Kāzu plānošana
Kāzas Latgalē
Viesu nami Latgalē
Sveikas!
šobrīd ir aktuāls jautājums par vietu kāzām nākamajā vasarā. Svinēt vēlamies Latgalē (vēlams Rēzeknes, Krāslavas apkārtnē). Viesu skaits - 70. Varbūt, varat ieteikt kādas vietas, vai ir atsauksmes par tādām vietām kā "Rāznas līcis" un "Saules sēta" (Vīļānos)
Paldies jau iepriekš :)
Pirms pāris gadiem brālim bija kāzas šeit: www.cirmasezerkrasts.lv/about_lv.htm
Ļoti, ļoti skaista vieta, ērtas viesu mājiņas, ezers pāris metru attālumā. :)
Mēs šovasar svinējām Saules Sētā.
Bija plusi un mīnusi... Šis tas mūs neapmierināja un nepatika. Manuprāt, šī vieta nav pieredzējuši apkalpot tik lielas kāzas.
Noteikti iesaku Rāznas līci!!! Fenomenāla vieta, lielisks saimnieks, ļoti garšīgi ēdieni un demokrātiskas cenas! Godīgi sakot nevaru nevienu mīnusu nosaukt. Bijām 60 cilvēki, vietas pilnīgi pietika, domāju, ka arī 70 cilvēki satilps. Bet rezervēt iesaku laicīgi, mēs rezervējām 8 mēnešus iepriekš.
Kurš datums?
Liels paldies par komentāriem! Tieši šajā nedēļas nogalē braucam skatīties abas vietas. Datums - 5. jūlijs.
Tidi, kas tieši Saules Sētā nebija labi?
Lejas Ezersētas varu ieteikt.Dagdas rajons
Šogad "Saules sētā" biju kāzās kā viesis. Kopumā jau nebija ne vainas, ēka jauka, vietas galdiem un dejošanai daudz, arī visiem viesiem bija iespēja izgulēties gultās. Vienīgais, man likās, ka ēdiens bija tā salīdzinoši pamaz - tikai divi gaļu veidi, salāti arī tā pamaz. Bet tas varbūt atkarīgs no pasūtītās ēdienkartes. Katrā ziņā no kāzu galda Latgalē biju gaidījusi vairāk :)
Tikai ne Rāznas stāvkrasti!.....Pirms gada bijām pasūtījuši viesu māju uz kāzām. Jau sākotnēji rokas naudu saimnieks negribēja ņemt. Vairākkārtīgi bijām sazvanījušies un precizējuši svinību laiku. Un 2 mēnešus pirms kāzām saimnieks atteica! Viņam izdevīgāk bija paņemt viesus no Krievijas, kas ņēma viesu namu uz 1 nedēļu. Kā tā var rīkoties es nesaprotu, jo tās ir kāzas ar visu pieteikto uz to datumu (baznīca, pietuvieta, ēšana, vadītājs, foto, video, dziedātājs, viesi). Un tā kā mums kāzas paredzētas 100 cilvēkiem, bija ļoti problemātiski atrast svinību vietu. Stigri iesaku, nesaistīties ar šo krievu saimnieku (Kozlovs)! Var atteikt jebjurā brīdī!
Sveika, Anete! Ceru, ka galu galā svinības notika un viss bija kārtībā. Es tikai gribēju vērst uzmanību, ka Rāznas stāvkrasti nav tas pats, kas Rāznas līcis. Tās ir divas dažādas vietas ;) Rāznas līcī ir ļoti jauks saimnieks Edgars, pēc sarunas ar kuru mēs sapratām, ka gribam kāzas tieši šaā vietā. Jau esam bijuši tur vairākas reizes un saskaņojuši vairākas detaļas, vieta ļoti smuka, virtuvi arī visi slavē, tā k'ceru, esam izdarījuši pareizo izvēli.
Bet Stāvkrastos arī biju vienās kāzās, viss bija kārtībā, bet neko detalizētāk tieši par organizatorisko pusi arī nezināju kā viesis.
Sveika!
Iesaku Lejasmalas. Noteikti. Uz visiem 100. Tici man, tajā vietā viss būs izcili. Ja ir nepieciešamas papildus atsauksmes, informācija, noteikti uzraksti man privātu ziņu, visu pastāstīšu.
Saules sētā - man patīk šī vieta, biju tur uz vienu konferenci. Man patika tā atmosfēra, cilvēki kā jau Latgalē ļoti viesmīligi.
mums būs Lejasmalas. tiešām skaista vieta, plašas un jaunas telpas. lieliska ēdienu izvēle.
esmu dzirdējusi arī labas atsauksmes par apkalpošanu.
jaunais pāris nakšņo ezerā uz salas, kur to aizgādā ar laivu.
Rāznas līcis ir Super vietas! Saimnieks Edgars ļoti atsaucīgs! Esmu bijusi vairākos pasākumus tur, viss bija fantastiski, gan ēdiens, gan attieksme! Nākamgad pati tur plānoju kāzas!
Arī es šogad plānoju kāzas svinēt Rāznas līcī..saimnieks likās ļoti jauks, cerams, ka viss būs kā plānots.
Gribēju padalīties savā pieredzē par viesu namu Saulesseta, Mēs tikko nosvinējām savas kāzas viesu namā Saules sēta. Esam ļoooti ļooti apmierināti gan ar vietu, gan ar apkārtni, gan ar piedāvājumu un arī ar ēdināšanu. Ēdienkartes piedāvājums bija diezgan plašs un ļoti garšīgs un pavisam labi atbilstošs izcenojumam. Nevaram tiešām teikt nevienu sliktu vārdu par saimniekiem, par vietu, par darbiniekiem un par ēdināšanu. Viss bija sarūpēts un pagatavots pēc labākās sirdsapziņas un visiem viss garšoja. Mūsu viesu starpā bija arī daudzi ārzemnieki, arī viņi visi bija sajūsmā par gardajām maltītēm.. Es tiešām iesaku šo viesu namu no sirds. Mūsu kāzās bija ap 94 cilvēkiem un tad visiem vietas pietika atliku likām.. gan kur sēdēt pie galda, gan izdejoties uz nebēdu un spēlēt dažādas spēles... Arī nākamā dienā pavadījām jauku dienu, izmantojot Saules setas jauko pirti ar baseinu un arī dīķi, kur varēja atvēsināties pēc pirtiņas. Tāpat daudzi viesi izmantoja lapeni,kur jauki pasēdēt ar glāzi vīna un brokastu gardumiem svaigā gaisā ;) Saimnieki tiešām bija atsaucīgi un draudzīgi. Mēs iesakām visiem šo jauko viesu namu.. Mēs šo viesu namu izvēlējāmies no vairāk kā 30 .. šis uzvarēja ar savu burvīgo apkārtni, ainavām, labo ēdienkarti un izvēli, kā arī pie katras detaļas šajā viesu namā ir piedomāts, viss ir gaumīgs, interesants un mājīgs.. Es noteikti gribu atkal kādreiz atgriezties šajā viesu namā uz kādām svinībām vai vienkārši pavadīt jauku nedēļas nogali... Tiešām no sirds un silti iesaku šoi vietu :) :) Noteikti nenožēlosiet :) Un saimniekeim vēlreiz saku lielu paldies Alise un māris