FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu aksesuāri

Dekorācījas firma

E
Esmeralda_2016 07.11.15. 23:20 | Kāzu datums: 18.06.2016

Labvakar!   Tā kā es dzīvoju ārzemēs un man pirms kāzām nebūs daudz laika Latvijā, es meklēju nākamgad kāzām firmu kas dekorē svinību vietu (Nītaures dzirnavas).   Varbūt kādai meitenei ir pieredze? Kuru firmu var ņemt vai kuru noteikt nē? Ar kādam izmaksām ir minimāli jārēķinās?

Es esmu pateicīga par katru informāciju :-)

4 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
E
Ervins Petroff 09.11.15. 13:58 | Kāzu datums: 16.12.2014

Sveiki!

Mans draugs svinēja kāzas Nītaures dzirnavās septembrī, superīga vieta patiešām. Draugi dekorā iztērēja 1200eur, bet cenā bija ieklauts līgavas puskis, masīnas dekors, ziedī vecājiem, galda dekors un telpas dekors plus visiem viesiem ielūgumos bija mājiens kādus ziedus un kādā krāsā dāvināt. Varu jums ieteikt floristi un dekoratori Marinu no firmas krokus.lv, vinai patiešām ir mūsdienīga gaume un viss smuki sanāk.

A
Andra 20.11.15. 19:47 | Kāzu datums: 21.08.2016

Iesaku Dekornīcu - piedavā gan ziedus, gan dažādus citus dekorus. Viss piedavājums gan vēl nav redzams, bet var uzrakstīt kādas vēlmes un tad jau visu izrunāt, kas ir, kas nav.

e
elinae 21.11.15. 16:54

Sveiki! www.svetkumirklis.lv ir arī dažādi nomas aksesuāri...

T
Tamija88 22.11.15. 00:34 | Kāzu datums: 04.07.2015

www.bunte.lv Var daudz ko sarunāt atbilstoši savam budžetam