Kāzu plānošana
Kāzu apraksti un bildes
mans lidojums:)
Sveikas, meitenes! Lai gan manas kāzas jau sen kā garām, tomēr šad un tad ielūkojos šajā forumā. Jāatzīstas, ka gatvaojoties savām kāzām, pārāk bieži šeit neviesojos, bet nesen atklāju cik jauks ir šis forums. Iepatikās arī skaistie kāzu apraksti, un nolēmu pievienot arī savējo:)
Kāzu dienas rīts pienāca patīkama satraukuma pilns, abi piecēlāmies ap 8.00, devos dušiņā un drīz vien atnāca friizierīte (draudzenes māsa) un make-up vizāžiste. Mani skaisti safrizēja un uzlika make-up, arī vīriņu sapucēja:)) Ap pus11-tiem atbrauca vedēji, vīriņš ar vedējtēvu aizbrauca uz baznīcu. Es paliku divatā ar vedējmāti, abas parunājāmies, centāmies mazināt stresiņu, uzvilku visas štātes, un drīz vien atbrauca arī šoferis, lai vestu uz baznīcu. Vīrs mani vēl nebija redzējis un nezināja kā izskatīšos:) Pie baznīcas mani sagaidīja tētis, lai vestu pie altāra. Skanot PV Spogulīt, Spogulīt melodijai es ar tēti dodos pretī vismīļākajam cilvēkam pasaulē...
Mans zaķītis smaida:)
Es tiešām piedzīvoju savu laimīgāko dienu un neožēloju neko no tās dienas! Pat laiks bija salīdzinoši silts un patīkams. Un vispār mēs tādi balti, laimīgi un gaiši izcēlāmies uz vispārējā pelēkā fona. Novēlu visām topošajām un jau esošajām sieviņām Dieva svētītu laulības dzīvi un lai viss viss izdodas!
nu skaisti...
skatījos pa vienai bildei, jo nevarēju sagaidīt turpinājumu...
Kaut arī ar novēlošanos-daudz laimītes ģimenes dzīvē ;)
Man jau ļoti patīk melnbaltās bildītes :)
jaukas bildītes...un tās melnbaltās...mmm...man patīk! :)
lai vienmēr mīlestība vieno jūs!!! :)
Paklau, Maara, tas i bildēts uz filmiņas vai tomēt digi?
Nē nu ir jau labi, tik retums šajos laikos. Zinu, ka daži vecie tā fočē.
Skaisti un silti,par spīti laikam!!!!
Man ar mūsu kāzu bildes vislabāk patīk tās kuras ar filmiņu ,ne digi, bija abi varianti...
Mums arii ir bildes ar digitaalo (draugu focheetaas), un, Elmaar, muusu fotograafs nemaz nav tik vecs:))vinjam 30:)
pashlaik esmu darbinjaa, bet kad buushu maajaas - ielikshu veel kaadas bildiites:)