Kāzu plānošana
Kāzas Zemgalē
Vai Tukumnieces neprecas?
Vai Tukumā nav nevienas līgaviņas?Varētu kopā pačalot...
Sveika Skydrinja! :)
Es jau apprecējos 2011. gada vasarā. Mazliet padalīšos ar savu pieredzi.
Pēc ceramonijas Tukuma DzN, mūsu ceļš tālāk veda uz skaisto Jaunmoku pili. Tajā mums tika novadīta kāzu ekskursija ar dažādiem uzdevumiem. Ekskursiju vadīja pils dāma un pa to laiku vedēji varēja atpūsties. Pie pils piebraucām zirga pajūgā, pilz baltajā zālē dejojām savu kāzu valsi. Viss bija tik fantastiski. Pēc tam bildējāmies pils parkā, tur viss ir skaists - dīķītis ar strūklaku, koku aleja, tiltiņš, pati pils :) Bijām ļoti apmierināti.
Tālāk braucām uz Mērsragu. Tur ir fantastiski skaista jūra ar lieliem akmeņiem, kas ļoti skaisti izskatās fotogrāfijās.
Lai skaists kāzu plānošanas laiks :)
un vēl - akmens tilts
Durbes pils parks, manuprāt ļoti smuka un romantiska vieta, tur ir ļoti skaists akmens tilts :) kāds jums datums? mēs ar Tukumā precēsimies 10.08.2012.
Man šī pilsēta liekas ļoti mājīga un skaista :)
Sveikas!
Vai šogad kāda laulājas Tukuma Dzimtsarakstu nodaļā?
Paši neesam no Tukumu, bet izlēmām šajā pilsētā. Vēlējos apjautāties par kādu smuku vietiņu Tukumā, kur pēc ceremonijas pafotogrāfēties. Bijām janvāra sākumā uzrakstīt iesniegumu. Netālu no DZn ir laukums, vasarā laikam tur ir skaisti, ir arī strūklaka. Varbūt ir vēl kāda ideja :)
Meitenes! Vai kāds šogad svinēja kāzas Jaunmoku pilī? Kā patīka ceremonija? Kādi ir iespaidi?
Jaunpilī laulā, viņiem tagad ir skaisti izremontēta zālīte laulāšanai, par cenām gan nemācēšu neko teikt
Vai Jaunpilī arī vada ceremonijas? Sarakstīšanās tur vai zagsā pirms tam? Un kādas atsauksmes? Kādas vispār cenas Jaunmokās un Jaunpilī, tieši ceremonijai?
Mums patika Amorandā.... mums dažādu apstākļu dēļ nācās kāzās braukt ar mūsu pašu džipu un Amorandā viņu gaumīgi izrotāja un džipmašīna likās ļoti romantiska : )
Es parasti visus ziedus sūītu Saflora,kas atrodas uz Jāna ielas .Tur gan leti gan skaisti.Meitenes ar izdomu un talantu.
Es jau arī gadiņu esmu Tukumniece, var tekt - ieprecēšos. :) Kāzas gan būs Kuldīgā, esmu tur dzimusi.
Sveikas Tukumnieces : ) Es kopš šo gada arī esmu tukumniece : )
varbūt varat ieteikt,kurā no Tukuma ziedu saloniem sūtīt pušķus?:)
Tā viš i! :)
Es arī gribu uz kāzām,lustēties.
Un tomēr kopā jautrāk lustēties.
Jap, tāds mums liktenis.:) Bet kamēr šis vienās kāzās strādās, es citās lustēšos. Tā mums šoreiz sadalīti pienākumi. Es takš nesēdēšu mājās!:)
Viņš ir pānojis piebraukt pie jums, lai atdotu filmu.
Skaic!:)
Žēl tikai ka tu parasti sēdi mājās.Bet tāds mums liktenis ,manējais jau arī no otrdienas projām.Svētdien solīja būt mājās.
Mārtiņš brīvdienās pie manis nepieskries?Varētu viņam iekopēt bildes.