FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu aksesuāri

Līgavas vainags

s
soul_ave 15.10.20. 15:44 | Kāzu datums: 05.05.2021

Sveikas!

Esmu izdomājusi, ka kāzu dienā vēlos sev vainadziņu plīvura vietā.

Varbūt Jums ir atsauksmes un ieteikumi, kas varētu realizēt iecerēto?

/Bildes ieskatam/

Liels paldies un jauku dienu! :)

3 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
M
Manddy 14.12.20. 11:49

Ja nevelies no dabigiem iediem loti skaisti ir online veikala Etsy pati skatijos, tadu vainadzinju noperc un tad ari paliek tev un nenovist avr atkal izmantoto piemeram kazu jubileju vai berninja gaidibu u tad gimenes fotosesijas...

M
Manddy 14.12.20. 11:49

dabigiem ziediem*

K
Krixis93 20.04.21. 14:22 | Kāzu datums: 21.06.2021

Sveika!

Es šobrīd arī tieši meklēju. Ir cerības, ka būs dabīgo ziedu vainags (kāzas jūnijā), bet tā kā garantijas nav, tad plānoju kā plānu "B" arī iegādāties mākslīgo ziedu vainagu. Varbūt Tev ir izdevies atrast jau kādu labu meistaru/i un vari ieteikt?

Šobrīd skatos gan jau Manddy minētajā Etsy (tas gan mani dara uzmanīgu, jo kāzas tepat aiz stūra jau), gan arī meklēju FB dažādās rokdarbnieču grupiņās kādu, kas varētu palīdzēt ar tāda pagatavošanu. Pietam, vairāk sliecos uz kādu vietējo rokdarbnieci, jo man gribētos maksimums trīs krāsas vainadziņā - baltu, zaļu un sarkanu, bet lielākajā daļā, kur var atrast gatavos, tur ir pārāk krāsaini vai pārāk - manuprāt - prasti.