Kāzu plānošana
Kāzas Zemgalē
Tukumniecem!!!
Sveikas,miljas Tukumnieces! Es nevaru izdomat kurp doties pec dzimsarakstu nodalas,itka uzreiz uz viesu namu braukt negribas..Kadas Jums ir idejas,padalieties ludzu ar mani :)))
Sveika! Skatos, Tev arī ir 18.08.2007.!! Mums arī Tukuma Dz. nodaļā plkst.14:00! Cikos Tev?
To mazo kāzu ceļojumiņu arī vēl neesam izplānojuši.. Tieši šovakar runājām, ka tas ir aktuāls jautājums. Tā kā mums nebūs vedēji, bet gan liecinieki, pasākuma vadītāji un šoferis - visi draugi, tad ceram (ja paši neizdomāsim), uz viņu iecerēm.. būsim paļāvīgi.. tāpat gandrīz vienalga , kur vedīs, tikai galvenais, lai būtu jūriņa pa ceļam... :)
Ja Tev rodas kāda superīga doma, varbūt vari padalīties?... :)
Ja noteikti,ja kaut ko izdomashu tad noteikti padalishos ar idejam :))
Nu fantastisks pasakums ir Jaunmoku pilii,kall laimes naudinu,pirmais valsis,sampanietis,un var fotografeties visas pils zalees.Bet tas datums noteikti jau aiznemts.Es savu 28 juliju aizsitu jau aprili.Bet vari uzzvanit.Var sarunat meiteni un izbraukt ar zirgu pajuugu pa Vecmoku aleju-fantastiski.Nu var Enguree noliigt jahtu.Durbes pilii arii ir pasaakums jaunlaulaatajiem,paintereseejies varbuut ir briivs.
Paldies :)
Mēs esam vēl iecerējuši tādu lietu, ka mūsu viesi mums nesekos.. to arī mūsu kāzu mājas lapā norādījām, ka viesi jau var lēnā garā doties uz svinību vietu..
Respektīvi, pēc ceremonijas mēs kopā ar mūsu lieciniekiem un šoferi ( tādā foršā draugu bariņā) kaut kur pabraukāsim un pabildēsimies!.. Man liekas, ka šis ir brīdis, kad jaunajam pārim ir jādod iespēja izbaudīt jauno statusu.. nevis tādā lielā barā, bet tā mīļi.. bez citiem cilvēkiem, tikai ar viens otra skatieniem un fotoaparāta objektīvu..
Mums pec zaksa ir pasakums ar viesiem jaunmokas un tad iesi jau brauks uz tusina vietu,bet mes ar vedejiem vel mazaja celojuma,par kuru mes neko nezinam.
Salīdzinoši daudz līgavu būs Tukumā 18.08:)Mums ir 15.00 Tukuma luterāņu baznīcā.