Kāzu plānošana
Kāzu apraksti un bildes
Ieteikumi Jelgavas pāriem_mūsu pieredze!
Nupat ir aizvadīta mūsu Lielā diena, kas bija vienkārši fantastiska gan laika apstākļu ziņā, gan noskaņas un atmosfēras ziņā un vēl visādi citādi. Nespēju beigt skatīties pieejamās fotogrāfijas un vairs nevaru sagaidīt fotogrāfa bildes, bet esmu sajūsmā par dažiem cilvēkiem, kas šo dienu padarīja vēl lieliskāku un kuri noteikti ir pelnījuši nelielu reklāmu un uzslavu, un kurus es pilnīgi noteikti varu ieteikt kādam citam pārim, jo mūsu pieredze ir ļoti, ļoti laba.
Pirmām kārtām mums ļoti patika viesu nams Valgundes pagastā - Gošivs. Saimniece ārkārtīgi atsaucīga, pats viesu nams jaukā stilā ieturēts un jaunlaulāto istabiņa - burvīga. Un cenas - ļoti samērīgas...pat lētas. Lielajā zālē ir TV, pa kuru mēs rādījām iepriekš sagatavotu prezentāciju ar mūsu bildēm un dažādām atziņām - viesiem ļoti patika. Ir kamīns, labs apgaismojums. Apmierināja pilnīgi viss. Ir arī pirts un baseins, to gan neizmantojām, bet noteikti ir forši.
Nākamais lielais paldies un ieteikums ikvienam pārim - saimniece Svetlana. Par 15Ls no cilvēka galds lūza no pārpilnības ar ārkārtīgi garšīgiem ēdieniem. Pati saimniece visu uzklāja, servēja. Deva savus traukus (tik palūdza glāzes sagādāt). Brokastīs visi pieēdās cik vien varēja un vēl uz mājām tika paņemtas vairākas bļodas salātu un daudz un dažādas uzkodas un dažādu veidu gaļiņas. Saimniece (ar meitu palīgos) visu nakti bija viesu namā un uzmanīja, lai viss būtu perfekti.
Un fotogrāfs - Billijs Locs. Bildes gan vēl nav, bet esmu pārliecināta, ka tās būs lieliskas. Kā cilvēks Billijs ir vienkārši fantastisks - atvērts, jautrs, komunikabls un ar daudz labām idejām. Bija ļoti viegli 'sastrādāties' :))
Vēl vislabākā pieredze ir ar Arkolat trauku nomu un ziedu salonu Jelgavas centrā - pretī Hercoga Jēkaba laukumam - auto dekors man ļoti patika un pušķis arī skaists.
Sanāca nedaudz gari, bet šie ir tie cilvēki/uzņēmumi, kurus ļoti, ļoti gribējās paslavēt un ticu, ka kādai līgavai noderēs pozitīva pieredze. Centīšos arī pievienot kādu bildīti no visa par ko stāstīju.
Paldies par informāciju...iespējams šo to izmantošu....Sirsnīgi apsveicu.....man gan vēl jāpaciešas līdz jūnijam, kad būšu sievas kārtā.....Lai Jums vienmēr laimīte smaida :)
Apsveicu sievas kaartaa!!! Gaidiisim skaistaas bildes :)
Kaa redzu no foruma avatara bildes, Tev kaazaas ir bijusi ljoti skaista un neparasta kleita.
Mīļi sveicu jaukajā dienā!!
Par bildēm ko būs fotogrāfējis Billijs varu jau tev tagad teikt-nešaubies ne mirkli būs pasakainas.No visiem fotogrāfiem ar ko esmu strādājusi man ir tikai divi kuru bildes patika.Un Billijs viens no tiem.
kurā salonā sūtījāt auto dekorēšanu?? kādas atsauksmes??
Salons uz Lielās ielas (pretī Hercoga Jēkaba laukumam). Atsauksmes pašas labākās :) Auto dekors man ārkārtīgi patika. Visu dienu bija vnk perfektā stāvoklī. Pārcieta braucienu Jelgava - Majori - Jelgava. Tikai otrajā dienā, ielikts siltumā (noņemts no auto), gerberas apvīta, bet tas dēļ temperatūras maiņas.
Pušķītis vēl joprojām stāv kā jauns...pameklēšu, varbūt kādā bildē var redzēt līgavaiņa/vedējtēva piespraudītes.
paldies, izskatās tiešām jauki:)
JĀ, paldies, ka atgādināji. Vēl viens lielais ieteikums - Make-up - Mārīte Rudko (Donna Bella šķiet bija salona nosaukums - pretī Zemgales Veselības centram). Fantastiska sieviete un ļoti noturīgs make-up. Kopš iziešanas no jaunā pāra istabas Dz. nodaļā, līdz plkst. 4.30 naktī (pēc aktīvām dejām, spēlēm un karaokes) īsti nebiju paskatījusies spogulī, bet, kad gāju gulēt - make-up bija principā kā tikko uzlikts.
Pagaidām tas viss :) Mīļš paldies par sveicieniem :)
.
Sirsnīgi sveicu!!! Lai jums izdodas noturēt dzirkstelīti vēl ilgi, ilgi!!!;)
Lielum, lielie sveicieni arī no manis!!! Skatos jums bija saulaināka dieniņa nekā mums - Madonas pusē! Mēs jau domājām ka mūsu diena būs galīgi neizdevusies, jo no paša rīta putināja tā ka ceļu cauri nevarēja redzēt, un tā viss turpinājās līdz pat 14.30, kad mans mīļotais atbrauca mani izpirkt - nekavējoties pārstāja putināt un viss izskatijās tik skaisti balts! Un kad sarakstījāmies sāka pat saulīte spīdēt :)