FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzas Zemgalē

Jelgavas un Jelgavas rajona līgaviņas - 2008. gadā:)

ise_nese 23.04.08. 09:03 | Kāzu datums: 30.08.2008

Visas Mītavas līgaviņas un līgavaiņi par visiem priekiem un ķibelēm, kas radušās gatavošanās procesā, par viesu namiem un apskates vietām:)

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
ise_nese 23.04.08. 09:04 | Kāzu datums: 30.08.2008

Mums kāzu diena iekrīt "Piena, medus un maizes svētku dienā", tātad vēl saldāki būs mūsu svētki:)

Kristela 23.04.08. 10:15 | Kāzu datums: 05.07.2008

He, heij!!! Beidzot satieku kādu, kas arī ir no Jelgavas....a to man liekas, ka es te klīstu viena. :) Prieks sirdī pat mutuļo; stresa nav (cenšos to iznīdēt). Dzīvoju ar filozofiju- galvenais dienas notikums-mūsu kāzas-jau norisinās..pārējais ir sekundārs. Vedēji ir kolosāli cilvēki...mums tikai atliek parūpēties par štādēm un izbaudīt laimes dienu. Vienīgās neražas, kas rodas, ir tās, ka visu, ko esam iecerējuši nopirkt, maksā vismaz uz pusi vairāk nekā plānots (gredzeni; ielūgumi; galda kartes utt). Viesu nams būs Kandavā, nesen reģitrētā, jaun uzceltā namiņā "Dižpriedes". Bet par apskates vietām neko teikt nemāku, paļaujamies uz vedējiem...kaut kur padzirdēju, ka pirmo valsi dejosim Jelgavas pils zelta zālē....bet tad jau redzēs. Galvenais- izbaudīt!

Bet kā tev, Ine_nese, pašai?

a
antrons 23.04.08. 11:17 | Kāzu datums: 02.08.2008

:)Kristel,neuztraucies, tu nebūt neesi vienīgā no Jelgavas :))
Satraukums nu pat sāk pieņemties spēkā... bet patīkams satraukums :)

a
apple 23.04.08. 11:21 | Kāzu datums: 16.08.2008

Mēs ar Jelgavnieki :)

ise_nese 23.04.08. 14:03 | Kāzu datums: 30.08.2008

He, izrādās, ka esam tāds prāvs bariņš Jelgavnieku:)
Pašiem ir baznīca sarunāta, viesības notiks Jelgavas viesnīcas Zvaniņu zālē, ir daļa no štātēm, ir gredzeni, vedēji, ēdinātāji, fotosalons, frizieris sarunāts. Ielūgumi gatavi, ā un mūzika sarunāta:)
Gaidām, priecajamies, rēķinām un lieki nestresojam:)

Knope 23.04.08. 14:15 | Kāzu datums: 26.07.2008

Stresa nav - šobrīd organizatoriskajā procesā viss pats skaisti sagulstas pa plauktiņiem labāk nekā pat cerēts, it kā visu laiku kāda nezināma vara palīdzētu no malas :) Neesam vienīgi vēl izvēlējušies, kur pasūtīt torti. Klasisku klinģeri par zemām cenām izcili cepj "Zelta Vārpa" - pārbaudīta vērtība n-tajos masu pasākumos, kāzās utt. Bet ar lielas tortes pasūtīšana Jelgavā man ir tumša bilde - nepatīk man vairāk Rausis vai Dzirkstele.

ise_nese 23.04.08. 14:32 | Kāzu datums: 30.08.2008

Varbūt painteresējies "Silva". Agrāk labas atsauksmes bija par to kafejnīcu, kas Viesnīcai apakšā, tagad nekas nav sūtīts

Bumblebee 23.04.08. 14:51 | Kāzu datums: 12.07.2008

Sveikas dārgās jelgavnieces!!! Arī es piebiedrojos Jelgavas līgavu pulciņam :):):)
Man arī ir radušies daži organizatoriski jautājumi:
- kur Jelgavā labāk pasūtīt puķes???
- kur cep garšīgas kāzu tortes???

Varbūt ir kād ieteikumi no savas pieredzes! Gaidīšu :)

ilssy 23.04.08. 15:30 | Kāzu datums: 07.09.2007

es ar 'pie Jelgavnieceem,tik nu jau preceetajaam :) Puķes iesaku pasūtīt tajā puķu veikalā,kas ir pie domes, Lielajā ielā! Mēs tur pasūtijām gan mašīnas dekoru,gan manu pušķi, gan piespraudes vīram, vedējtēvam. Mums pat sanāca tā,ka vīrs nevarēja mūsu mašīnā ielikt mašinas dekoru (neielīda.), un salona darbiniece ar savu personiigo aoti aizveda tur,kur vajadziigs-ljoti atsauciigas meitenes tur straadaa!

ise_nese 24.04.08. 09:38 | Kāzu datums: 30.08.2008

man arī patīk tas ziedu salons uz Lielās ielas pie domes, vienmēr svaigas puķītes esmu dabūjusi:)
Laikam arī uz kāzām pasūtīšu pie viņiem:) Tu pārliecināji
Cik Tev aptuveni izmaksāja viss aukstāk nosauktais???

Dachuks_ 24.04.08. 11:16 | Kāzu datums: 16.08.2008

Pievienojos Laimīgājām Jelgavas līgaviņām :))
Skaistus un izturīgus pušķus gan mašīnai, gan līgavai pasūtīju RAF dzīvojamā masīvā, tur pa vidu ir mazs balts ziedu veikaliņš..ir nācies būt jau vedējmātei...un attieksme ar super :)

ilssy 24.04.08. 11:29 | Kāzu datums: 07.09.2007

man liekas,ka bija apmēram kādi 70 Ls,bet cik tieši kas maksāja es nemācēšu pateikt!

Priscilla 24.04.08. 11:37 | Kāzu datums: 19.07.2008

O! Cik jauki palasīt tieši savu pilsētnieču domas un viedokļus. Man uztrauc doma, kur tā jauki paēst vakariņas pēc cermonijas... ap 20 cilvēku. Varat ko ieteikt? (Tikai ne centrā, gribētu kaut kur ārpus Jelgavas izbraukt.)

S
Sniegakaraliene 24.04.08. 11:40 | Kāzu datums: 18.08.2007

Sveikas! Es no jau precētajām jelgavniecēm. :))
Pēc pieredzes varu pateikt, ka ļoti labs ziedu salons (turklāt viens no draudzīgākajiem cenu ziņā) ir Grieta, kas atrodas LLU floristikas darbnīcā pie TF. Ja tuvāk Ozolnieku puse, tad Alejas ielā 2 ir salons Ziedu laiva (laikam tā bija nosaukums), īpašniece Gaiva. Ja kādai interese, varu padalīties arī ar telefoniem.
No fotogrāfiem visu to labāko varu teikt par Gunāru Timermani: viņš mums bija gan fotogrāfs, gan filmētājs.
Kas attiecas uz LLU parku, tad visas noteikti zinat, ka kāzu laikā parkā mēdz pulcēties vairākas kāzas vienlaicīgi. Mēs iepriekš uzrakstījām iesniegumu LLU saimniecības daļas direktoram ar lūgumu ielaist mūs iekšā pils pagalmā, kur rezultātā bijām vieni paši. Un kur arī notika liela bildēšanās ar viesiem un divatā. Padomajiet, varbūt kādai noder šāds variants, ja nav vēlmes taisīt salonbildes.
Par tortēm: atklāti sakot nezinu labākas tortes, kā Silvā un Dzirkstelē. Bet tas ir gaumes jautājums. Varbūt var interesēties ceptuvē pie vetiem?

Lai jums veicās un lai izdodas skaisti svētki! :))

G-unit 24.04.08. 11:46 | Kāzu datums: 04.07.2008

Man tik Jelgavas raj. Viesu namā būs svinības :)

v
vishy 24.04.08. 11:52 | Kāzu datums: 08.08.2008

Mani tikai izpirks no Jelgavas :) Pastaigāsim pa pils parciņu un tad jau uz plašo Vidzemi laidīsim ;)

ise_nese 24.04.08. 15:40 | Kāzu datums: 30.08.2008

Paldies meitenēm, kas nu jau sievas kārtā, par pieredzi un idejām:)

gizell 28.04.08. 19:56 | Kāzu datums: 02.08.2008

skatos, es te nemaz neesmu atziimeejusies :))) es taksh ar jelgavniece, un Jelgavaa laulaashos!! :)) jauku mums visaam gatavoshanos!!! tikai bez stresa!!! :)))

m
minchux 28.04.08. 21:07 | Kāzu datums: 18.07.2008

:) Es ar, es ar! :)) Tiešām prāvs pulciņš jelgavnieku :)) Pati no Jelgavas, topošais vīrs rīdzinieks, bet laulāsimies Jelgavā :)) un ceru, ka izdosies atrast arī jauku vietiņu Jelgavā ģimenes ligzdiņas vīšanai :))

pellite 01.05.08. 15:00 | Kāzu datums: 30.08.2008

es arī no jelgavs :)
gribēju pajautāt vai varat ieteikt kādus labus muzikantus... nevaru vēl atrast...!!! :)