FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzas Vidzemē

Ceremonija.

i
incitis94 18.07.17. 21:19 | Kāzu datums: 26.05.2018

Sveikas! Esmu apjukusi...dzīvoju Rīgā un vēlos kāzu ceremoniju brīvā dabā. Ātri vien izlēmām, ka tā varētu notikt Cēsu pils parkā. Jau sarunāju visu ar pili,ar Cēsu dzimtsarakstu nodaļu, atliek vien iesniegt ielūgumus un avansus...BET. Nesen devāmies tripā un Cēsīm un sapratām, ka tomēr sanāk baigais gabals. Diezgan liela nauda tiks ieguldīta tikai ceļam (fotogrāfam, video u.c)., nerunājot par īri un dekorācijām. Esmu izložņājusi visu, kas pieejams tuvāk. Vienīgais, kas mani kaut cik ir uzrunājis ir AB Dambis un Salaspils botāniskais dārzs. Vai ir kāda, kas taisījusi ceremoniju kādā no šīm vietām? Kādi iespaidi? Zinu, ka ir vēl kāda vietiņa Rīgas rajonā,kuru esmu palaiduso garām... ko Jūs man varētu ieteikt? Būtu ļoti pateicīga par padomu, liekas, ka drīz jau prātā sajukšu.

6 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
l
lina.precos 19.07.17. 08:45 | Kāzu datums: 12.08.2017

Salaspils botāniskais dārzs ir ļoti skaista vieta, it īpaši, ja skaisti izdekorē!
Mums arī bija doma ceremoniju taisīt tieši tur, bet tomēr beigās izlēmām par labu Kokneses parka Tējas namiņam, jo tas tālāk no cilvēkiem un klusākā vietā, kā arī blakus Daugava, Likteņdārzs un pilsdrupas.
Vēl no variantiem bija Jaunmoku pils lapene, Bīriņu pils lapene, Cēsu pils parka lapene.
Svētā Meinarda sala Ikšķilē arī ir skaistā vietā. Ja gribās pie jūras, tad Villa Anna arī ir variants, jo gan ceremoniju var uztaisīt, gan svinību vieta turpat pie jūras.
No tādām trakākām un spilgtākām vietām - Zvārdes baznīcas drupas, Salgales baznīcu drupas, Veckalsnavas luterāņu baznīca. 
Vēl arī, protams, muižu parki, piemēram,  Rāmavas muiža, Liepupes muiža, Ungurmuiža u.t.t.  
Vēl var uzmest aci Eduarda Smiļģa teātra muzejam un lavandu laukam.

B
Blanko 19.07.17. 09:02
B
Blanko 19.07.17. 10:40

Salaspils botāniskais dārzs ir jauka vieta jebkurā gadalaikā, tikai jāpārliecinās, vai tajā dienā nav stādu gadatirgus, pilsētas svētki vai kāds cits liels publisks pasākums, kas piesaista daudz apmeklētājus. Tad tur ir ļoti daudz ļaužu un "skatītāju" Jūsu ceremonijai netrūks.

E
Ehz_forshaa 21.07.17. 23:43

incitis94 
Mums kāzas bija Cēsīs, paši esam no Rīgas. Nu nav tik traki ar tām izmaksām... Par ceļu papildus samaksājām katram 25 eur. Dekorācijas vedām paši. Svinības notika Cēsu pusē. Ja Jums svinības ir kur citur, tad ieteiktu meklēt kādu citu vietu, tuvāk ballītes vietai - minētais Botāniskais dārzs ir viens no variantiem. Vēl arī Daugavas muzeju varu ieteikt...

k
katiens 14.08.17. 01:09 | Kāzu datums: 04.08.2018

Varu Tev ieteikt ļoti skaistas kāzu vietas netālu no Rīgas - Daugavas muzejs Doles salā un Salaspils botāniskais dārzs. Daugavas muzejā ir ļoti skaista apkārtne, jo atrodas pašā Daugavas krastā. Ir feina kāzu programma jaunajiem (pēc ceremonijas, ja ir vēlme). Bet botāniskais dārzs pats par sevi ir augu bagātības pilns un skaists. Pievienojos arī labiem vārdiem par Svētā Meinarda salu Ikšķilē.

B
Buķete 14.08.17. 17:47 | Kāzu datums: 15.09.2018

Reiz man sanāca būt Daugavas muzejā vasaras sestdienā. Skaisti, taču ļoti daudz cilvēku - vienas kāzas muzeja priekšplānā, citu kāzu auto pie aizmugures vārtiem. Vēl teritorijā ir krodziņš ar vietējiem un citiem tūristiem, kas piestāj kaut ko apēst un aliņu iedzert, skatus pabaudīt. Skrienoši bērni, piknikotāju kompānijas. Visi grib izbaudīt foršo atmosfēru. Reāls burziņš!