Kāzu plānošana
Kāzu aksesuāri
Ziedi matos
Sveikas!
Pliivura vietaa ir doma likt ziedus matos, muusu kaazu ziedi ir baltas rozes un rudzupukjiites, nevaru izdomaat ko labaak likt - maaksliigos ziedus vai dziivos...Varbuut zin kaada cik labi shie ziedi var notureeties matos? Par rozeem runaajot, man shkjiet ka taas varbuut matos tiiri labi "uzvestos" visu dienu un vakaru, bet par rudzupukjiiteem neesmu drosha. Varbuut ir kaada pieredze?
pēc savam kāzām kas paredzētas jūlijā varešu tev dot ziņu arī par rudzupuķu turesanos matos - jo man paredzeti tiesi šie ziedi.
puķu meitene ,kad Tev jūlijā paredzētas kāzas? man vienkārši arī jūlijā pirmajā nedēļā un es tā kā esmu plānojusi rudzupuķu pušķi un tā,bet apkārtējie biedē,ka rudzupuķes būs noziedējušas!Kur tu ņemsi viņas,kādā bāzē! Lūdzu padalies ar info.
Es esmu pavasarii (apriilii) ieseejusi pati rudzupukjiites un man pateica, ka taas zied no juunija liidz pat septembrim...Taa ka man kaazas paredzeetas peedeejaa augusta dienaa, tad gan es nedaudz uztraucos ka tik nebuus jau noziedeejushas!
Pagājušo gadu augustā draudzenei kāzās bija rudzupuķes pušķītī un matos, bija ļoti skaisti un matos turējās līdz pat rītam :)
Mīļās meitenes ja jūs zinātu kā mani nomierinājāt!Ah,paldies!:)
Bet mums ir doma ar māsīcām lasīt pļavā...:D
Principā kā kurā vietā, bet pļavās esmu redzējusi arī augustā utt. līdz ar to domāju, ka varēsi sadabūt. Es gan pati sev iesēju un ceru ka ziedēs +/- vajadzīgajā laikā. :)