Kāzu plānošana
Kāzu aksesuāri
Ķīniešu laternas
Sveikas meitenes, varbūt kāda zina kādu labu internetveikalu kur var sapirkt ķīniešu papīra laternas, daudzas adreses biju atradusi , bet vēlamo krāsu nebija varbūt kāda zina kur var iegadādies?
ebay jaabuut
varbūt kāds zina arī LV internetveikalus kur var šīs lampas nopirkt?
http://visasdavanas.lv/dekorativas-papira-laternas-877
varbūt šai lapā kko vari sev atrast!
paldies, tikai žēl ka nav violetās krāsas ko man tieši vajag:(
Vari paņemt baltas un nodekorēt ar violetiem akcentiem, piemēram lentīšu vai krellīšu skarām, papīra vai auduma puķēm utt.
Tiimari veikalos arī ir, piemēram Alfā ir un visādās krāsās :) Arī Depo veikalos ir pa Ls 1,29. Tā kā pat nezinu, vai sūtīt ir izdevīgākais variants...
Esmu no latgales puses tā ka uz Alfu nu izdevīgi diemžēl nebūs izdevīgi:(depo esmu skatījusies tur ir pāri 4ls un pāri pat 5ls kur pārdodas kopa ka lampa ar visām iekšām kur iegriezt spuldzīti bet man tik abažūras vajag...
Burvigaa ...ideja jau laba, bet man dominē 2 krāsas kāzās rozā un violetā tādēļ baltu negribas rotāt
tad tev nekas neatliks kā sūtīt no e-bay ;)
Kad tev ir gaidāmas kāzas? Jo www.laternas.lv teica ka pavasarī uz aprīli viņiem gaidāms pievedums, būs parastie abažūri un iespējams būs arī laternas ar led gaismiņu. Es pati ari interesējos par sīm laternām un man ir nepieciešama zaļā un rozā krāsa :)
kakene99
ā, es pārpratu, domāju, ka tev vajag debesu laternas...
Vispār dabūt tādas, kā gribi nav nekāda problēma...
sapūt balonus, nopērc dziju vēlamā krāsā un velkot dziju caur PVA līmi aptin balonus... tad sagaidi kamēr sacietē, pārsprādzini balonu un kupols gatavs :)
lustinātāja...paldies par priekšlikumu, bet man ir vajadzīgas ķīniešu papīra laternas tādas kādas ir bildītē man pievienotas...tas ir pavisam kas cits nekā no dzijas taisītas bumbas un man nemaz nav tik daudz laika lai niekotos ar diegiem jo tas ir ļoti laikietilpīgs darbs un man vajag daudz tādu laternu
elona..paldies par info:) kāzas vasarā varbūt tad būs vien jāgaida
Kāpēc negribi no e-bay sūtīt? Ar visu PVN tev viena laterna izmaksās to pašu 1Ls, ko te, toties laternas jau būs rokās un nebūs jāgaida labāki laiki. Rekur viens no piedāvājumiem: http://www.ebay.com/itm/Multicolor-Chinese-paper-Lanterns-Wedding-Party-Decorations-8-inch-/370628823510?pt=LH_DefaultDomain_0&var=640031461891&hash=item564b3309d6