FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzas Zemgalē

Jelgava 2016

s
susurs 21.01.16. 08:28

NU kā sokas līgaviņām?
Cik tālu tikāt?
Man vienīgā sasāpējusī tēma ir ceremoniju vieta. Tagad gaidu februāra sākumu, lai tiktu skaidrībā :)

10 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
l
lienelieliskaa 21.01.16. 08:34 | Kāzu datums: 20.08.2016

Mums gandrīz jau ir viss izņemot uzrakstīts iesniegums Zaksā. Ar nepacietību gaidu kad pienāks februāris, lai to varētu izdarīt. ;)

e
emmija 21.01.16. 11:10

Mums tas pats, kas susuram. Ceremoniju vieta Jelgavā ir diezgan problemātisks jautājums, no kā izriet iesniegums dzimtsarakstu nodaļai, kam seko ielūgumi.
Pārējais viss rit savu gaitu :)

m
mmmadzhinja 26.01.16. 12:28

Un kā ar svinību vietām? Ko iesakāt Jelgavas pusē? :)

s
susurs 26.01.16. 20:53

Tornis - tur ir ļoti maz vietas, vasarā var būt ļoti karsts, jo viss ir vienos stiklos un saule iespīd no visām pusēm. Un būtu diezgan briesmīgi, ja visi viesi un jaunais pāris būtu nosvīduši pēc ceremonijas.
Pils - kaut kā ne īpaši. Nav gluži rundāles pils šikums.
Hotel Jelgava pils pagalms. Labs variants, ja nav nekas pret ceremoniju ārā. Zinu, ka tur ir nojumes, ja nu līņā. BET tur pat tak blakus Lielā iela, kur ir zvērīga satiksme. Domāju, ka tie trokšņi, kā mašīnu rēkoņa un pīpināšana varētu būt traucējoša.
Pētera akadēmija - esmu bijusi uz kāzām. Nav nevainas. Ja ir labs florists un dadz ziedi, tad diezgan svinīga gaisotne. Noteikti foršāk nekā zagsā. Bet man pašai kaut kā tā aura ne īpaši, bet kopumā ne vainas :)
Iesaku paintresētiees Jelgavas apkaimē par muižām. Iecavas utt.
Nu un tad , protams, ka baznīcas :)

A
Andra 01.03.16. 16:46 | Kāzu datums: 21.08.2016

Sveikas! Mums tas pats, viss ir, bet ceremonijas vieta vēl uz jautājuma zīmes. Laikam beigās būs viena paziņas privāta zeme pie ezera.
Ko jūs ņemat kā ēdinātājus? Un torti?
No savas puses varu ieteikt dekorētājus, kas ir uz vietas Jelgavā, līdz ar to par saprātīgām naudiņām: www.dekornica.lv ;

l
lienelieliskaa 01.03.16. 22:58 | Kāzu datums: 20.08.2016

Es ļoti gribēju precēties baznīcā, bet pašā Jelgavā nebija nevienas saistošas tāpēc tomēr palikām pie zaksa varianta. Iesniegums ir uzrakstīts, laiks un datums ir tieši tas ko vēlējos. :)
Ja kāzas tiek svinētas Jelgavā vai tās rajonā iesaku torti ņemt Rozītes konditorejā.
Šodien bijām uz degustāciju un esmu starā par apkalpošanu un konditores attieksmi. Kūciņas kuras degustējām bija burvīgas, visas ļoti garšīgas un galvenais ka no dabīgām izejvielām. Un visvairāk par ko priecājos ir tas ka iekļāvos savā budžetā :)

l
lienelieliskaa 01.03.16. 23:00 | Kāzu datums: 20.08.2016

Ēdinātājus man ieteica viesu namu īpašniece, pie kuras izīrēsim telpas. Arī šodien tikāmies un esmu ļoti apmierināta, gan cena pieņemama gan arī pieejama plāša ēdienkarte

s
susurs 03.03.16. 14:58

Mums arī biedzot ir ceremoniju vieta - baznīca. Jau aktīvi staigājam uz iesvētes mācībām.
Galdu klās Otto. Nav tas pats lētākais, bet pēc pieredzes zinu, ka nav tās klasiskās kotletes ar štovētiem kāpostiem. Vismaz mēs šoreiz neko tādu nevēlējāmies :)
Ar ēdināšanu ļoti jāuzmanās Jelgavā. Esmu redzējusi briesmīgus variantus :/

Nesen biju šokā, jo uzzināju, ka mīusu kāzu dienā Jelgavā būs svētki, līdz ar to visa pils saliņā pilna ar cilvēkiem.. visis mani pāni sagruva, lai neteiktu vairāk :D

l
lienelieliskaa 06.03.16. 21:10 | Kāzu datums: 20.08.2016

Pēc tavas susurs ziņas izlasīžanas iegāju Jelgavas mājas lapā un apskatījos, kas sagaida mūs kāzu dienā :D

s
susurs 07.03.16. 08:33

lienelieliskaa, un kā? :D