Kāzu plānošana
Kāzu aksesuāri
Meklēju juvelieri
Sveikas, meitenes!
varbūt kādai no jums ir šādi (līdzīgi) gredzeni - gribētos zināt cik izmaksā pie juveliera? un uzreiz varbūt varat ieteikt kādu meistaru!
un varbūt kāda kaut kur ir manījusi šādus - esmu atradusi Jahontā, bet maksā biš pa daudz kā gribētos. tiem gredzeniem platums ir 6mm, 4 mm sarkanais zelts, 2mm - baltais, svars 17.5 izmēram ir 5,17 g, 21.izmēram - 6,21g.
gredzeni ir līdzīgi šiem
vispar mani ari interesetu kads labs juvelieris,jo manir savs zelts,bet nav ne jausmas,cik jamaksa juvelierim pa darbu?...
Mums bija Viesturs Meirāns, gredzenus mazliet var redzēt profila bildē. Lielisks! Ļoti ātri, kvalitatīvi un - ar izdomu ;) Iesaku. Samaksa par darbu - atkarībā no gredzena dizaina sarežģītības! Mums bija 130 par abiem.
paldies.vnk velejos zinat to cenu amplitudu,ar ko jarekinas.
Sev piemērotu juvelieri varat meklēt sadaļā "Laulību gredzeni"
Jūsu zeltu laulību gredzenos pārveidos:
Vitauts un Inita Straupes no "Baltu rotām"
Edgars Skulte
Ģirts Cīrulis
Normunds Olehnovičs
Ruslans Bilejs
Viesturs Meirāns
iesaku Mārtiņu Lūsi. taisīja mūsu gredzenus, neplēš 9 ādas un darbu dara ātri :) vismaz mums uztaisīja 2 nedēļas ātrāk, kā bija sākotnēji runāts. pameklē draugos un apjautājies. arī zeltu nopirks, ja pašiem nav. mums sajauca tādu krāsu, kā gribējām. jo mēs negribējām ne sarkanu, ne dzeltenu, ne baltu, bet gaiši dzeltenīgu :)
Parastos mazliet platākus laulību riņķīšus mums Jelgavā izgatavoja 2 nedēļu laikā, 40,- par darbu+ piepirkām klāt zeltu, pārējo salasījām visādus sīkumus no mājām.
"Rota"
es tepat dabūju nr vienam Smiltenē, kas taisa 7 ls 1 gredzens, ir ari kontakti 1, kas taisa 15 ls par gredzenu Cēsīs
taa esmu es-cik tie gredzeni maksaa veikalaa?
viens 160, otrs 180
taa esmu es, ja izdosies pasutit shos gredzenus letak, tad uzraksti sheit to un pasaki pie kaada juveliera. mes ari ar draugu tieshi shada tipa gredzenus meklejam, kur baltais zelts kopa ar dzelteno :)
Es taisīju pie Edgara Skultes, bildē var redzēt gredzenu, atradām internetā kādu gribam un viņš uztaisīja. Bildē var redzēt.
gredzenus dabūju tādus, kā vēlējāmies - varu uzteikt juvelieri, jo ļoti patika un joprojām patīk rezultāts. juveliere ir Zane Ludevika :)
Vai tadi
sameklē juvelieru kontaktus un uzraksti viņiem visas savas vēlmes - tad arī redzēsi cik šādi gredzeni varētu maksāt - šaubos, vai kāda no mums te var pateikt, cik Tev paprasīs juvelieris. Galu galā - jāzina gredzenu biezumi, platumi materiāli utt.. tepat ir vesela sadaļa ar juvelieriem- uzraksti visiem un tad jau manīs.. :)
Mes jau savus gredzentinus esam dabujusi - vienam ar otra sirds kardiogrammam. Kad gajam pasutit pie Baltu rotu meistara, skatijamies, ka bija ari tadi, ka Jus te meklejat - vienkarsi bez rakstiem, ar balta un dzeltena zelta joslam. Cenas gan neatceros.....