Kāzu plānošana
Kāzas Vidzemē
Laulības brīvā dabā
Sveikas!
Tā kā kāzas ir augusta beigās, amn palicis viens liels neatrisināts jautājums-kur lailāties??
Ļoti gribas ārā?? vai jums no pieredzes ir zināma vieta, kur tas būtu skaisti un iespējami?? Cēsu/Silguldas pusē.
Un tās, kuras vispār laulājušās ārā-kas jums organizēja visu vietas sakārtošanu?? aģentūra vai draugi?? ļoti tas mani satrauc :)Man jau nevajag neko extra, bet šādi soli būtu jauki :))
Es jau izlasīju, ka viņu 200 latos pat krēsli neietilpst :(
vari Bīriņu pils lapenē laulāties..īre 100ls + 25ls par baltajiem krēsliem un 1ls par pārvalku uz krēsla! mēs paši visu organizējam..par cik svinības arī būs Bīriņu pilī,tad braucām un visu sarunājām ar jauko vadītāju Anitu! cik zinu,mūsu dienā ( pirms mums) arī vēl vieni grib lapenē laulāties..par cik mēs pēcpusdienā to darīsim! Un ja bez mācītāja to dara,tad zinu,ka Rīgas nodaļā ir viena sieviete,kura speciāli brauc sareģistrēt uz Bīriņu lapeni!
Mana ceremonija arī paredzēta ārā pie jūras, bet bez krēsliem. Arku un celiņu taisīs mamma, jo viņa man ir floriste :)
mums bija shaadi http://www.draugiem.lv/gallery/?aid=35844207
visu organizeeja viesu nams , protams lauliibas nebija Latvijaa, bet vinjiem taa ir pienjemts un nekaadu probleemu vai speciaalu samaksu , ka dzimtsarakstu darbiniece brauc kur laulaat , par atseviskju samaksu nejautaa....
Par 99.99%, ka redzamās fotogrāfijas dekorāciju autors ir Valters Ozoliņš - tā ka tas kas ir redzams fotogrāfijā ir extra :)
Piekrītu par izteikto Valtera rokrakstu, bet domāju, ka ja ir vēlme un mazliet fantāzijas, šādu feelingu ir iespējams atkārtot pašrocīgi un par krietni mazākām naudiņām (šķiet, ka dārgākā pozīcija varētu būt baltie krēslu pārvalki, bet sapratu, ka autorei vairāk interesē zaļie soli).
Attiecīgi, vajadzīgi statīvi ziedu dekoriem, zaļš audums, daudz atlasa lentīšu, ideja par sezonā pieejamiem ziediem, utt, utjp.
Bet tas nav nekas neiespējams :)
Ja es vēlētos sev šādu noformējumu, tad uzjautātu Valteram cik maksā inventāram noma, jo noteikti ir lētāk nomāt, nekā visu pirkt pašiem sev vienām kāzām.
Sveikas meitenes.
Gribēju jautāt varbūt kādai ir lielāka pieredze ar ceremoniju vadītāju,vismaz cik man bija zināms dzimtsarakstu nodaļas to nedara, vai arī dara,bet es nezinu kuras.
paldies,dāmas :)