Kāzu plānošana
Kāzas Vidzemē
Saulkrastu dzimtsarakstu nodaļa
Kādas atsauksmes? Kā tur izskatās. Varbūt varat ieteikt kādu skaistu dzimtsarakstu nodaļu tuvumā?
Par Saulkrastiem varu teikt tikai un vienīgi to labāko,īpaša attieksme. Viss bija tik sirsnīgi un mīļi,neviena lieka dzejoļa,sajūtas,kā pie savas krustmātes,tiešām iesaku, nenožēlosiet!;)
Paldies meitenes, man tieši ir liela svārstīšanās starp Saulkrastiem un Ādažiem. Saulkrastos tante forša, Ādažos svaiga vieta.. Jābrauc abas skatīt uz vietas, kas un kā.
Dīīī - vai tev ir kāda bilde no ceremonijas? Tās mjaas lapas bildes izskatās biedējoši tumšas :)
Labas atsauksmes esmu dzirdējusi par Ādažu DzN, bet pati personīgi tur neesmu bijusi.
Nesen - 30.jūlijā - kā vedējmāte piedalījos laulību ceremonijā Saulkrastu dzimtsarakstu nodaļā. No savas puses varu teikt tikai to labāko, ceremonija bija ļoti jauka un sirsnīga, katrā ziņā ne miņas no tās konveijera sajūtas, kas rodas Rīgas dzimtsarakstu nodaļās. Ļoti patika muzikālais noformējums. Dziedāja meitene ar skaistu un skanīgu balsi. Neesmu no ceremonijās raudošiem cilvēkiem, bet šajā ceremonijā gan dziesmas, gan teksti aizķēra sirdi un dvēseli. Neļāvu vaļu asarām, bet aizkustinājums bija liels.:) Ceremonijas vadītāja arī bija ļoti jauka un sirsnīga, pirms ceremonijas mīļi aprunājās ar mums un jauno pāri.
Vienīgais mīnuss varētu būt pienācīga skaita autostāvvietu trūkums pie dzimtsarakstu nodaļas ēkas.
Iespaidu par ceremonijas zāli var iegūt šeit - http://www.saulkrasti.lv/index.php/lv/dzimtssarakstu-nodaa
Jāsaka gan, ka ar apgaismojumu zāle izskatās daudz labāk, neizskatās tik tumša.
Biju redzējusi pasenkāzu bildes Ādažu dzimtsar.nodaļas laulību cermonijā. Man patika.
Paceļu tēmu - vai kādai bijušas kāzas šajā DzN? Vai var padalīties ar kādu bildi no ceremonijas, lai redzētu, kādas telpas?