Kāzu plānošana
Kāzu apraksti un bildes
Kāzas. un uz mūžu viens otram solījāmies mēs...
Mūsu diena - 21. jūlijs - sākās mierīgi, bez stresa. Meitu jau iepriekšējā dienā bijām atdevuši maniem vecākiem, laivarētu izbaudīt savu Lielo dienu.
Līgavainis safrizējās un kopā ar vedējtēvu devās pušķot mašīnu. Es tiku safrizēta, nogrimēta un tad devos ģerbties pie vedējmātes. Kad abas bijām gatavas, braucām uz Siguldu, kur līgavainis ar vedējtēvu mūs jau gaidīja. viņus atrast bija viegli, jo mūsu "limuzīns" uz pārējo auto fona izskatījās vairāk kā iespaidīgi!!! Mūs vai puse Siguldas safotografēja un safilmēja; es pirmo reizi mūžā redzēju, kā cilvēkiem no brīnumiem mute paliek vaļā!!!
Tā kā uz ceremoniju bijām tikai 4, viss notik ļoti ātri! tad jau kā vīrs un sieva devāmies pils dārzā iemalkot šampanieti un fotografēties.
Pēc tam braucām uz Gauju, kur pie, uz un zem tilta mums bija visādas izdarības. Pēc tām devāmies uz pilsētas trasi izbraukt ar pacēlāju un baudīt Gaujas senlejas skaistumu. Pa ceļam mūs noķēra LTV filmēšanas grupa un nointervēja (arī viņus bija ieinteresējis mūsu auto! :) )
tad jau sākām posties uz māju pusi (svinības notika manās lauku mājās dārzā), kur viesi jau mūs nepacietīgi gaidīja. Kad bijām aptuveni 10 km no svinību vietas, mums beidzās benzīns! Sūtījām vedējus meklēt benzīntanku, bet paši pa to laiku uztaisījām romantisku fotosesiju rudzu laukā.
Tagad saprotu, kēpēc visi pievērsa uzmanību Jūsu limuzīnam!:)) (es ar skatītos) :)
Laimi Jums!!:)
Ohohooooooo! Nav ne mazāko šaubu, ka klātienē tas izskatās vēl iespaidīgāks:D :D :D
Bezgala oriģināli!:))
Sirsnīgi jums sveicieni un... mīlestību, mīlestību un vēlreiz mīlestību!!!
Super jauki ! :) Sirsnīgi sveicieniņi!
pirmais valsis! ak, un dziesmiņa tik romantiska! dzied franču valodā.. "nemeklē vairs mīlestību, tā jau ir klāt, tā turpināsies mūžam! cik gan skaista būs tā diena, kad mēs apprecēsimies" (nu aptuveni tāds varētu būt tulkojums piedziedājumam) Un diena, kad apprecējāmies patiešām BIJA skaista un neaizmirstama :))