Kāzu plānošana
Kāzu apraksti un bildes
Kāzas. Tagad sieviņa!
Pašai dikti patīk lasīt kāzu aprakstus un baudīt bildes. Tagad varu padalīties arī ar savu pieredzi!
Jau 7 biju pie friziera. Braucu ar taksistu, kurš pa rāciju visiem paziņoja, ka ved līgavu un šī diena viņam būšot laimīga. Man novēlēja būt tik pat skaistai un dzirkstošai kā Niagāras ūdenskritums! :))
Mājās biju 10 - safrizēta, uzkrāsota. Mierīgi paēdu un sāku ģērbties. Mīļotais bija klāt pus 12 un saskarās ar pirmajiem pārbaudījumiem: no sākuma viņu kārdināja 2 vēderdejotājas, tad bija jācīnās ar manu brāli uz zobeniem un tad sievasmātei bija jādod solījums, ka mīlēšot un lutināšot mani. Tad arī satikāmies!
Ceremonija baznīcā bija jauka. Tā vismaz visi saka, jo pati neko neatceros! :)) Satraukuma nebija it nemaz, taču neatceros ne vienu vārdu no mācītāja teiktā. Starp citu tieši pirms baznīcas kārtīgi nogāza, tāpēc tagad ceram uz lielu bagātību!
Pie baznīcas stādījām pīlādzi, kas ir siltuma un ģimenes simbols. Tātad pirmais darbs paveikts - koks iestādīts. :)) Bildēšanās bija paredzēta Jelgavas pils iekšējā pagalmā un ļoti priecājos par mūsu izvēli: tik saulainas un laimīgas bildītes izdevās!
Pēc nelielām uzkodām pils parkā braucām uz viesu namu, kur arī turpinājām svinības. Milzīgs paldies jāsaka muzikantiem no grupas Neona Lietus un mūsu kāzu vadītājai Maijai! Lustējāmies līdz 3 naktī, izturīgākie gāja gulēt tik pus 7! Arī par viesu namu varu teikt tikai to labāko: svinējām Skultes muižā.
Ar milzīgu prieku skatos bildītes un dikti gaidu filmu. Nākampiektdien laižam uz Krētu!
Sirsnīgi sveicieni visām jaunajām sieviņām! :)))
P.S. te būs dažas bildītes
Ļoti skaisti!!! Apsveicu!!! :)
Mums arī bija Skultes muižā... :)
Ļoti skaistas bildītes un ļoti skaisti - patiesi mierīgas sejas:))))))Lai Jums viss izdodas un saudzējiet viens otru!!!!!
ļoti smuks pušķis(manā izpratnē) un nomičoti labi ne kā lieka!
actiņās laime spīd!
Paldies, meitenes!
Ilgu mūžu nodzīvot,
Gredzentiņus valkājot
Laimes mātei nepagurt,
Jūsu laimi sargājot.
vissirsnigakie sveicieni jaunajai gimenitei!brineskigs paris!
Apsveicu! Cik jus skaists paris!
Skaists pušķis, skaisti jūs.....
Vai cik interesanta mičošana:) skaisti!
lai laime nerimst!
Mīļi.... :) dikti, dikti...
skaisti!!! :)
visjaukākie vēlējumi jaunajai ģimenītei!!! :)
tiešām ļoti orģināli gan mičošana, gan pušķis!!! noteikti man kaut kas noderēs savām kāzām, jo arī es negribu nekādu aubi galvā!!!!