FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu aksesuāri

Do it yourself jeb Taisīsim pašas!

b
bulcina 17.06.12. 20:13 | Kāzu datums: 28.07.2012

Sveikas meitenes!

Pēdējā laikā bieži apmeklēju ārzemju kāzu portālus. Tur iepatikās sadaļa, kur meitenes dalās ar idejām ko pašas gatavo. Tāpēc domāju ka būtu forši izveidot te arī, ko jūs pašas esat gatavojušas.

Pašreiz man ir doma nopirkt lietussargu un pašai uzzīmēt: Just married, vēlāk ielikšu bildi kā pašai sanāca.

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
P
Peerlite 17.06.12. 21:02 | Kāzu datums: 12.08.2012

jā....man ļoti svarīga būs tieši fotosesija, tādēļ kārtīgi piedomāsim pie rekvizītiem,kas mūs raksturo utt.
arī kkur līmēsim Just married utt....kko inčīgu...bet vēl visu štukojam

A
Agny 21.06.12. 17:47 | Kāzu datums: 02.06.2012

Tā kā dievinu ceriņus un kāzas iekrita šajā laikā, tad biju nolēmusi ietaupīt naudu uz viesu nama dekorēšanas rēķina. Dienu pirms kāzām pielauzām pilnu mašīnas bagāžnieku ar ceriņiem, aizvedām uz viesu namu kur likām viņus trīslitru burkās, kuras aptinām ar baltu vai violetu kreppapīru un apsējām ar violetu vai baltu lentu. Šīs burkas ar ceriņiem izskatījās izcili krāšņi un tika izvietotas pa visu viesu namu. Savukārt uz svinību galda pa posmiem liku 3 ceriņu vālītes parastās stikla sulas glāzes, kuras apsēju ar baltu organzas lentu, blakus novietoju vienkāršu apaļu stikla paliktnīti uz kura bija baltas un violetas dažāda augstuma sveces. Viss izskatījās brīnišķīgi un sanāca arī naudu ietaupīt ;) Šādas burkas lieliski izskatītos arī ar jebkurām pļavas vai dārza puķēm.

C
Chausiits 26.06.12. 21:22 | Kāzu datums: 11.08.2012

Un kāpēc šo pašu uzrakstu nevar latviski (protams, ja vien kāds no pāra nav cittautietis)? Mazliet skumdina šī tendence visu ar angļu tekstiem norakstīt...

lindahanna 27.06.12. 10:31 | Kāzu datums: 17.08.2013

Pilnīgi piekrītu Chausiits par tekstiem latviešu valodā.... Nesen gāju garām Bastejkalnam, kur uz mašīnas sāniem bija ar uzlīmēm piestiprināts tekts "Just married" + mašīnas kapotu dekorēja divas spēļmantiņas - pandas....
Labāk pa latviešu modei - ar ziediem, gaumi un tekstiem "Tikko precēti!" :)

r
rutuxs 27.06.12. 12:08 | Kāzu datums: 20.02.1993

Kādēļ jāraksta angļu valodā? Nu kas par jautājumu!? Tad jau neviens nezinās, ka protu angliski!!! Bet ja runā nopientni, tad mani var ar šito izbesīt. Mēs visi bļaujam, ka latviešu valoda ir valsts valoda un negribam runāt krieviski. Toties angliski...LŪDZU! visās malās, kur vajag un kur nē. Svinam viņu svētkus, runājam viņu mēlē, Latviju pārvēršat par citu valodā runājošo filiāli.

K
KristīneK 27.06.12. 18:13 | Kāzu datums: 20.07.2012

Nu jau gan sapērušās... :) lai tak raksta kaut ķīniski (kā saka mana meita) :)
Atgriežamies pie tēmas.

Jau trešo dienu ņemos ar rotājumu darināšanu... izvēlējos šūt "puķes" no atlasa lentītēm. Par cik šūt man riebjas principā, tad šīs darbs uzskatāms par varoņdarbu :)

Lūk:

b
bulcina 27.06.12. 20:34 | Kāzu datums: 28.07.2012

es atvainojos visām meitenēm ja ierakstīju angliski! sāku jau pierast, ka šajā forumā, vairāk dabūsi pa ādu nekā padomus, bet nu kā ir tā ir.

paldies meitenēm, kas tomēr ieliek ko domā taisīt.

un angliski ieliku, jo tas ir tgd diez gan bieži sastopams uzraksts, nākamreiz notiekti iztulkošu, ja tādas problēmas.

MaziiC 27.06.12. 21:16 | Kāzu datums: 14.08.2012

nezinu gan par ko visas sacepās, virsrakstā rakstīts - Do it Yourself "!!!! jeb Taisīsim pašas !!!!" ja tas nav latviešu valodā, tad kādā ? Un mūsu mēlē tāds teiciens neiet apgrozībā, pilnīgi normāli ka pierakstīts angliski, lai saprotam par ko iet runa.

Man ar Līgavaini ļoti iepatikās doma par lietussargu, tākā to vajadzēs drošībai auto likt tā vai tā, tad būs tīri feini ar šadu uzrakstu :) ja sanāks laiks, laikam taisīsim :)
Es pati izgatavoju ielūgumus, galda kartes, kāzu viesu auto lentas ;) domāju arī ķerties pie galda rotājumiem, bet vēl neesmu nolēmusi konkrēti kādus ;)

f
freya 27.06.12. 22:25

mums arī ir pagatavots fotosesijas aksesuārs ar uzrakstu "Just married!" Nu ko lai dara - šī frāze angļu valodā man tīk daudz labāk. :)

Daudzas lietas gatavojam paši :)
Kādas bildītes un konkrētākas idejas varēšu pastāstīt/parādīt pēc kāzām.

C
Crispygirl 28.06.12. 13:56 | Kāzu datums: 18.08.2012

Man šķiet,ka smukāk tas tulkotos -jaunlaulātie :)

nosey_angel 28.06.12. 16:29 | Kāzu datums: 11.08.2012

Es esmu iesākusi taisīt medaļas amatiem. Tētis sataisīja koka ripiņas, novirpoja, tad nu es tagad lēnā garā mēģinu viņas uzmeistarot. diezgan lēni man iet, jo tas kokā iededzināmais ir ļoti karsts un īsti neesmu vēl piešāvusies, bet patiesībā būs jau labi un galvenais - no sirds :)

Tāpat kā MazaiiC es pati taisīju ielūgumus un lentas auto, kā arī pati taisīšu viesiem dāvanas (vēl nezinu kuras, bet esmu izmēģinājusi abas). Tāpat šamapnietim būs pašu veidotās etiķetes.

Angyy 28.06.12. 16:33 | Kāzu datums: 28.07.2012

Es pati patagavoju galda kartes un aploksnes ielūgumiem!

Angyy 28.06.12. 16:34 | Kāzu datums: 28.07.2012

pagatavoju arī kāzu avīzes un dziesmu grāmatas.....bildītes ielikšu vakarā!

Angyy 28.06.12. 16:34 | Kāzu datums: 28.07.2012

aaaa......un arī man ļoooti iepatikās doma par lietussargu!

K
KristīneK 28.06.12. 17:31 | Kāzu datums: 20.07.2012

Es skatos, ka tādas jocīgas tās auto lentes tagad.. es biju domājusi, ka vienkārši piešūšu varbūt kādu zilu puķīti vai kā. Vai ir kaut kāds praktisks iemesls šitām auto lentēm no daudzajām sīkajām?

MaziiC 28.06.12. 18:27 | Kāzu datums: 14.08.2012

Man auto lentē ir pie baltās klāt 4 krāsas, jo man būs tik krāsains līgavas pušķis un citas krāsu tematikas noteiktas nebūs, tikai baltā kāzu krāsa un krāsainie ziedi :) tāpēc nolēmu nevis baltu vnk lentu, bet piešūt klāt nedaudz saulainuma :) tikai mans personīgais vēlēšanās iemesls ;)

saulux5 29.06.12. 01:44 | Kāzu datums: 10.07.2009

MaziiC - ļoti skaisti ielūgumi! Patiešām! :)

nosey_angel - tās šokolādītes izskatās burvīgi un tas uzraksts - tiešām šķiet, ka dzīve uzreiz kļūst saldāka! ;)

Mēs arī šo to gatavojām paši - ielūgumus, balviņas (dažādas apgleznotas burciņas), dāvanas vecākiem (apgleznotas vāzes), es pati uztaisīju centrālo galda dekoru (sanāca diezgan ātri, viegli un skaisti, tieši kā gribējām)..kaut kā tā...

Ja ļoti interesē foto, manās diskusijās var atrast, vai arī tad personīgi padodiet ziņu! ;)

K
KristīneK 03.07.12. 19:58 | Kāzu datums: 20.07.2012

Sašuvu automašīnu lentes. Galvenais jau, ka pašai ļoti patīk :D

m
melemelekaramele 03.07.12. 21:49 | Kāzu datums: 21.04.2012

Kad biju vedējmātes godā, tad kāzām septembrī gatavoju šādu galda dekoru! Vispār pēdējos gadus rudenī šādu pušķu veidošana ir mana sirdslieta.

K
KristīneK 03.07.12. 22:05 | Kāzu datums: 20.07.2012

Man šitādu pušķi meita rudenī arī uztaisīja :)) ļoti patīk! Un galvenais, ka ilgi saglabājas. Skaisti ;)