vairāk latiem metrā pirkt.. tomēr 6 metrus vajadzēja..

ieveens 25.07.07. 22:01 | Kāzu datums: 05.09.2008

Vieglu taku, raitu soli
Divatā staigājot,
Lai netrūkst mīļu vārdu
Visu mūžu dzīvojot.

Lauminja 26.07.07. 03:03 | Kāzu datums: 28.07.2007

Lieliskas bildes :) Prieks pamielot acis ar tik skaistu ģimeni (visiem trim!) :)
Lai Jums izdodas saglabāt spēju nebūšanas risināt ar prieku un no laimes lāses izp;ust ziloni :)

P.S. Man vislabāk patika bilde 16:50

26.07.07. 12:06

Paldies, paldies meitenes par labiem vārdiem:)

Tagad tik saprotu, ka man pašai patika to visu organizēt un ņemties. Būtu gatava vēl kaut ko tādu darīt, bet nu jau kā vedējmāte :)

Siice 26.07.07. 12:40 | Kāzu datums: 07.07.2007

Es arī pievienojos laimes un saticības vēlējumiem! :)
Starp citu, Egij', es arī labprāt uzorganizētu kādai draudzenei kāzas kā vedējmāte! :) Man arī patikās! :)