Kāzu plānošana
Kāzu apraksti un bildes
Minču ģimenes lielā diena - 25. augusts
Sveikas!
Redz, arī es tagad atrodos šajā jaukajā sadaļā kāzu apraksti! Noteikti varētu gari un plaši stāstīt, par šo trako, atraktīvo un tik vienkārši skaisto dienu......bet galvonokārt vēlējos padalīties ar Jums vienā atziņā - Ja sievietes dzīvē ir divi galvenie brīži, bērniņa dzimšana un kāzu diena - mana tagadējā pieredze ļauj secināt, ka jaunās ģimenes debesu un zemes salēgšanās, kaut kas netverams tomēr ir bērniņa piedzimšana...mēs ar nu jau manu vīru, sēžot pie svinību galda...abi bez liekas domāšanas nonācām pie šāda slēziena!
Runājot par kāzu dienu...skaisti bija pilnīgi viss...un lai cik dīvaini neliktos, īpašs, saviļņojošs bija mičošanas mirklis.....raudājām visi...tik skaistu brīdi mums bija sagādājuši vedēji.....bet par to pastāstīšu pie bilžu galerijas!
Tātad sāku no paša sākuma.....vēl iepriekšējā dienā tika paveikts pilnīgi viss - izpušķota baznīca, izrotāts viesu nams...un ap 22.00 vakarā vēl atrados frizierītes krēslā.....ap 23.00 taisīju sev manikīru un pedikīru..::)))...un visam paraleli dzērām ar vedējtēvu vīnu......likās, ka darbiņus nekad nepabeigšu...ak jā un vakara noslēgumā..vēl balināju meitiņai jaciņu......lūk tāda trakoti forša bija mana pirmskāzu diena......
Un tad pienāca lielās dienas rīts...jā.....pilnīgi nemelošu, ja šo rītu nosaukšu par pilnīgu jampadraci....ziniet, pilnīgi tāds pats kā filmā "Viens pats mājās " - draugi un radi no tālākām Latvijas vietām kā apmešānās vietu bija izvēlējušies manas mājas.....nu tam sekoja ļoti smieklīgs nobeigums....es stāvu kleitā pie mājās ārdurvīm in visus steidzinu, jo jāslēdz māja ciet un jādodas uz baznīcas pusi..:)))) Jautri bez gala...šajā foto mēs ar Tēti jau dodamies uz baznīcas pusi
woooow, ļoti interesants un foršs auto dekors!!!! :)))
apsveicu :)
kontrolēts japmadracis ir laba lieta - jo piepilda ikdienu ar krāsām :)
Lai Jums turpmāk ik pa laikam apkārt notiek jampadracis un izdodas šo jampadraci noturēt pieņemamās robežās.
Pasakaini izskatieties, tik laimīgi, smaidīgi , apgaroti..tās kallas - dievišķīgas.
Lai jums visa turpmākā dzīve trijatā ir tik krāšņa, grezna kā šis skaistais kallas zieds- kas savā būtībā ir vienkāršs.
ak jee, cik skaisti!!!!