FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu aksesuāri

Kāzu pušķis

K
KristiiineN 02.11.15. 08:52 | Kāzu datums: 05.08.2016

Sveikas, dāmas!

Jums visām noteikti pazīstama ir tā sajūta,  kad ieraugāt kaut ko patiesi skaistu, un saprotat, ka Jums to vajag, lai vai ko tas maksātu!  :)
Man tā ir ar kāzu pušķi. Varbūt kāda no Jums zin, kut Latvijā tādus meistaro?

4 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Dīīī 02.11.15. 13:45 | Kāzu datums: 04.09.2014

Sveika, KristiiineN! :)
Ir vērts sazināties ar Sandru no http://flowerartstudio.jimdo.com. Pie viņas pasūtīju gredzenu spilventiņu un auduma ziedu matu sprādzes, bet zinu, ka viņa piedāvā izgatavot pēc individuāla pasūtījuma arī auduma līgavu pušķus. No sirds iesaku Sandru, jo darbiņu kvalitāte ir teicama, attieksme pret klientu personiska un, saņemot pasūtījumu, tā noformējums liek smaidīt no prieka! :)

K
KristiiineN 02.11.15. 16:46 | Kāzu datums: 05.08.2016

Sveika, Dīīī :) 

Paldies par informāciju.  Apskatīju viņas darbiņus, kuri ir patiesi skaisti un jau sazinājos ar meistarīti, ceru, ka viņa piekritīs :)

Vēlreiz paldies, un jauku vakaru :) 

k
klevera 04.11.15. 10:44

tiešām darbiņi skaisti. Sagribējās kādu skaistu matu rotu, bet kāzu pušķi gan gribas no dzīviem ziediem, lai smaržo :)

V
VitaS 05.01.16. 16:44

Ja man būtu kāzas ziemā, laikam arī mana izvēle kristu uz auduma puķēm manā kāzu pušķī...ņemot vērā kā šobrīd ir -15 :)