Kāzu plānošana
Kāzu apraksti un bildes
Kāzas: Mūsu diena!
Rīts atnāca pārāk vēlu, vismaz man tā likās, jo praktiski nevarēju aizmigt.
Biju augšā jau 6. Viena pati sēdēju uz balkona un dzēru piparmētru tēju, skatoties kā aust diena.
8 bija klāt mana māsa, kas aizveda pie friziera. Bija ļoti dīvaina sajūta štāvēt flīsa kostīmiņā un svētku frizūrā.
Tad braucām ģērbties un krāsoties. Šķiet, ka tajās pāris stundās izrunājām visu dzīvi.
1. pateicība - manam mīļajam māšukam par pleca sajūtu un fantastisko make - up
13.30 bija klāt vedēji un mans bruņinieks.
2. pateicība - manam vīriņam un salona "Mindori" meitenēm par kolosālo ziedu pušķi.
14.30 Mans tētis mani jau veda pie altāra
3. pateicība - sirsnīgajam mācītājam Pāvilam Brūveram par jauko dievkalpojumu un vārdiem, kas vēl tagad skan un, ko centīšos nekad neaizmirst.
Tad mazais ceļojums, vizināšanās ar laivu pa Daugavu, izjāde ar zirgiem.Laimīgi un drusku noguruši ierodamies viesu namā .... un tad jau balle līdz rītam.
4. pateicība manas māšeles draugam Deivam par fantastiskajām kāzu bildēm, jaukajām saimniecēm par garšīgo maltīti un superīgāko medus torti.
Īpaši gribas izcelt mičošanu - viesi ar degošām lāpām rokās aplī sastājās laukā. Muzikanti spelējā "Prāta vētras" - Man kabatā ..... un vedēji mums katram dāvināja sievas un vīra amuletus ( kakla rotas ).
5. pateicība mūsu vedējiem Elitai un Vilnim par izturību un izdomu. Un, protams, mūsu muzikantiem par spelēšanu un kopā dziedāšanu līdz rītausmai.
profila bilde jau labā!:))
Nav jau viegli kopā veidot dzīvi,
Divas takas vienā takā siet;
Nav jau viegli veidot kopā dzīvi,
Tomēr diviem kaut kā labāk iet!
Linda
profila bilde labā...
Bilde laba! Manam vīriņam līdzīga!!!
Sveicieniņi! Piekrītu, bildīte dikti feina! :)) Laimi Jums!
Izskatās jautri.