Kāzu plānošana
Kāzu apraksti un bildes
Kāzas: Mūsu saulainās dienas stāstiņš.
Jauku jums lasīšanu!
Sestdienas rītā pamodos un dīvainā kārtā man nemaz nebija stess. Tā kā dzimtsarakstu nodaļā bija jābūt 17.00 laiks bija daudz. Plkst.12.00 ieradās mans friziers un tad arī atvadīos uz laiku no mīļotā, kurš aizbrauca pie aviem vecākiem posties (vīra vecāki bija mūsu vedēji). Sākumā friziers sapucēja draudzeni un mūsu mazo un tad ķērās klāt maniem matiem. Kad mana frizūra bija gatava un plīvuriņš jau matos, sajutu jau stresiņu. Nepacietībā zvanīju mīļotajam un jautāju kā šim iet un kā jūtas. Viņam ar tā jocīgi un nemierīgi. Bijām sarunājuši, kad viņš man vēl pazvanīs, kad būs ceļā pie manis. Nepacietīgi gaidīju zvanu, lai varētu beidzot savu kleitiņu vilkt mugurā. Jā! Sagaidīju zvanu, tad arī sirsniņa sāka straujāk pukstēt, jo sapratu, ka tas brīdis ir klāt un jāvelk kleitiņa mugurā. Draudene palīdzēja uzvilkt kleitu. Gaidīšanas brīdis bija visilgākais sāku justies saspiesta, likās, ka nevaru paelpot.
Tad devāmies uz viesu namu, kas atrodas Bērzciemā. Braucām cauri jūrmalai. Mūsu vedējtēvs izdomāja, ka viņš caurlaidi nepirks un braucām tik tālāk. Protams visa karavāna negribēja atpalikt un sekoja visi mums līdzi tik uz priekšu...
Tālāk bija viens negaidīts apstāšanās punkts Plieņciemā, kur tika novilkti vārti. Pēkšņi mūsu ceļu šķērsoja džips un visiem nācās apstāties. Izpirkuma maksā pieprasīja no mums skūpstu. Skūpsts bija tik garšs, kamēr viņi teica pietiek. Un protams mazie dabūja saldumus un lielie pudeles. Tas bija supper.
Nonākot iecerētajā vietā mūs atkal sagaidīja visādi uzdevumi. Man vajdzēja piešūt pogu, vīram ar nagliņām dēlītī izveidot kaut ko mīļu (viņš izveidoja mana vārda pirmo burtu) tas man likās ļoti mīļi. Tad vajadzēja pārlauzt pīrādziņu un atrast naudiņu, kuram tiek naudiņa, tas pelnītājs. Naudiņa tika vīram, tieši tā kā mūsu ģimenē viņš ir vienīgais pelnītājs pagaidām. Tad bija jāuzkāpj tam šķīvītim un bigās jāēd ābols.
Tad sāka tuvoties plkst 23 un visi līgavu zagļi sāka meklēt un štukot kā mani nozagt, bet sargi arī bija uzdevumu augstumos. Bet kad mēs mierīgi dancojām tika konstatēta nedzirdēta lieta. Tika nozagts līgavas pušķis. Mēs pat nevarējām iedomāties, ka kāds to varētu paņemt. Izpirkuma maksu prasīja, lai mēs piepumpējot divus madračus, uz kā citi varētu gulēt. Mēs teicām, ka vēl padomāsim. Tad kad bija jau pus divpadsmit, kāds viesu pāris mums ieteica lielisku ideju.
Un tā tika nolaupīti jaunlaulātie. Izpirkuma maksu prasīja atgriezt pušķi, martini pudeli un konjaku. Tuvojās jau gandrīz divpadsmit un nav ne pušķa ne jaunlaulātie. Runāja jau, ka mičošana nenotiks, janetiks atgriezts pušķis. Tad galu galā pušķis tika atgūts un nodots sargam
Ceru, ka jums mans stāstiņš patika. Noteikti esmu palaidusi kaut ko garām, bet tas jau nekas.
tieshaam jauks, saulains staastinjsh!!! liigavinja smaidosha kaa sauliite! lai tikpat saulaina juusu dziiviite kopaa!!! :)
Jauks tavas dienas stastinjs! Lai tikpat saulaina un pozitiiviem piedzivojumiem bagata turpmaka kopdziive!
Paldies par jauko stāstiņu !Ļoti skaistas bildītes un paši izskatieties tik laimīgi :) Apsveicu!
Mīļš paldies!
lai turpmākā kopdzīve tikpat saulaina un sakista, kā pirmais saullēkts, sagaidīts jaunajā statusā! :)
Paldies!
Man dikti patik, ka jus puiku esat saposushi - nu taa ka teti:)Abi saskanjoti:)
Jā, dēlu mēs tiešām mēģinājām saģērbt tā kā tēvu. Piespraudes arī tika pasūtītas divas. Man pašai ļoti patika, kādi bija mani vīrieši.
danda
lieliski...iesāku izlasīju pirms brīvdienām, jo pārējo nepaspēju-vīriņš no datora norāva un bija jābrauc uz laikiem-ATKĀZAS!
jauko un mierīgi...par līgavas puški mani precēta draudzene pabrīdināja, bet es nebaidījos-labāk puški nekā mani...
vēl vedēji prasīja par saspraušanu, bet nezkāpēc atteicāmies-visu laiku bijām kopā, bet manam redz pīpēt sagribējās.