FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu apraksti un bildes

Kāzas. par manu laimigo dienu:)!!!!

m
meetrinja 23.08.07. 09:44 | Kāzu datums: 11.08.2007

Divas dienas pirms kaazam skrejam uz rinki lai izdaritu vel pedejos darbinus,tikai tad pa istam sapratu-TAS notiks pec divam dienam:)...nu ja,11.08.2007 nu bija klat..pamodos jau 3:30 gaju vanna -relaksejos:)sirds sitas traki un ari est it nemaz negribejas:)nu ta lena gara sataisijos-uzkrasojos utt.un 7 devos uz frizetavu-mans milais mani pavadija..izejot no majam ieraudzijam ka piebrauc vedejtevs-ar skaisti izpuskoto masinu..tas bridis bija neaizmirstams..TIK SKAISTI:)!!!!..aizgaju uz frizetavu,mani jau tur gaidija frizierite-smaidiga un prieciga..sataisija man skaistu bet vienkarsu frizuru:)gaju uz majam vilkt kaazu kleitu...palidzeja mamma un vecmammina..un vedejmate ar savu milo smaidu(vedejmate man bija bernibas draudzene ar ko kopa augam):)...Laiks milotajam ienest ziedus..lenam un mierigi vins paradas..vina acis redzu satraukumu un laimi..un lielu lielu smaidu:)wooow..kas par puski man tiek pasniegts!!!:)skaists!!:)
Tad nu video un fotoaparatu pavadibaa dodamies uz masinu lai braugtu uz Zagsu:)Masina klausamies skalu muziku un dziedam lidz..ara pa logu bomzisi klanas ieraugot masinu un cilveki smaida :)labs noskanojums!!!:)Zagsa loti jauka ceremonija-sirsniga...jo tur kadreiz mana mamma stradaja un visi darbinieki mani vel atcerejas kada biju mazina :)emocionali:)Talak braucam visi ciemini uz Jelgavu dzert sampanieti un veikt dazadus ritualus un protams fotosesija:)Talak visi gara,gara,gara karavana braucam uz Pokainu mezu,kur jaunlaulatajiem dod svetibu,zverestus ,uzdevumus un laba velejumus:)tas bija skaisti..pasakaina vaditaja bija un viss norteja perfekti un mili:)Talak jabrauc uz viesu maju Puure...skaisti...sedamies visi pie galda-visi teica tostus-skaistus un patiesus,tos savienojot ar iepazisanos par to kas kurs ir:)prieks mijas ar asaram,laimi un aizkustinajumu:)vakaru pavadijam vnk briniskigi..ari micosana bija netradiconala-viesi ar lapam mums staveja apkart un mums bija jaiet caur uguns celu..visi dziedaja..nebija ne aubes nekaa tamlidziga,bet tik un taa viss bija briniskigi:)
Tada bija mana laimes diena isuma:)un novelu es katrai meitenei,sievietei izjust so dienu no matu galiniem lidz papeziem..!!:)Nu tad par laimi!!!:)

7 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
B
BizBiz 23.08.07. 10:45

Apsveicu ar sievas statusa iegūšanu!!! :)

B
Bubū 23.08.07. 12:20 | Kāzu datums: 13.07.2007

Daudz jo daudz laimes jaunajai ģimenei!

mazulīte 23.08.07. 12:23 | Kāzu datums: 07.07.2007

Visss...visss...vislabākie vēlējumi jaunajai ģimenītei!!! :) :) :)

ashele 23.08.07. 12:26 | Kāzu datums: 14.07.2007

sirsniigi sveicieni un laimes veeleejumi! tiešām prieks ka esi tik apmierināta ar savu kāzu dienu!

ieveens 23.08.07. 12:57 | Kāzu datums: 05.09.2008

Patiesu draugu meklē un skaties
Pelēkās, drūmās ,lietainās dienās,
Skaties un redzēsi - liels un patiess
Viņš no pagalma puses ienāks.

a
anminka 23.08.07. 13:05 | Kāzu datums: 21.07.2007

meetrinja
turpiniet tik pat mīļi un jauki līdz zelta kāzām!

Siice 23.08.07. 14:11 | Kāzu datums: 07.07.2007

Pievienojos laimes vēlējumiem un, protams, novēlu veselus un gudrus pēcnācējus un vēlu kopā nodzīvot vēl līdz sirmums iebirst matos! :)