FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu aksesuāri

Jūsu viedoklis

o
odrija 13.08.12. 23:18 | Kāzu datums: 08.09.2012

Taa kaa lauliibu ceremonija Mums norisinaasies Katolu bazniicaa, Esmu izveeleejusies sev garo pliivuru. Patiesi izskataas skaisti un loti sviniigi.
Kaa Juus domaajat vai peec lauliibu ceremonijas Es to vareetu nomainiit uz Isaku pliivuru, lai vakara pasaakumaa Es justos eertaak?
Vai Kaada no Jums ir taa riikojusies?
Amazon.com redzeeju, ka tiek piedaavaati taa saucamie divdaliigie pliivuri, garais pliivurs ir piestiprinaats Klaat iisajam un tad to viegli var nonemt nost
"Ivory Wedding Bridal Veil 2 Tier 2 T Swavorski Crystal Cathedral Rattail Edge
VEIL TIERS DETACH TO TURN VEIL INTO 1 TIER FOR EVENING"

3 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
r
retijy 14.08.12. 08:05

tās ir tavas kāzas un tu pati vari izvēlēties, ko tu gribi, tieši tas arī būs tas pareizākais tev! :)

Ferbija 14.08.12. 08:23 | Kāzu datums: 27.04.2012

Protams dari kā vēlies un kā pašai ērtāk :) Man arī bija garais un varu teikt, ka nevienu brīdi vakarā aktīvi darbojoties, dejojot un iesaistoties aktivitātēs man plīvurs netraucēja :)

zuze2010 14.08.12. 09:05 | Kāzu datums: 15.09.2012

Es ar domāju, ka tā ir brīva izvēle, ir taču pat transformējamas kleitas - laulību ceremonijā gara, vakara ballītē nokabina apakšdaļu nost un paliek smuka kokteiļkleitiņa :) Tā kā, manuprāt, jādara kā ērtāk un kā sirds liek :)