Kāzu plānošana
Kāzas Zemgalē
Kāzu torte Jelgavā :)
Jelgavnieces! Varbut Jus varetu padalities, kur Jelgava taisa garsigas kazu tortes!!! :)
tur tiešām ir garšīgas un skaistas tortes!
Perfektaakaas tortes taisa Aizputee - kas ir reiz baudiijis, sapratiis :)) Vieniigi ne jau visiem vieta izdeviiga.
Aizputē ir vis vis vis ideālākās un ņemmīgākās kūkas, tikai vai runājam par vienu un to pašu personu?
Ja Tu domaa taas karaliskaas kuukas ar bezee un riekstiem, kas kuust uz meeles, un kuras cep maajaas, tad drossi vien :)))
Un kā vēl... drīz viņa kļūs par manu radenīti... :)
Mani tagad intersee kas vairak par tam kukam Aizpute :)
Kaa sauc to vietu vai cilveku, kam tads talants?
Un cik tadas karaliskas kukas maksa?
Atbildēju privāti!
Vai kādai tomēr nav vēl kāda pieredze ar skaistām, gardām tortēm tepat Jelgavā?
Ieteikums - atcerieties, ne tikai lai skaisti izdekorē, bet arī viegli sagriezt ;)
Starp citu, mana mamma taisa garšīgas un dekorē arī skaisti (konditorejas cehā strādā), bet tas -Latgalē. ;)
Mes savu kazu torti pasutijam Jelgavas LLU Ekomonikas fakultates kafejnica, loti garsiga un skaisti izdekoreta :)
Varbūt ir kāda bilde?
mazaa - tātad konditorēm bija Labā diena :) Ar viņiem ir laimes spēle. 50:50 . Vienreiz ir izcili garšīgi, nākamajā dienā tieši tā pati kūka galīgi garām. (Strādāju fakultātē, tāpēc kolēģu jubilārijos utt ļoti bieži pasūtījumi bijuši tieši no Spīdolas). Pati savu kāzu kūku tāpēc tur neriskēju sūtīt.
Mana topošā vīramāte vedīt torti no Latgales uz to pašu 22.08. Nav ne jausmas, vai tas ir reāli, bet atstāju to viņas ziņā. Nevar neļaut izpausties :))
Vai kādam ir pieredze ar uzņēmumu ''Gardumiņs pluss'' (Rīgā)? Kāzu tortes tur cep pa 8 Ls/kg, mēs plānojam tur pasūtīt...
Bildes ieliksu nedaudz velak :)