Kāzu plānošana
Kāzu apraksti un bildes
28.06.2008! Mūsu īpašā diena!
Beidzot saņēmos atrādīt bildītes un mazliet pastāstīt kā man noritēja kāzu diena.
Sākšu ar to, ka visu nedēļu līdz kāzam nevienu nakti nedabūju izgulēties, jo bija palikuši tik daudz neapdarīti darbiņi. Un kāzu rītā mani pamodināja friziere, kas bija ieradusies 7.15. Man vienīgā doma, ka gribu vēl pagulēt. Bet pēc 15 minūšu klejošanas pa māju sāku aptvert, ka jāsāk taču jau taisīt frizūra, bet neesmu ne nomazgājusies, ne plīvuru izgludinājusi. Tad iedevu savai frizierītei gludināt meitiņai jaciņu un plīvuru un pati savācos.
Tad nu bildītes no taisīšanās.
Kad lika meikapu, sāku jau drudžaini skatīties pulkstenī, jo mazliet kavējam dēļ manas bizošanas rinķī ik pēc 15 minūtēm. Līgavainim bija jāzvana, lai brauc izpirkt 15 minūtes vēlāk. Kad biju jau gatava un liela daļa viesi jau arī ieradušies, tad sākās stress ne pa jokam.
Pēc svinīgas ceremonijas pagriezos pret visiem un ieraugot raudošo mammu un māsu, nespēju vairs savakties! Asaras šķīda uz visām pusēm! Tas priekš manis un vīra bija otrs emocionālākais brīdis mūsu dzīve, pirmais bija meitiņas piedzimšana! Daudzi nesaprata kāpēc pārim, kas jau ir sarakstījušies un jau ar bērnu, vajag iesvētīt laulību, bet nevienam nesaprast ko mums tas nozīmēja un kādas bija sajūtas mūsu dienā! Vārdos neaprakstāmas....
Pēc "Labirintiem" viesi devās uz viesu namu, bet mēs ar vedējiem turpinājām ceļu četratā. Tad lecām no limuzīna laukā un dejojām valsi uz ceļa!