Kāzu plānošana
Kāzas Zemgalē
Līgaviņas no Jēkabpils puses
Sveikas,vai ir arī kāda līgaviņa no Jēkabpils puses!? Kur notiks ceremonija-dzimtsarakstu nodaļā vai baznīca??
jaa,mes ari atsauksmes no jaunajiem pariem apjautajam.... nelabas :(:(:( tagad meklejam kko jaunu :(
Meitenes, tikai neļaujiet šim fotogrāfam dzert ne pilītes alkoholiskos dzērienus! :)
http://www.sudzibas.lv/complaints/fotopakalpojumi-kzs-c12161.html
Fotopakalpojumus piedāvā arī Jēkabs Štelmahers. Viņa tēvam Aleksandram Vecpilsētas laukumā ir fotosalons!
Man liekas ka limuzīnus izīrē TAXI3,bet neesu pārliecināta... Zinu ka takšu kompānija...! Mēs savu limuzīni īrēsim no Daugavpils...
Mēs svinēsim viesu namā Valteri! ;)
meitenes, dzirdēju,ka Jēkabpili var noīrēt limuzīnus,vai varat pateikt kur tieši? kādas firmas?
kasens- kur tieši Aizkrauklē svinēsiet?
Mums būs fotogrāfs Ratis Ziediņš .... man draudzenes taisīja pie viņa privātās fotosesijas.... kuras sanāca brīnišķīgas... Rekur var paskatities viņa portfolio http://www.rzfoto.info/
Redzēs kā mums ies ar kāzu bildēm... :))
mani arī tas ļoti interesētu:)
Sveikas Jekabpils ligavas!
atrodos blakus jekabpils, un mekleju fotografu! varbut kada var ieteikt?
Par fotogrāfu vēl domājam....mums no draugu pulciņa ir diezgan labi fotogrāfi,ar labiem fotoaparātiem.Domājam varbūt varētu izmantot draugus. :) Bet doma ir paņemt profeionāli kas filmē.Esam redzējuši kā divas meičas uztaisa pasakainu kāzu video!.Viņas saucās "Belinda".Varbūt kāds ir ko vēl dzirdējis par viņām?
Mums mūzika būs dzīvā,grupa Ceļavējš! Izmaksas 170Ls+ceļa izdevumi! Mums ceremonija būs Jēkabpils dzimtsarakstu nodaļā,bet svinēsimies Aizkrauklē :) Tāka kāzas jau ir 04.06,tad mums viss ir jau gatavs,gan fotogrāfs,gan torte gan viss pārējais! :)
Vienīgais šodien mums pienāca satraucoša ziņa,ka 04.06 ir Jēkabpilī pilsētas rallijs,mums bija paredzētas izdarības Sēļu sētā,bet tas viss ir atcelts,jo tur ielas būs slēgtas! Vel redzēs kas notiksies ar dzimtsarakstu nodaļu,jo ja būs tāds liels pasākums tātad visas autostāvvietas būs pilnas,ieskaitot universālveikala...nezinām tagad kā būs ar viesu mašīnām! Zvanījām šodien uz dzimtsarakstu nodaļu,viņi paši bija ļoti pārsteigti,jo nebija rēķinājušies ar ralliju!
Mums arī svinības Biržos! Kā jums, meitenes, veicas ar fotogrāfa meklējumiem, vai ir jau atrasts? Mūzika dzīvā:)
Kāda Jums būs mūzika kāzās....dzīvā vai DJ?Un cik izmaksāja?
un kāzas 20.08 :)
ari es noteikti sevi varu pieskaitit pie J-pilietēm, jo kāzas rīkosim Biržos! :)
Sveika.Es no Jēkabpils,bet kāzas būs visdrīzāk Asares lut.baznīcā pie mācītāja A.Lenča.
Visdrīzāk tāpēc,ka brīvdienās braucam skatīties,mācītājs ir no tās puses.Tādēļ vēl varam izvēlēties...Asare vai Aknīste!Kāzas 13.08.11.
Cik daudz Jums ir paveikts?
mums kāzas būs 04.06 :) kā ar kāzu gatavošanos?
27.08.!
ooooo,superiigi,kadaa datumaa?? :)
Sveiki! Man Jēkabpils dzimtsarakstu nodaļā!