FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu apraksti un bildes

Kāzas: Ar laimes brillēm uz degungala!

a
anminka 26.07.07. 22:46 | Kāzu datums: 21.07.2007

vai esat gatavas dzirdēt manu stāstu...?!

sākšu ar 5dienu:skrējiens pa veikaliem, savedām visu viesu namam-rotas, alkoholu un mičošanas dāvanas, medaļas.
bērns īsts niķu vācelīte-memma ar tēti streso, vāc mantas-nevar zināt kas notiks.solījumi ņemt līdzi nelidz-histērija.braucam...
topišais paņem puiku līdzi uz laukiem man ir atslodze.piems atbrauc filmētājs, lai visu izrunāt.
braucu pie vedējiem jāsaliek dziesmu grāmata, jāsaliek loterijai numuriņi.1:00 esmu mājās.sakārtoju lielo dzīvokli un aiju- aiju...

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
a
anminka 26.07.07. 22:56 | Kāzu datums: 21.07.2007

8:30- modinātājs...ak, Dievs, nu lūdzu, vēl bišku pasnaust.
kafija...un pēkšņi vešana..sabīstos, bet viss O.K.
duša, ciēmiņi, meke-up meistare un atbrauc DĒLIŅŠ...atkal super-puper niķi es neko nevaru izdarīt, kas krāsojas, kas ģērbjas 3 mazi bērni pa vidu-trakomāja!!!
13:25 tā kā vajadzētu apģerbties...
13:45 nu eju ģērbties
14:00 bērna brēcieni, limuzīna šoferis stāv otrā mājas pusē kur nav nevienas ieejas un izejas un nevaru ieskaidrot kur īsti mana mājā(gribējas muti zilu uzraut)
14:05 kur ir tas pi-pi-pi ja nebūs tūlīt klāt nositīšu!!!
14:10 nu ko šie tur lejā pīpē, mēs jau kavējam, kur vazājas mans tēvs, kāpēc daži ciemiņi lejā ir šortos un krosenēs...
14:25 viena istabā...sirds sāk klauvēt dīvainos ritmus, dzirdu mīļuma balsi gribas ātrāk viņa azotē, mans mīļumiņ, čabulītis
balss no koridora"saulīte, es mīlu tevi!"
es"es arī mīlu tevi"
es redzu viņu- smaidīgu, laimīgu, skaitu, uzvalkā...
esam neviltoti laimīgi un skūpstamies!
pirmie vārdi mums, šampis un laižam uz zaksu...

a
anminka 26.07.07. 23:02 | Kāzu datums: 21.07.2007

iesežamies limuzīnā, daži viesi mani nepazinu un taujā pēc manis...:))))
šoferis:kur braucam?
mēs: uz zaksu...!?
š: kur?!
m:Slokas 8
š:????
m: atrašanās vietu....
aizbarucam- pabraucam garām
šoferis:mēs neesam pabraukuši garām?

zaksssssss uztraukums 0 0 0 sēžam istabiņā, vecāku ziedi nav, mani senši stresā- floriste manā dzīvoklī pārgērbjās...paspēj laicīgi...
pirmās bildes, joki, smiešanās...
sakām jā vārdu un seko ievilcies skūpsts........nu ļoti gribējās.
URĀ- ESAM VĪRS UN SIEVA!

dianam242_ 26.07.07. 23:04 | Kāzu datums: 11.08.2007

pie šī neparastā stāsta tā vien prasās kāds foto!:)
ar nepacietību gaidu stāsta turpinājumu!

a
anminka 26.07.07. 23:12 | Kāzu datums: 21.07.2007

seko Arkādij parks(šoferis arī nezina kur tas ir)
aizmūkam uz pirmo pīpi- mmm kur labi ka neviens nepieķer.
pirmais bērnības tilts- metam margrietiņa ūdenī(daudz pa vienai)
tad bildēšanās kāpnēs un pirmais šampis.
tiltiņi un mūkam visi pīpēt(jaunie, vedēji un operators ar fotogrāfu)un tikai mēs saslēdzam mūsu sirsniņas un es izmetu atslēdziņas pie visiem velniem!!!
tālāk uz mārupes akmeņiem(Rankas skulptūru dārzs)
tur daži klāj galdu un mūsu tante sataisa pasākumu:
ir tāda skulptūra DIEVS ar izstieptām rokām, mēs ielikām viņa plaukstās savas un nedaudz paklusējām, tad novēlējām viens otram šo to...mīlestību.
tad skulptors arī teica neleilu novēlējumu runu un tante uzdāvināja gimenes svētbildes kopiju rāmī.
Ranka pastāstīja par saviem mākslas darbiem un laidām tālāk!
uz Jelgavas šosejas tilta(gaisa) laidām baložus un tad mīļums nesa un tika skaitīti soļi(daudz)

tam sekoja neliels striķis, kur radiniece gribēja mani redzēt.

tad tilts kur dedzinājām savis nedarbus- manējā lapiņa nekādīgi negribēja degt....

a
anminka 26.07.07. 23:24 | Kāzu datums: 21.07.2007

esam uz Bauskas-Ķekavas loka mīļums saka:griez uz Ķekavu!šoferis un Bausku...
mēs bļaujam nepareizi- mums uz ķekavu un šis met riņi un pa vienvirziena pusi domā laist...
es-tā bailīgā sāku ķērkt...izgriezāmies, bet šoferis bija labais...
nākošais striķis...
tur mēs dzērām bērnu šampi, pūtām balonus, saucām mīļvārdiņus tik cik margrietiņām lapiņu!
tēvi zāģēja pagali un vīriņš pārcirta.
mātes grieza riņķus un endelājāmies pusstundu...
pie viesu nama zīmējām viens otru, teicām komplimentus vilkdami no ābola laukā zobubakstāmos, spērām balonos, lai zināt ko kurš darīs un likām viens otra bilžu puzles.vīrs taisīja rozeti- pagarinātāju no detaļām un es ar aizvērtām zcīm uz smaržu minēju kas ir kas!
dāvanas un galds..
pēc pirmajiem tostiem vedējmāte aizskrēja fiksi uz mašīnu pēc diska un nezkāpēc viesi sāka izklīst.
dabūja atpakaļ, sadedza sveces un ies dejot pirmo valsi un čuš...a nav...spēlē kaudkāds briesmīgs melanholiskajam valsim līdzīgs muzikāls mēginājums(izrādās disks neiet un muzikanti cenšās cik spēka)
nu tad kaut kas labāgs-nodejojām un miers...fiksi aiz stūra uzraut dūmu...vedējmāte stresā jo vis timbu-ļambu galīgi garām, BET neviens jau to nepamana....:))))
amatu dalīšana, dejas un mēginājums speršanai-pēkšņi pazūd vīrs es kliegdama, brēgdama, skriedama:"KUR IR KASPARS" fu, stāv-pīpē...un pēkšņi nesajūtu grīdu zem kājām un ačohnos tualetē(tas ko es negribēju)bet nu ko nozagta tak nozagta...
dejas turpinās...

a
anminka 26.07.07. 23:34 | Kāzu datums: 21.07.2007

vecāki mus izšūpo klēpjos
āra, šūpoles, spēlē muzikanti-vijole un ģitāra...melodija no smilšu rauša.
un sākas tautas dziesma par vieglām rociņām un mana diadēma aizceļo citai meitene(izrādās šie ar tuvumā štuko)krūts piespraude pei jaunā puiša.
dzirdu bērniņa raudas- sirds plīst pušu, bet turos godam.....
sākam dalīt dāvanas...vecākiem dzirds formas medaļa un dubultais fotorāmītis Rihardiņam un mums.
pieliecos pēc brāļu dāvanām un radzu gaismu sev starp kājām...
sekoja"pi-pi-pi" es degu!!!!nepamanīju tējas sveci...es tā purināju svārkus, ka nodzisa nemaz nesajutot-tik smirdēja!
turpinām,dāvanas vedējiem, medaļas arī visiem pārējiem.
tad nesām mūsu sirdis (putuplasta sirdis ar iekšā saspraustām tējas svecēm, kas bija rokās viesiem)
laižam dīķī-fotogrāfs laivā, kas piesieta pie krasta un vīrs no tās pastumj sirdi un gandrīz abi neiekrīt, bet skats simts latu vērts!
prievītes mešana un pišķa mešana...
torte un miegs pazūd.
noliekam Rižu gulēt ar vīramāti, jo šī nedzērāja vienas glāzes vietā laikam iedzēra divas un noraudājusies aiz laimes iet gulēt!

a
anminka 26.07.07. 23:38 | Kāzu datums: 21.07.2007

dejas dauzīšnanās muzikantu spēles undziesmugrāmata arī noderēja-bija vienkārši super jautri!
tad gu;dināšana- mums ir baltas micītes, balti spilventiņi sasieti kopā un sega...
tumšs, visi apkārt dejo riņķī un muzikanti dziet miegadziesmu pie līgaviņas gulēšanu
mēs gan gulējām, gan cēļāmies un bučōjamies-sekojām dziesmas vārdiem
muzikanti teica, ka reti gadās tik saskanīgs pāris...
tipa gājām gulēt-aiz mājas stūra divatā dzērām šampi un devām solījumus un teicāmies cik esam laimīgi!!!
.................

a
anminka 26.07.07. 23:49 | Kāzu datums: 21.07.2007

modināšana, mutes mazgāšana!

pie ieejas uztaisījām šampi ar zaļajiem un zilajiem kokteiļkiršiem!
neviens neizbaudījis mīlas dziru netika ielaists iekša!

pirmie tosti, nodošanas pieņemšanas akts,novēlējumi,norīkojumi
viens punkts bija labs:"lai Annai ir daudz bērnu un Kaspars mīl kā savējos!"
un izsole-vedēji pa kluso sarunāja bērnības mantiņas-manas kurpītes, kaspara sporta kurpju somu(krievu laiku)un bija tipa vecmeitu ballītes atribūts(bija domāts sākumā likt auduma kronītis ar zeltītām maliņām un bumbuļiem)un viena sieviete iebļāvās nu te kā minimums 20Ls sākumcena izsolei!!!kur sekoja 20Ls viens!20Ls divu!20Ls trīs!pārdots!!!bija jautri nepiespieti un nevienas nomāktas sejas...
ārā saulītē izspēlējām lkoteriju-gāja ļoti labi!
tad es biju no cāļa atpūtas ielikusi linku kur kāzās kurpes un drēbes tika nospērtas-mums ar tā bija!
visi dejoja, lasīja dzejoļus un dziedāja!galvenais pielikt gudru un atraktīvu cilvēciņu!

un tad viesi sāka izsīkt!un līgava izdomāja ar vedējtēvu ierāut pa glāzītei=sarāvāmies tīri normāli!

a
anminka 26.07.07. 23:53 | Kāzu datums: 21.07.2007

mājas, mājas mānas mīļās mājas...fu, šūdīgi tā kā ap dūsu man sorīt
krāvājam mantas un laižam dzīvē........
USMAS ezers, saule, mīļotais, vedēji, bērns un gandrīz ne dvēseles!!!

paldies gribu pateikt, jums, meitenes!
par uzklausīšanu, padomu, savas nostājas aizstāvēšanu!
par tīkamu vārdu grūtā brīdī!
par to, ka palīdzējāt ar idejām šai skaistajai dienai!
par apsveikumiem un laba vēlējumiem!
paldies redaktoram par šo mājas lapu un par apsveikumu!

mēs esam tik dažādas, bet tomēr mūs vieno kas kopīgs!

a
anminka 26.07.07. 23:58 | Kāzu datums: 21.07.2007

dianam242
es zinu, bet tad būtu jāgaida nedēļa!

piedodiet par kļūdām-jau pavēls un emocijas vēl kūsā!

rītā noņemšu kaklarotu, ko vēl neesmu noņēmusi, jums pierakstīju un gaidiet bildes...
salikšu tepat un protams ar paskaidrojumiem...

un vēl-manai kleitai nodega apakša un vīriņš izgriez apakšsvārkus un vienu malu sabāzu aiz svārku augšas kā čigāniete!man kleita bija ļoti dīvaina, bet cik pagaidām esmu redzējusi bildes(kādas 4-5 draugos) man nepatīk ne kleita uz auguma, ne make-up!redzēs vai profesionālais fotoaparāts labāk bildē par digitālo ziepeni!
no malas visu redz labāk-arī sevi!!!

ja ko atcerēšos pierakstīšu, bet līdzīgu turpinājumu gaidiet-nu ko māksliniekam padarīsi!?

Africa 27.07.07. 07:31 | Kāzu datums: 21.07.2007

anminka
šito man vajadzēja lasīt ne tik agri no rīta, tā apraudājos, ka jāiet acis vēlreiz krāsot. vienkārši super!!!! no visas sirds apsveicu un novēlu bezgala ilgu laimi un saticību!

P
Palaidne 27.07.07. 08:29

Superrr. paldies par tik skaistu aprakstu, arī man sirds sarāvās to visu lasot.
Daudz baltu dieniņu Jums!!! Un neizsīkstošu mīlestību, saticību un veselību!

k
kikki 27.07.07. 08:37 | Kāzu datums: 16.08.2008

Tiešām jauks un superīgs stāsts. Lai laime, saticība un mīlestība ir ar Jums visus turpmākos kopdzīves gadus:))))

Laurita 27.07.07. 08:46 | Kāzu datums: 07.07.2007

Es pārsmējos un apraudājos vienlaicīgi! Super aprakstiņš!!!:)))
Lai jūs savu bērnu kāzās arī viens uz otru skatītos ar tādām pašām acīm, kā savā kāzu dienā!:)

27.07.07. 08:54

Anminka, tik enerģisku stāstu nebiju vēl lasījusi:)

Daudz daudz prieka, saticības, laimes, bagātības gan garīgas gan materiāla pasaulē:) !!!

n
natre 27.07.07. 08:56 | Kāzu datums: 25.08.2007

Mīlestību un laimi visus kopdziives gadus!

n
natre 27.07.07. 08:56 | Kāzu datums: 25.08.2007

Mīlestību un laimi visus kopdziives gadus!

p
puuks 27.07.07. 08:58 | Kāzu datums: 04.05.2007

sveicieni nu jau sieviņu pulciņā:)) aprakst superīgs, pilns emocijām:)

larri 27.07.07. 09:54 | Kāzu datums: 24.08.2007

tagad arii man beidzot sagribeejaas savas kaazas,lasot Tavu aprakstu..:))
buccas un miilji seviecieni jaunlaulaatajiem!! :))

chiepa 27.07.07. 09:57 | Kāzu datums: 24.08.2007

lasiiju..smeejos..raudaaju...atkal smeejos.. Super staastinjsh! Gribeetos man ari tikpat jautras, patiesu emociju pilnas, laimiigas un vienkaarshi- superiigas kaazas!!! Lai jums juusu jaunajaa gjimeniitee viss izdodas, esiet laimiigi, un miiliet, miiliet, miiliet!!! :)