Kāzu plānošana
Kāzu apraksti un bildes
Kāzas 18. augustā L&M
Tik daudz skatījos citu bildes, ka nolēmu ar savām ar padalīties :) Nu tā, mana diena sākās 7:30, lai 8:30 jau sēdētu friziera krēslā. Ui, kā negribējās celties un kaut kur iet, bet, kas jadara - jādara. Piecēlos paēdu un devos uz frizētavu. Ta, kā esmu bijusiī Rīdziniece, sākumā nebija pārliecības par vietējo meistaru darbu, lai gan jau biju uz izmēģināšanu un viss it kā bija O.K.
Sēžu salonā, miegu ciet, ko frizierīte neļauj :) Runājās ar mani, atnāk manikīre, lai pārliecinātos, ka iepriekšējā vakarā liktais manikīrs ir kārtībā. Un tad es sāku skatīties spogulī un saprast, ka tas, ko es redzu, man tiešam patīk :))
kad uzlika grimu, man tik ļoooti patika (es ļoti reti lietoju kosmētiku) :)
11:30 esmu mājās, pretī topošais vīrs - saka, ka pazaudējis zeķes!!!! Man tāda škrobe, tad tur vēl kaut kas un vēl kaut kas, kamēr esmu jau vienās asarās, pie durvīm jau fotogrāfes... UN visam pa virsu bija sarunāts, ka vedēji būs jau 11, bet viņu kā nav ta nav.
Beidzot zvans, varam kāpt lejā un iet uz mašīnu. Es vāros, bet ar katru pakāpienu paliek arvien labāk...
Un nu, raita solī uz dodamies uz dzimtsarakstu nodaļu, pa ceļam dziedot visas latviešu dziesmas, kas vien ienāk prātā, tādējādi atbrīvojoties no visa stresa un kreņķiem :)
Te jau esam salaulāti :) Jaunā ģimene :))
Jasaka uzreiz, ka ceremonija bija ļoti sirsnīga, īsa, nevienam nebija jāgarlaikojas un vareja pat pasmieties :)
Pēc laulību reģistrācijas mūsu ceļš veda uz muzeju, kur mūs sagaidīja - bērnības vārti, jaunības vārti un paaudžu vārti, kuriem veiksmīgi tikam cauri.
Muzeja darbinieki mums bija sagatavojuši 20. gs. 20.-30.tajos gados rakstītos iepazīšanās sludinājumus, kurus mēs lasījām. Tiešām interesanti, kāda tajos laikos bija daiļrunība :)
Pa to laiku, viesi pozēja ar fotografu sagādātajam cepurēm. Un tagad esmu pārliecināta, ka cepure cilvēku padara pilnīgāku.
...
Beidzot pienāca pulkstens 16.00, kad varējām doties uz banketu zāli. Vispirms devās viesi, kas atbilstoši galda kartēm ieņēma vietas. Tad skanot "Triumfa maršam" no "Aīdas" mēs devāmies uz mielastu. Pēc pirmās ieturēšanās sekoja runas. Pirms katras runas vedēji nolasīja kādu atbilstošu dzejoli, tad sekoja pirmais šampanietis pirmais valsis - "Butterfly Waltz", kuru komponējis mūsdienu mākslinieks Braiens Kreins. Un, beidzot, beidzot - ilgi gaitītā torte, kas bija gardum garda.
Kā jau teicu, mums bija mazas, bet jaukas kāzas un jau plkst. 20:30 vedēji mūs veda mājās, viesiem dziedot "Virs galvas mūžīgs piena ceļš". Varbūt gribējās ilgāk, bet vismaz nebija jāgarlaikojās un arī mūsu mazai atvasītei tad būtu par grūtu. Bet bija jauki, sirsnīgi, mīļi un galvenais, ka visi, kas bija ar mums jutas īpaši. Paldies viņiem un paldies jums, kam bija pacietība to visu lasīt :))
P.s.Bija jau vēl visādas izdarības, bet nevar jau visu tā sarakstīt.
cik jauki...skaistas bildītes!!! :)
vissirsnīgākie sveicieniņi jaunajai ģimenītei!!! :)
Vislabākie vēlējumi Mīlestības svētkos:) Laimi, saticību un pārticību:)
Lieli sveicieni, daudz milestibas un lai izdodas viss ko esiet iecerejusi..:)
apsveicu ar iestūrēšanu laulības ostā!
kaķis un patiesībā jebkurš svešs dzīvnieks ir uz lielu laimi, tas it kā nozīmējot dieva svētību!
mums arī uz mičošanas laiku suns uzradās:)
Viens otru saudzējiet,
Viens otram uzticību dāvājiet,
Tad mēģiniet nu abi kopā
Uz priekšu, plecs pie pleca
Skaisti traukt,
Veidot gaišo sapni,
Ko ļaudis mēdz par dzīvi saukt.
mīļi!
cik jauks jums kipars aug!!!
laimi un izturību jums!
Paldies par jaukajiem novēlējumiem :)
Izskatās, ka mums ir bijis viens un tas pats fotogrāfs, vismaz dažas cepures atpazinu.:)
Izskatās ļoti brīnišķīgas kāzas. Sveicu ar visu sirdi! Lai viss izdodas!
Sirsnīgi sveicieniņi! Laimi, mīlestību, un visu to pašu, pašu labāko Jums kopdzīvē! :)