Kāzu plānošana
Kāzas Vidzemē
2013. gada Valmieras līgaviņas
Sveikas visas 2013. gada līgaviņas no Valmieras puses! Mēs šeit varētu savākties un pārrunāt visus ''kur, kā, cik, kad'' Iespējams varam palīdzēt viena otrai ar padomiem un ieteikumiem!
Es arī dotajā brīdī esmu no Valmieras. 2013. gadā augustā precēsimies.
Sveikas! Es gan nebūšu Valmieras līgaviņa, bet pārdodu šīs kurpes, kuras būs pieejamas Valmierā:
http://www.precos.lv/forum/?bid=257530&pid=4246401
Pati nedzīvoju Latvijā, bet, sākot no februāra, šīs kurpes būs pie manas māsas, kura dzīvo Valmierā, un kurpes būs pārdošanā, kamēr vien neatradīs savu īpašnieci.
Mūsu datums ir izraudzīts 13.07.2013. Taču nu jau laikam nāksies visu mainīt. Iekrātā nauda aizgāja citam mērķim..Topošais vīrs neatlaidīgi uzstāj, ka varam precēties tāpat tikai šaurākā ģimenes lokā. Tāpat jau lielākā radu saime ir viņam. Neesmu meklējuši vēl ne viesu namu, ne muzikantus, ne ko citu, jo budžets tgd nulle. Pat nezinu vai kam vērts ķerties klāt, jo prieks kas bija pirms tam , nu ir noplacis.
Es neesmu no Valmieras, precēsimies arī Rīgā, bet svinības un visas izdarības notiks Valmieras pusē/pa ceļam uz Valmieru. Esam rezervējuši Baltakmeņu muižu, tagad meklēju ēdinātājus un kūkas cepēju no tās puses. Vienu kūkas cepēju gan arī jau atradu, aizrakstīju viņai (nedzīvoju LV, tāpēc visu caur internetu), cerams, ka viņa varēs uztaisīt to, ko vēlamies.
Dažus ēdinātājus man arī ieteica tie, kas dzīvo Valmierā. Nākamnedēļ domāju viņiem piezvanīt, noskaidrot piedāvājumu, cenas. Tā ka kaut kas lenām notiek.
Kas jums, meitenes, būs ēdinātāji?
Sveikas!
Mums arī kāzas būs šovasar Valmierā.
Varbūt kāda var padalīties ar informāciju par kādiem foršiem kāzu muzikantiem un kāzu fotogrāfiem Valmierā vai tās apkaimē? :) Esam sākuši jau cītīgi gatavoties, tāpēc pārējās lielās no mums neatkarīgās lietas jau ir - vedēji sarunāti, ceremonijas vieta un viesu nams rezervēti :)
Ginga un thisisme, kuros datumos Jums ir kāzas paredzētas?
Mēs bijām noskatījuši viesu namu Brūtes, bet tur viss augusts jau rezervēts, skatāmies citus variantus.
Es arī esmu līgavina no Valmieras.Manas kazas paredzētas 27.07.2013.Man gandrīz jau viss ir sarunas,vienīgi nevaru atrast vakara vadītāju,bet vismaz ir daži varianti.Miilaas Valmierietes un arī pārejas liigavinas,lai Jums viss izdodaas!:)
Arī es esmu no Valmieras :) Padarīti diezgan daudz darbiņi - pieteikts viesu nams, muzikanti, kāzu vadītāja, fotogrāfs, frizieris, floriste, nopirkta kleita un kurpes. Palēnām sāku domāt par to, ko likt kāzu avīzītē.....
Mums 21.06.2013, muižu arī rezervējām tikai pirms pāris nedēļām. Jūnijs laikam nav dikti pieprasīts mēnesis, vēl jo vairāk tieši pirms Jāņiem, jo no 3 viesu namiem, ar kuriem sazinājos, 2 bija brīvi.
elinao - mums kāzas būs 13. jūlijā.
SanAn, kurus muzikantus esi sarunājusi? Man tā pagaidām vislielākā problēma, ir tik daudz grupas, bet nezinu pat, negribas "ieberzties" :-)
Sveikas, es arī no Valmieras-mums 6. jūlijs. Daļa darbu jau apdarīti, tagad nevaram izlemt par ēdinātājiem. Kas Jums klāj galdu?
Mēs īsti nevaram vēl atrast kāzu vietu, it kā ir sarunāta(nav nekādi līgumi noslēgti), bet jūtu, ka tajā vietā man kaut kas nepatīk. Gribējām viesu namu Brūtes, bet tur viss augusts jau rezervēts. Mums ir aptuveni 60 viesi un nav tuvumā (ap Valmieru) vietas, kur varētu, gan smuki galdus uzklāt, gan izguldīt viesus :(
Jaa,arī es saskaros ar problēmu,ka ja veel var atrast viesu namu,tad nau tik daudz vietas,lai izguldiitu viesus.Man paredzēti 95 viesi,bet esmu priecīga,ka tomēr problēma atrisinaajaas un svinēsim Konu dzirnavās aiz Ruujienas.Arii ēdināšanu viņi piedāvā savu,taa ka atkrīt meklēšana eedinaasanas jaut.
Ginga, sarunājām Tutti frutti band. Mums viņus ieteica kāzu vadītāja.
Kjiparss, arī mēs šobrīd esam ēdinātāju meklējumus. Esmu runājusi ar 3 firmām, vēl par 4. man atsūtīs piedāvājumu. Pagaidām ir doma ņemt "Akordu". Apmierina cenas un ēdienu klāsts.
Mēs it kā domājam par Krimulas Ilzi, bet cena ir paliela. Kur ir Akords? Neesmu dzirdējusi. Vēl domājam aizbraukt uz Strenčiem pie vienas saimnieces, paskatīties, ko viņa piedāvā.
Pie Smiltenes apļa, tur kur ir Lukoil benzīntanks, blakus ēkā otrā stāvā ir kafejnīca.
Sveikas meitenes, arī es būšū tā laimīgā. Esam nolēmuši savas kāzu svinības rīkot brīvā dabā Burtnieku ezera pusē. Esam sarunājuši, ka kāzas mums dekorēs REZIJA.LV, florists Aivis, foto un video Klāvs Skrastiņš no Ar STUDIJAS un galdus mums klās vietējās pavārītes no Burtniekiem. Laulību ceremonija mums būs pie ezera uzstādītā greznā platformā, ar ziedu arku. Nu tā kaut kā pagaidām.
Sweiki!
Mes ar svinesimies Valmiera -07.09.13. Sv. Simana baznica. Viesibas turpinasies ''Brutes''. Fotogarfs muzikanti atrasti. Kukas cepeja gandriz atrasta un kaazu dekoratori ari jau ta ka butu atrasti. Kleita ir smags jautajums, jo nedzivojam Lv, tad nu mekleju gan lv, gan interneta. Varbut kadai ir zinams kada laba kaazu friziere un make up meistare Valmiera, kas izbrauktu kaazu dienaa uz maajam un sapucetu? Neesmu vieteja, ligavainis Valmierietis, tapec nezinu nevienu vel :)
Meitenes varu Jums ieteikt paskatīties tortes no Cēsīm, Kārumlādes. Nezinu kā garšo, bet nu izskatā fantastiskas.
Un kā make up meistari varu ieteikt Gitu Blaumani, bet nezinu vai izbrauc no salona uz majam, bet drošvien ka visu var sarunāt. Strādā teātra salonā. Liek smukus makeup, un patiešām arī lēti. Un frizieri arī varu ieteikt no teātra salona, tur viena meistarīte liek skaistus ruļļus/lokas. Tikai pašai diemžēl nesanāca pie viņas ielikt,jo tai dienā nestrādāja.