Kāzu plānošana
Kāzas Zemgalē
Jelgava, tās apkārtne
Labdien, dāmas! mans lielais pasākums plānojas 22.jūnijā. Viss daudz maz izdomāts, bet lielas galvassāpes sagādā viesu māja Jelgavā un tuvākajā apkārtnē. Zinu ka te ir bijušas daudz diskusijas par šo tēmu, bet varbūt kādai ir kāda jaunāka informācija. Kur un Cik varētu izmaksās vietas īre 60 cilvēkiem, plānots ar nakšņošanu.
Paldies jau iepriekš :)
Vai esi šeit pat precos.lv piedāvājumus apzinājusi?
Esmu par "Dabaicēniem", kur mēs svinējām. 60 cilv zāle varētu būt plaša.
Zaļie Atvari- svinēja draudzene, arī apmierināti. :)
Viennozīmīgi iesaku Upenieku muižu. vietas pietiks, viss sakopts, saimnieki laipni un atsaucīgi.Liels pluss, ka dejošana nenotiek starp galdiem, bet tam ir atsevišķa zona. Atrodas ļoti tuvu Jelgavai. Paši gribējām šo viesu namu, bet beigās palikām Tukuma raj. (jo tur būs ceremonija)
*
Zaļajos Atvaros arī bijām- viss labi, bet man šķiet, ka 60cilvēkiem vietas par maz. Turklāt bijām lietus laikā, un viss mauriņš, lapene, jaunlaulāto mājiņa bija ūdenī. vajadzēja gumijniekus, lai aizietu.
*
Neiesaku Jaundobeļus. Viss bija šausmīgi nekopts un netīrs. Manā skatījumā kāzām absolūti nepiemērota vieta. Laipas salauztas, mēbeles vecas un sabojātas. Āra lapenes nav izmantojamas...
Mēs ar bijām Dabaicēnos un ļoti patikās, bet mums bija pa maz vietas guļvietām, arī Upenieku muižā bijām- likās ļoti pozitīvi.
Mums arī visiem protams nepietika, jaunieši -pa teltīm :)
Es arī balsoju par Upenieku muižu - kolosāla vietiņa un atsaucīgi saimnieki. Arī paši izvēlējāmies šo vietu kāzām 21.07.2012. :) Vienīgi diezgan pieprasīti arī ir, tāpēc steidzies ar rezervēšanu, mēs norezervējām jau septembrī un jau tad nebija visas dienas pieejamas :)
Mēs esam rezervējuši v/n "Dabaicēni", nedaudz uztraucos par gulēšanu, bet viņi raksta ka 60 var izguldīt...nu man būs nepilni 50 cilvēki...redzēs!
Noteikti pietiks vietas gulēšanai! varbūt ir kāds viesis, vai pusaudži, kas labprātāk vasarā arī guļ teltī-tās dažas stundas :)
Paldies, tu mani nomierināji :)
Mums arī v/n Dabaicēni (21.07.2012.) Liekas ļoti skaisti, un saimniece super. Par vietu gulēšanai nesatraucos - mums būs ~ 80 cilv., Jaunie gulēs teltīs un viss būss super!
Kurā datumā jums ir kāzas?
tieši nedēļu vēlāk!! 28.07.2012
Tad jau jānovēl lai viss izdodas kā iecerēts :)
varbūt padalies informācijā par ar ko turpmāk saskarsies kārtojot lietas un darīšanas ar v/n saimnieci!
Mums kāzas būs "Upenieku muižā" 09.06.2012.Apskatījām ļoti daudz viesu namus,bet šis bija viss labākais priekš 70 viesiem.Telpas lielas,guļvietas pietiek visiem...ļoti jauka saimniece.:)
Sarunāts, bet tas noteikti būs vairāk uz pavasari / vasaru. Tāpat priecāšos, ja ar info padalīsies arī Tu :)