Kāzu plānošana
Kāzu apraksti un bildes
Kāzas. KOMĀ 11.08.2007
ceru, ka pietiks pacietības uzrakstīt līdz galam visu to garo penteri:)
Lai arī iepriekš domāju, ka nevarēšu gulēt un būs jāraud pie altāra, īstenībā nekas no tā nenotika:)
Gulēju kā nosista. Pulkstenis zvana.izlecu no gultas, uzvāru abiem kafiju. Duša. Viss, zūdu kokos - friziere gaida. Cienītais ar vedējtēvu pa savām lietām - torte uz viesu namu jāved, mašīna jāpušķo un vedējtēvam vēl futbola spēle pa vidu, spēle beidzās ņīčā, tas savukārt nozīmē papildlaiku un tas savukārt nozīmē, ka pasākuma 2 galvenie vīrieši var nokavēt pašas kāzas un mašīnas dekori būs vien jāstiprina pašiem:):) Vīrieši...
Nu ko uzšpaktelēja mani, frizūru uztaisīja, pļāpājam ar frizieri, kafija, našķi un gaidu taksi. Tāds mazliet pacilāts garastāvoklis.
Ģērbos pie māsas. Laika bija gana, paspēlējos ar māsas mazuli, kamēr pati mamma uz frizētavu.. Pilnīgs miers. Kad pamazām sabrauc mammas, teeti, omes un opapi, pielīp viņu stress... Līgavainis mani pirmo reizi ierauga nākam no tualetes ar puspaceltu kleitu:P Abiem neviltots prieks un jautrība, tad pasākums ar stīpas dabūšanu kleitā;) Uz baznīcu pa galvu pa kaklu. Ceremonijā es tik smaidu un mēģinu klausīties mācītājā, sanāk švaki un atkārtot pirmo solījuma frāzi arī. Gandriiz paprasīju.. ēeee oglasiķe vesj spisok:) Līgavainim karsts un piere vienos sviedros:) Apsveikumi, ziedi.. Bildes pie baznīcas.
Mēs uz salonu bildēties, viesi uz viesu namu ietusēt.
Pēc garās un nogurdinošās bildēšanās sesijas (saņēmtās bildes ir faltastiskas) beidzot paeest un ietusēt ar pārējiem uz viesu namu, jē... Pa ceļām Statoilā paķeram pa sviestmaizei - mūsu jaguārā visi badā..
Viesu namā mūs jau gaida, vārti smieklīgi, tauta jau ietusējusi, satusējusi un gaidīt gaida, lai ko varētu izstrādāt.
Svinējām jautri, līdz rītam, pašus tikai sešos noķēra uz guldināšanu, citi negāja gulēt vispār. Lēcām rokenrolu vēl piecos no rīta. Mičošana skaista - viss dīķis svecēs, baloni, un atkal jautrība.
Torte fantastiska, otrā rītā vien daži gabaliņi bija palikuši.
Svētdien vēl līdz sešīem vakarā pērāmies pa pirti un dīķi. Atbraucām mājās laimīgi un apmierināti.
Tikai kad sākām skatīties, ko mūsu mazais viesu pulks mums sadāvinājis, gandrīz apraudājāmies. Tādu devību un mīlestību, kaut arī pašī tuvākie cilvēki, mēs nebijām gaidījuši...
Verdikts - nenožēlojam ne kapeiku, ko iztēr'jām ( to nebija mazums:)). neviens mūs nepiečakarēja - DJ bija ideāls, kāzu vadītāja ģeneāla, saimnieces arī. Viesi labākie no labākajiem - visi jutās labi, bija silti, omulīgi un jestri...
Perfektas kāzas:)
sirsnigi un no sirds sveicu jauno gimeniti!tik tagad bildites deretu ka pieradijumu rakstitajam:)))liekas,ka kazas bija uz ef ef(ta saka mana ome:))
Negribas gluži visu publiskot, bet tici uz vārda:)
Zub daju, bija labinieks:)
Baznīcā
Noprecējušies:)
Vārti
ljoti skaista kleita un vnk burviiga frizuura...pati labaakaa rota juusu smaidigaas sejas!
sirsniigi sveicu! un veelu jums daudz daudz laimes!! :)
Liels paldies! Bija ļoti labs iemesls smaidīt:)
jūs esat smuks pāris!
Sadodiet rokas - ne vienreiz, ne mirklim -
Kopējam ceļam, grūtībām, laimei.
Jums puteņos kvēlākās ilgas krāt
Un negaisos mīlu sev saglabāt.
nu super! apsveicu!! tik smukas orhidejas matos!
starp citu, kā sauc jūsu kāzu vadītāju? vai vedēji arī bija vai visu organizēja kāzu vadītāja?
tiesam brineskigs paris!prieks skatities uz jums!:)
sveicieni un laba veeleejumi arridzan no manis!!!
Super, super, jau gaidiiju, kad kaut ko atrakstiisi:)
Apsveicu no sirds!!!
Beidzot man ar jaasanjemas un jaauzraksta muusu pasaakums:)
Lielisks apraksts :) Pilnībā atbilst manam priekšstatam un izjūtā par kāzām ... jo tas ir priecīgs notikums ... nevis pamats stresam :)
Lai Jums vienmēr izdodas pasmieties par lietām par kurām var vai nu raudāt vai smieties :D
Mūsu kāzu vadītājas vārds nav plaši pazīstams un no blakus ciema ņemta:) Mums viņas bija pat divas. Bija paņemta palīdze:)
Ir jau vēl vesela čupa ar bildēm, bet pagaidīšu, kad būs iespējams vairāk operēt ar tām šajā portālā, tad arī ielikšu citas:)
VANESSA - sveika!
Liels paldies:) Mums tiešām bija perfektas kāzas, atceroties tā vien ģīmis savelkas smaidā:)
vēlu saticību un mūzīgu mīlestību:)
Es, manuprāt, tā arī nebiju pateikusi Jums abiem "Apsveicu"...(bija diezgan daudz kā cita par ko runāt)!! :)
Tāpēc izmantojam iespēju (es ar vīru) un no sirds apsveicam Jūs!:)) Turpiniet tādā pašā garā - ar smaidu, jokiem, dejām...tā, it kā veinmēr spīdētu saule, ziedētu ziedi un pūstu patīkams jūras vējiņš!:)
Skatos bildi un tevi nu nekaadi nevaru atpaziit. Varbūt vienīgi vīra kungu:)
Laba masku balle bijusi:)
paldies par veeleejumiem un jums noveelam tieši to pašu:)
(kur varēs juusu kaazu bildes apskatīt?)
Pievienojos meiteņu laimes vēlējumiem. Saules mūžu un siltumu jūsu ģimenītei! :)
Liels paldies par jaukiem vārdiem:)
Vēl dažas bildes