Kāzu plānošana
Kāzu apraksti un bildes
Mūsu Kāzu diena ar nelielu ceļu satiksmes negadījumu - 24.08.2007.
Nakts bija diezgan samocīta- visu laiku modos augšā, lai arī stresa nebija- tomēr nebija mans spilventiņš, mana sedziņa un mana gultiņa... un nepierasts klusums, jo garām nebraukāja mašīnas. Tā nu es pamodos ap sešiem un septiņos jau biju skaistumkopšanas salonā- frizūra, make- up, pa vidam kafija un tad jau šoferis pakaļ un aizveda atpakaļ uz mājām.
Pēc tam pāris stundas bija tādas, ka neko nebija ko darīt- mamma ar māsu rosījās pa māju, es sēdēju savā kādreizējā istabā pie datora un bezdarbībā ložņāju pa internetu. Ap pus12 asāka braukt pirmie viesi un man sākās neliels uztraukums. Bija arī laiks vilkt savu kleitu- māsa palīdz aiztaisīt korseti.. un johaidī- nevaru paelpot- stingrāka nekā mērīšanā- sarunājām ar māsu, ka attaisīs man dažus āķīšus lai varu paelpot un kad vajadzēs doties pie mīļotā, tad aizāķēs ciet.
Nu arī ap 12 ierodas mans mīļotais- skaisti izpušķotā mašīnā. Tēvs ar mammas brāli uzvilkuši policistu formas jau sastāda pirmo administratīvo protokolu par manis savaldzināšanu. Visi iet uz dārzu, kur pēc pāris minūtēm izskrien pirmā viltus līgava- viņai piemēra kurpīti- par lielu. tad izskrien otra "līgava"- tai krietni par mazu kurpīte. Tad tēvs ved mani- ar kabatlakatu asaras slaucīdams. protams, ka kurpe man tieši laikā un es tieku pie nenormāli skaista puķu pušķīša, izdzeram šampi un dodamies uz Jaunpils pili.
Ierodamies pilī, reģistrācija ļoti skaista- bez liekas muldēšanas, viena dziesma, pēc tam kāzu maršs un jau apgredzenoti dodamies uz pagalmu, kur mūs sagaida viduslaiku drānās tērpti cilvēki. Arī viduslaiku kāzu ceremonija ļoti skaista un uzjautrinoša, jo mēs jau abi neesam uz mutes krituši. Visiem smiekli, mēs atbrīvoti.
Tālāk viesi tiek norīkoti doties uz viduslaiku spēlēm, bet mēs ar vedējiem uz jūru. Skaistā diena neiztika arī bez ceļu satiksmes negadījuma- mūsu mašīnas sānos ietriecās kaut kāda skuķe, kas tikko tiesības bija dabūjusi- es stresā par jauno mašīnu. Pārsēdāmies pie fotogrāfa džipā un turpinājām ceļu. Un pie jūras man pirmo reizi pa visu dienu noritēja aizkustinājuma asaras- speciāli mums bija pasūtīts koncerts- spēlēja grupa dažādas skaistas latviešu dziesmas. Pēc izdzerta šampanieša un uzjautrinošas fotosesijas devāmies atpakaļ uz pili nežēlīgi izsalkuši.
Pēc tam viss vakars pagāja kā vienā mirklī- vakariņas, spēles, tosti, rūgts saukšana mums, mičošana , pirmais valsis un gulēt likšana. Pusnaktī bija patīkams paŗsteigums- visi viesi sveica mani dzimšanas dienā, kas iestājās tieši ar pusnakti. Protams, mēs ar vīriņu izmantojām mūsu numuriņā esošo džakuzi- notusējām pa to kādu stundu un tad atlūzām karaliskajā gultā. No rīta modināja mūs ar dziesmām un katlu vāku šķindoņu un kāds aizsvinējies draugs ar lielu bērzu meiju rokās. Kāzu un manas dzimšanas dienas Svinības turpinājām manu senču mājas dārzā.
Un galvenais, ka atsauksmes no visiem viesiem, ka kāzas bija fantastiski skaistas.
šīs bildītes gan ir no draugu fotoaparātiem- oficiālā fotogrāfa bildītes, kur ir arī jūras bildes, dabūšu rītdien.
Lai saulīte nenoriet,
Ceļu kopā staigājot.
Mīļu vārdu nepietrūkst,
Visu mūžu dzīvojot.
lai mīlestība vienmēr vieno jūsu ģimenīti!!! :) visu...visu...visu jums to labāko!!! :)
lai tas mīlu, ko rakstīja vīriņš nekad neizžūst jūsu sirdīs!
skaista kleita!
es jau kārtīgi pārbaudīju- lai ir trekniem burtiem un uzreiz neizžūst tas "Mīlu" un liku vēlreiz pārvilkt burtus ar vīnu.
Pievienojos laimes un nezūdošas mīlestības vēlējumiem! :))
lai jums viss kopeejais muzsh tikpat skaists, miilas pilns un laimiigs kaa juusu kaazu diena, tlusenc! :)
Paldies par skaitajiem vārdiem. Pirmā nedēļa tiešām jau pagājusi lielā mīļumā. Tagad gan esam atgriežušies darbos un riktīgi kopā esam vakaros. bet tad arī cenšamies viens otru samīļot, par spīti nogurumam.