Kāzu plānošana
Kāzu apraksti un bildes
Kāzas: Vienas dienas lidojums 7 metrus virs zemes....
Pavisam īss atskats mana sapņu dieniņā.
1.00 beidzu cept pīrādziņus un ieslīku saldā miedziņā.
5 .20 miedzinņs zudis un sēžu pie datora cītīgi lasu PRECOS.Nevienas no jums nav ar ko parunat,un naivi butu domāt ka te kāda sēž 5 no rīta.
6.50 kāpju mašīnā un braucu uz frizētavu.fŗiziere ar savu mieru mani nomierina un uzmundrina.
8.0 uz frizētavu vedējtēvs atved manu matu rotu ar plikām kāj`m ,jo tā esot ērtāk.))))
9.00 esmu safrizēta un skaista dodos mājās ar mašīnu.Vīriņš jau nav mājās.
Sāku taisīt lielai meitai matus,sapucēju mazo meitiņu undēliņu
11.00 sāku ģērbties,ierodas vedējmāte man pakļ,vedējtēvs savāc manu lielo meitu un aizbrauc.
11.15 mani kopā ar vedējmāti un lielo dēlu savāc takometrs`.Jautrs brauciens līdz`DURBES pilij.
Dēļs paņēma mani aiz rokas ,tilta vidū spēlē muzikants ar sintezatiru,rožlapiņu ceļš nokaisīts un otrā tilta galā mūsu lielāa meita ved savu tēti man pretī.`Man asaras acīs un lēnām čāpojam pretī viens otram.Asaras man pilnas acis un topošais vīriņš tāds pats asaras birst.Ko tādu viņš nebija gaidījis.
Ziedu pušķis fantastisks,pirmais skūpsts,asaras,un visapkārt mīlestība.
ak, Dievs, cik ... es pat nevaru aprakstīt kā...
parasti man muti aizvērt nevar...
Bildes,bildes un bildes pirms zagsa.Satieku savus jaukos cilvēciņus -Lauritu(no precos),`viņas vīriņu Mārtiņu kas filmē un`fotogrāfu-Guntaru.Paši jaukākie cilveciņi pēc vedējiem.
Līdz šim spīd skaista saulīte,braucot uz zagsu sāk līt lietus,piebraucot zagsā spīd saulīte.
12.30 neaizmirstams,tikai mums diviem veltīts teksts,jo mēs jau profesionāli vedēji)))Asaras mums 4 un visiem viesiem,pēc mirkļa smaids.
Lielaa steiga vedeji mus ved uz R igu,piestajam pie Fabrikas resotaana,un tur mus gaida M.Gaila kugitis.Romantisks brauciens pa Daugavu zem visiem tiltiem un romantiska sampaniesa dzersana,bildesanas.Tad tiek uzsauktas mums vakarinas restorana.Fantastika.
Tad cels uz pirti un tur strikis,masina prieksa,parbaudijumi.Tad p[argerbamies un briva stila tusins ar pirti un saslikiem,ezers,laivas.Fantastika.24.00 dalam torti,metam ezeraa izraudatas asaras pa ugunigu celu.(bildes velak)
Mīļš sveiciens jaunajai ģimenītei!:)
Jēziņ, pat apraudājos - tik skaisti un mīlestības pārpilni!
Redzēju es vienu raidījumu, kur abi bijāt:)
Tādēļ droši varu teikt - Jūs jaus sen to bijāt pelnījuši un jūsu bērni arī!:)
Es piedzimu pasaulē,
Lai kopā ar Tevi satiktu ik rītu,
Es piedzimu pasaulē,
Lai tavas rokas sasildītu
Ne tikai dienu, ne tikai mūžu
ne divus mūžus, ne trīs -
daudz ilgāk…
Visam par jautribu mani vel paspeja viesu namā nozagt.Vīriņš uz terases pīpēja,viesi kur nu kurais,kāds pirtī,cits ezerā,daži dejo.Kamēr brīvs brītiņš nolēmu nomazgāt dažus traukus un pēkšņi man pazūd pamats zem kājām,saprotu mani zog.))Abi jaunie vīri kuriem bijām par vedējiem.Mašīnā iekšā un prom.Īzsēdināja mani ar vienu no viņiem pļavas malā un aizbrauca pec izpirkuma.Kad dabūja izpirkumu mani atdeva likumīgam vīram.
Un visjaukāko dāvanu mums pasniedza Dieviņš-Visu dienu bija silts un saulains.Lietus mūs svētīja pirms zagsa,tad nedaudz kamēr bijām Jaunmokās un tas arī viss.Romantisks saulriets,pasakains saullēkts(un abus redzēju)Vakar vēl visu dienu tikai saulīte.
Jā pa raidījumiem esam dzīvojuši un pa žūrnāliem ari mūssu dzīves seriāls ir aprunāts un aprakstīts daudz.`Bet tagad tiešām esam bezgala laimīgi.
Paldies vēlreiz par apsveikumiem..
es ar' apraudaajos.. tik skaisti un aizkustinoshi!!! Laimiiti jums!!! Lai jums daudz taadu skaistu, miilestiibas pilnu un laimiigu mirklju priekshaa veel!!! :)
Skaisti,jo skaisti! No sirds sveicu! Laimi,miilestiibu,saticiibua,ilgu muuzzu kopaa dziivojot. Skaista kleitiņa.
Savienotas sirdis, rokas,
Ceļš nu viens un mērķis viens,
Divas takas kopā lokās,
Šķetināts jauns pavediens!
Slēgta ir šī derība
Mīlestībā, cerībā!
Novēlu Jums mīlestību, labestību un izturību Jums līdz mūža galam! Un lai nekad, nekad nepienāk dzīvē brīdis, kad Jūs secināt, ka esiet piekusuši no otra mīlestības!
Vēlu tikai skaistus mirkļus!
pasakaina kleita..pasakains stāsts.. :))
Super bildes, kleitas izvēle ārkārtīgi laba. Prieks, par Jums abiem ! :)))