Kāzu plānošana
Kāzu aksesuāri
Laba apakšveļa
Iesakiet lūdzu...Vajadzīgs labs krūšturīts kuru TIEŠĀM ,var vilkt bez lencītēm!Ta kā krūtīs kleitiņa dažus cm par lielu,gribu nomaskēt ar polsterētu veļiņu...Bet iepriekš esmu sūtijusi no ANTTILAS.A tur tagad viņš 30ls maksā:(
Pirku Triumph, bet tur arī ap 30Ls
Murgs,pa tādu naudu kurpes var nopirkt!
Šodien biju Galleria Rīga - 5.stāvs ir vnk paradīze!!!!!! Veikalā V.I.P.A. man pat sariesās asaras, cik viss tur bija skaists!!! Nopirku fantastisku kāzu nakts veļiņu un pasakainu korseti. Iesaku aiziet paskatīties.
Starp citu veikalā Lindex ir tie "bomb-shell" krūšturi; tie varētu lieti noderēt, lai nomaskētu kleitas trūkumu.
Nu jā, grūti būs pateikt kurš krūšturis labi sēdēs bez lencītēm par lētu cenu, zinu galvot par Calvin Klein veļu, triumpham ar ok, bet ta ir samera darga.
Es viereiz uzķēros uz labu krūšturi mazā veikaliņā alfā, aiz montona - tur dabūju ar atlaidēm, apm 10 ls (konkrēt neatceros) krūšturi ar gandrīz taisnu siluetu, ideāli piemērotu kleitām, un bez lencēm, turējās godam (biju vedēja).
Laumas veikalos nezinu vai ir kkas bez lencēm.
Lindex ir laba doma, tur ir dažnedažādi un pa samērā labām cenām, arī silikona krūšturi.
Protams vari paskatīties arī pa pāris latiem, bet par tiem neviens nesolīs ne kvalitāti, ne izturību un kur nu vēl - līgavainim lai patīk :D
Sarp citu Stockmann veļas nodaļā trakajās dienas zinu toč ka piedāvā to pašu veļu, kas ir anntilla, varbūt ir arī kkas regulārajā kolekcijā ;)
Tāpat arī Galeria Rīga ir ļoti daudz veļas veikaliņu ;)
Ceru ka kkas noderes ;)
Kādas tajā V.I.P.A. ir cenas?
Visādas - sākot no LVL 14.00 - ... Es nopirku vienu nakstkrekliņu pa 14 latiem un otru pa 30 latiem. Tur var atrast visu ko.
Dārgās meitenes! Neticēsiet, bet es arī esmu šokā - šodien nosalu un tādēļ iegāju ātri New Yorker veikalā, lai nopirktu kādu džemperīti, bet sastapos tur ar neiedomājami kolosālu apakšveļas izvēli - salīdzinot ar apakšveļas veikaliem, šeit bija tik daudz skaistu krūšturu, no kuriem izvēlēties! Es uzmērīju kādus 10 fasonus vismaz un visi izskatījās fantastiski! Un kvalitāte nav nemaz sliktāka par tiem, kas ir apakšveļas veikalos, vienīgi cenas šeit krietni atšķiras- visu savu kāzu komplektiņu dabūju pa Ls 13! Ok, tas nav zīds, bet tomēr - šo apakšveļu pirku tieši īpašajai dienai, kur komforts un izskats spēlēja galveno lomu - līdz šim nevienā citā apakšveļas veikalā man nesanāca atrast neko tādu, ko redzot man gribas spiegt laimē kā trakai līgavai! :) iesaku ieiet arī tur un salīdzināt!
Paldies, Pandiro, vajadzēs apskatīt :)
Es savējo veļiņu iegādājos veikalā Tendence Rīga Plaza... Par komplektiņu no līgavas kolekcijas gan samaksāju 30Ls... bet kvalitāti var just!!! Skaisti stāv bez lencītēm!!!
es pirku LINDEX, jo apakšveļas veikalos tas ir murgs, cenas uzpūstas un nekāda lielā izvēle arī nav. un cenas - ap 30 Ls! (par tādu pašu kā Lindex veikalā). Iesaku paskatīties, liela izvēle.
pie mums vēl nav tik plaši attīstījies kāzu apakšveļas bizness (ideja biznesam, ja kas).