Kāzu plānošana
Kāzu aksesuāri
Nedienas ar pirkstu un gredzenu
varbūt kādas līgavainim bija līdzīgi un var padalīties ar risinājumiem:
līgavainim nevaram atrast gredzenu, jo pirksta kauliņi- locītavas vieta platāka nekā tā vieta, kur gredzenam jāatrodas, kad tas ir uzvilkts.
rezultātā, ņemot izmēru, ko var normāli uzvilkt cauri locītavai, galā ir ļoti par lielu, bet piemērot tādu, kas varētu derēt galā, nevar dabūt pār locītavu :((
Vai abām rokām ir vienādi platas pirkstu locītavas? Ja ne, var likt gredzenu uz otras rokas vai arī uz vidējā pirksta.
Manam topošam vīriņam ir tieši tā! Mēs sākumā nopirkām lielāku gredzenu, kas lien pāri locītavas kauliņam, bet zemāk ir brīvāks. Vakarā, aizbraucot mājās, mērījām atkal un secinājām - tomēr nav labi, riktīgi brīvi tas gredzens uz pirksta staigā, nedaudz "pavelkot" pār kauliņu viegli nāk nost. Braucām nākamā dienā atpakaļ un mainījām - tagad ir tā, ka pār locītavu iet grūtāk, bet vairs "nešļūkā". Mēs izdomājām, ka labāk, lai ir ciešāks - vismaz peldoties, ar cimdiem vai aizķerot nenonāks nost un nestaigās visu laiku....
paskaties gredzenus kuri ir platāki un nav ielocīti bet taisnas formas.Manam vīriņam ir tieši tādi paši pirksti un gredzens izskatās ok.pameklēšu foto.
mūsu kāzu gredzeni.
http://www.precos.lv/uploads/forum/354111_1.jpg
citā pirkstā negribas vilkt, man sirsniņa sāp no domas, ka gredzeni neder,es jau samierinājos, ka darbā gredzenu nevarēs nēsāt, jo darbs ar "štrumentiem" un tas ir bīstami, bet ja vēl ikdienā nevarēs..:(
paldies ingretai par ieteikumu.
žēl tikai, ka man cita tipa gredzeni patīk, bet šo domu ņemsi vērā, paldies ;)
up
Pēc kāzām sāc uzbarošanas kūri. Baro tik, kamēr gredzens turas cieši, tad svars tikai jānotur :))) Manuprāt jāskatās, lai gredzens grūtāk iet tieši pāri kauliņam. Locītavas ādu kroka arī neļaus slīdēt nost. Gredzenu, kas labi pieguļ pirkstam nedabūsi, jo gredzeni nav elastīgi kā gumija.
man viiram liidziigi (nu nau taa, ka otru pirkstu var pabaazt apakshaa, bet ir diezgan briivs, kad uzvelk galaa). saakumaa gredzens bija uztaisiits lielaaks, piemeerot ljoti briivi gaaja virsuu un nost. tad paluudzaam drusku samazinaat (par pinu izmeeru droshi vien ne) un tagad paari kaulinjam iet pagruuti (kaazu dienaa naacaas pat papuuleeties, lai uzvilktu, :D), toties nau vairs tik ljoti briivs pie pamatnes.
ja velk nost vai virsuu, tad paari kaulinjam jaapietur taa lociitavas aada, lai nesabraucaas, un tikai tad var novilkt/uzvilkt.
Ja gredzens grūti iet pāri kauliņam, tad to jāņem nost rūpīgi un lēni - nevis vilkt un savākt ādu, bet gan pamazām griežot pa apli. Var palīdzēt arī parastas ziepes. Bet ja gadījies kā dabūt nost gredzenu nesanāk, un pirkst sāk piepampt - uzreiz jāskrien pie juveliera, nevis tad, kad sāksies iekaisums!
līgavainim atradām gredzenu, kas der un izskatās daudz maz labi, un ir līdzīgs Ketta pievienotajai bildei ;)