FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu apraksti un bildes

Chiepas skaistaas dienas staasts

chiepa 05.09.07. 00:34 | Kāzu datums: 24.08.2007

Ilgi sapnjots, sagaidiits pienaaca 24.augusta riits. Naktii guleeju labi, lai arii mans toposhais un deelinjsh nebija blakus kaa pierasts. 9os jau seedeeju salonaa Rudais Mac, satraukta, bet sajuusminaata bez gala. Salona meitenes pacienaaja ar kafiju un bija ljoti jaukas, kas lika man justies veel pacilaajoshaak. Frizuura un grimms izdevaas tieshi taadu kaads bija izsapnjots, un tas deva veel lielaaku paarlieciibu, ka nekas shajaa skaistajaa dienaa nevar noiet greizi. Pat tumshie maakonji, kas savilkaas virs Riigas, neatljaavaas man sabojaat noskanjojumu. Jau pus12 biju safrizeeta, sagrimmeeta, gaidot vecaakus. Kleitaa ieteerpos pirms ienaaca teetis, un pirmaas asaras bija vinjas, kad vinjsh mani tajaa ieraudziija. Saaku sajust iipashaas dienas sajuusmu, prieku. Devaamies uz Lielvaardes Romas katolju bazniicu jau laiciigi, jo baidiidamies no sastreegumiem, baidiijaamies nokaveet. Rezultaataa aizbraucaam krietni par agru, un naacaas pa celjam benziintankaa piestaat, nopirkt ko eedamu, jo uztraukumos par eeshanu biju piemirsusi. Devaamies uz bazniicu, un abi ar teeti netaalu apstaajaamies, lai noskatiitos kaa viesi sapulceejas bazniicaa. Mamma deva maajienu, ka varam braukt tuvaak, un doties bazniicaa. Tajaa briidii sapratu cik ljoti manam teetim shis briidis bija svariigs, sveets un vienreizeejs. Jo vinjsh bij satraucies vairaak par mani. Sajuutas, kad devos zem teeta rokas bazniicaa nav aprakstaamas. Laimiiga dauziijaas mana sirds, jo tur bija visi mani miiljie- smaidiigi, laimiigi, un pats galvenais- mans viirs. Lai arii likaas ka raudaashu kaa traka, laime bija paaraaka, un speeju tik smaidiit, un vienu asarinju nobirdinaat. Toties manaa vietaa paraudaaja mana mamma, maasa, viirs utt :) Ceremoniju bazniicaa atceros tik miilju, nepiespiestu, ar anekdoteem, smiekliem un milziigu sirsniibu. Peec tam devaamies uz Elvi, kur mums katram iekljaujoties 2 Ls bija jaanopeerk kaut kas romantiskaam vakarinjaam. Atklaajaam, cik ljoti viens par otru domaajam. Peec tam atrakcijas un fotograafeeshanaas pie Daugavas, Lielvaardes pilsdrupaam, skaistajaa parkaa. Tad otro reizi salaulaajaamies pa latvisko vecajaa koka pilii pie ljoti superiigaas Maaras. :) Tad tilts, kas bija tieshaam garsh, bet mans viirs tureejaas godam! Un tad jau viesu nams- iepaziishanaas utt. Par vienu no skaistaakajiem mirkljiem daudzi no muusu viesiem atziist pirmo valsi. Lai gan nebijaam meegjinaajushi, tik noleemushi ka lajusimies emocijaam, imprvizaacijai, rezultaataa- sanaaca ljoti emocionaala un skaista deja pie kuras aizkustinaajumaa pat raudaajushi. Arii michoshanu atceros kaa ljoti sirsniigu, miilju un jauku mirkli, jo nebiju gaidijusi ka daudz preceetu paaru viesu viduu naaks priekshaa un veltiis mums daudz jauku veeleejumu, padomu. Biju taadaa sajuusmaa, ka smaidiiju vienaa laidaa, un tagad luukojoties bildes, daru to joprojaam. Smaidu, smaidu, smaidu... Jo mana skaistaa, izsapnjotaa kaazu diena tieshaam bija taada kaadu veeleejos! Un taada domaajams var buut katram, ja ljausies visam ar smaidu, un baudiisi katru mirkli ko taa sniedz! :)

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
chiepa 05.09.07. 01:18 | Kāzu datums: 24.08.2007

gribu teikt miilju paldies jums visaam virtuaalajaam domubiedreneem- liigavinjaam, kas atbalstiijushas, veeleejushas, un vienkaarshi daliijushas savu kaazu dienas gaidiishanas laiku kopaa ar mani. Jo muus visas tieshaam vienoja viens- skaistais gatavoshanaas laiks, kad kopaa esam ljaavushaas sapnjiem, iecereem, kurus galu galaa speejaam piepildiit sagaidot savu skaisto kaazu dienu!!! Un visaam kam skaistaa diena veel priekshaa- sapnjojiet un ticiet, un viss izdosies!

zincha 05.09.07. 02:52 | Kāzu datums: 13.07.2007

Sumināti!!! Viena no elegantākajām līgavām ko man nācies redzēt! Komplimenti!!!!
Pēc tortes spriežot mana vārda māsa....:)

mazulīte 05.09.07. 08:23 | Kāzu datums: 07.07.2007

mmm...cik skaisi...pasakaini!!! :)
no visas sirsniņas vēlu jums mīlestības pilnu kopīgo ceļu!!! :)

krekliene 05.09.07. 08:53 | Kāzu datums: 03.11.2007

kleita chiepai vienkāši fantastiska, oriģināls arī sietiņš, nevis mūžīgais plīvurs..sveicu jūs arī virtuāli, īpaši mazo Emīlu ar tik superīgiem vecākiem.. ;)

05.09.07. 09:12

Dejo ar mani , dejo ar mani draugs,
Kamēr vien rozes sarkaniem ziediem plauks,
Dejo ar mani , dejo ar mani tā,
Lai es jūtos , ka esmu Tev vienīgā....

No visas sirds novēlu Jums abiem visu mūžu dejot šo skaisto kopzīves deju, ar pilnu sirdi mīlestības, saticības!!

Egija

e
eli... 05.09.07. 09:31 | Kāzu datums: 03.05.2008

Apsveicu:) ļoti skaistas bildītes! Lai laime nerimst ne mirkli Jūsu kopīgajā ceļā:)

e
ellochka 05.09.07. 12:44

man lasot visu laiku kamols kaklā. tagad, gatavojoties savām kāzām, ļoti sentimentāla esmu kļuvusi. Kā es iztēlojos, kā visi ar asarām acīs, ehhhh.... pašai arī uzreiz asaras.
apsveicu!!!

Niania 05.09.07. 12:53 | Kāzu datums: 08.09.2007

tiešām eleganti izskatās!!!! super! Sveicieni jaunajai ģimenītei - lai pietiek mīļuma katrai turpmākajai dieniņai!

P.S fotogrāfs ar jums labs bijis - bildes ļoti kvalitatīvas.. :D

larri 05.09.07. 13:25 | Kāzu datums: 24.08.2007

skaisti... llloti emocionaals briidis teetim un jums visiem paareejiem.. laimi un saticiibu juusu ggimenee!! :))

Lauminja 05.09.07. 13:33 | Kāzu datums: 28.07.2007

Lieliskas bildes :)

Tavs tēls arī šķiet līdz galam pārdomāts - atbilstošs līgavai un tomēr pieaugušai sievietei :)

Lai Jūs vienmēr esiet viens otram labākais draugs ar romantikas piešprici - jo emocijas piedzīvo paisumus un bēgumus, kamēr draudzība ir attiecību papildinājums paisuma laikā un stabila vērtība arī bēgumu periodos ...

Ligavina_:)) 05.09.07. 13:49

Ak, cik skaisti, skaisti, skaisti..!!! :)) Tik burvīgs pastāsts par kāzu dienu... man jau tiešām teju, teju bij` jāņem rokās kabatlakatiņš - cik skaisti! Teikšu tā - Tavs kāzu apraksts spēja saviļņot sirsniņu! Jā - tik burvīga kleita un vispār - bildes ir SUPER un izskaties SUPER glauni!!! :)))
Novēlu FANTASTISKI LAIMĪGU kopdzīvi!!! Un mīlestību, mīlestību, milzonīgu mīlestību visa mūža garumā!!!

chiepa 05.09.07. 13:54 | Kāzu datums: 24.08.2007

miiljsh paldies, miiljaas meitenes par sirsniigajiem veeleejumiem! Ziniet -tas sentiments jau nepaariet arii peec kaazaam laikam, jo apraudaajos kad lasiiju juusu veeleejumus:)
larri!!! -veelreiz liels paldies ka ieteici man fotograafu ;)
krekliene!!! -paldies ka neskatoties uz to ka visu vasaru pa kaazaam dziivojies, tomeer atbrauci un biji ar mani. Man tas bija ljoti svariigi, lai tu shajaa dienaa buutu ar mani! :)

larri 05.09.07. 15:23 | Kāzu datums: 24.08.2007

hehehe,man jau passai fotograafs nu taaaaa bija....a netipiski latvietei ieteicu Tev labaako fotograafu,nepatureeju sev... :)) vismaz Tavaas bildees bija redzamas emocijas un sajuutas,noskanja..:))

maara 05.09.07. 17:57 | Kāzu datums: 25.11.2006

miiljum miilji apsveikumi arii no manis:)) un tieshaam ljoti skaista un eleganta liigavinja biji! veelu jums abiem miileet viens otru, cieniit un pacelt debesiis vienam otru! Dievs lai nenolaizh savu sargajosho un miilosho skatu paar jums:)

a
anminka 05.09.07. 19:48 | Kāzu datums: 21.07.2007

smuks gan tev vīriņš!
un esi ļoti eleganta un jutekliska savā kāzu dienā!
tik daudz kas ir vēlēts, bet es novēlēšu, lai "chiepas skaistās dienas stāsts" nekad nesagaidītu beigas!
turpini sapņot un smaidi, smaidi, smaidi...

chiepa 05.09.07. 19:58 | Kāzu datums: 24.08.2007

esam esam vaarda maasas. Man tavs niks ir iesauka ariidzan! :)

chiepa 05.09.07. 19:59 | Kāzu datums: 24.08.2007

veelreiz miiljsh paldies jums visaam par jaukajiem veeleejumiem! :)

ieveens 05.09.07. 20:03 | Kāzu datums: 05.09.2008

Lai dzīvei kopā tāles zilas,
Lai apsolījums nepieviļ,
Lai jūsu sirdis pilnas mīlas,
Un uzticība – avots dziļš.

kikuce 06.09.07. 18:00 | Kāzu datums: 25.08.2007

Tā esot teicis pats Dievs,
Nav labi tas, ka cilvēks viens,
Diviem vieglāk velnu dzīt,
Dzīves džungļos taku mīt.
Milestibu un saticibu !

Kristiņa 06.09.07. 19:09 | Kāzu datums: 02.08.2008

Novēlu Jums mīlestību saglabāt mūža garumā,tik pat dzirkstošu kā kāzu dienā :)))
P.S.Hmm netipiski,ka sieviete sievietei,bet tomēr- Chiepa tu esi ļoti skaista sieviete :)