Kāzu plānošana
Kāzas Zemgalē
Jelgavas sievas un līgavas!!!
Tā kā manas kāzas paredzētas Jelgavā, bet pati tikai nesen te esmu sākusi dzīvot, gribēju lūgt padalīties ar informāciju par to, ko un kur Jūs sūtījāt/ rezervējāt kāzām Jelgavā un kādas ir Jūsu atsauksmes! Īpaši interesē firzieris, make- up Jelgavā, florists, kāzu auto, torte un citi gardumi, dekorācijas kur iepirkt, mūziķi utt. Esmu pašā ceļa sākumā, kā pamanījāt :)
Izradas es neesmu vieniga no Jelgavas :)
Floriste Ieva no Grietas (tas ir kojas pie upes), muzika: Laika Pirms ar Ivaru Galinu (no Okartes), make up meklejumos esmu ari pati :)
Tagad meklejam ari vietu, kur pec baznicas varetu sampi iedzert un pabildeties, jo pie baznicas negribas. Domajam Pils pagalmu, bet tur ir aiznemts tai diena.
Torti noteikti iesaku SILVĀ pasūtīt, būs vnk ideāla:) Pati Jelgavā nevarēju atrast frizieri un make-up meistaru, tā kā man brauks no Rīgas meistarīte:)
Iesaku Sanniju Klāsupu make-up - viņa no Jelgavas brauks mani pucēt uz Rīgu :)
Man arī būs no Grietas floriste :) par kāzu frizūru un meikapu pagaidām neesmu neko domājusi un darījusi :(
mūzķi man visticamāk būs no muzikas skolas pēdējā kursa, tad jau redzēs.
Torte ... laika arī SILVĀ. Bet vēl veikšu aptauju savējo vidū, kur torti labāk pasūtīt :D
Cik kg nepieciešams 50 personām? pietiks ar 6 kg?
lilii, kas tev bus par meistariti make up, kas brauks uz Jelgavu?
es arī esmu make up un frizūras meistara meklējumos:)
Kāzu žurnāla Precos! janvāra numurā atradīsiet arī atlaižu kuponu Silvas kāzu tortēm.
es griezu matus pie Konstantina ieks CHI studio. maksa 2 reizes vairak ka, piem, Diva, bet ir ta verts. macijies Dzintreksa, griez fantastiski labi. bet netaisa frizuras, tapec ieteica man savu kolegi turpat salona. baigi uzkera manu domu, bijam uz viena vilna un frizuras meginajums jau bija, super! turpat ari liksu meikapu.
www.chistudio.lv
Sunrisy, parasti rekina uz vienu cilveku 100gr tortes
būs man Baiba Kevina, frizūra+make-up+ceļš man izmaksās tikai 35Ls:)
Paldies, meitenes, par viedokļiem!
Šodien biju Silvā parunāt par piedāvājumu, un no sirds iesaku- tik sirsnīga uzņemšana, apkalpošana, sapratāmies no pus vārda ar saimnieci Sandru! Visu pagaršojām un jau pasūtījām, jo nekādas šaubas neradās!
Aaaa, Solcis, padomājiet par Akademija Petrina (?) nu tā, kas uz Akadēmijas ielas, tur var rīkot tajā tornītī šampi + deju + uzkodas + foto. Pati neesmu bijusi, bet bildes gan no iekšas, gan āras ir smukas. Neatpaliek no lielās pils!
Kāda cena Silvā tortēm?
Līdz 9 Ls/ kg, bet tad tās ir īpašās, a tā parastās putukrējuma- augļu un biskvīta ir sākot ar 7 Ls/ kg. Man arī 9 Ls nelikās dārgi.
PALDIES:)
Sveikas, vai kada no jums laulajas Jelgavas katoļu baznīcā???
mēs laulāsimies :)
solcis
Mēs arī, vai jau izgajusi visus kursinus tur esat. Mums kāzas augustā.
jap izgajam. Man liekas, ka viniem tikai vienreiz gada notiek... a jums kads statuss? :)
Mes vel brauksi uz Liepaju saderinato kursus iziet. Ko tu doma ar kāds statuss???:D