Kāzu plānošana
Kāzu aksesuāri
Gredzeni ar akmentiņu
Interesē meiteņu viedoklis no pieredzes(sev vai draugiem).
Gribu savu laulības gredzentiņu ar vienu mazu akmentiņu (tādu kāds ir bildē). Bet domāju par praktisko pusi? Vai gredzens negriežas ap pirkstu un nesanāk tā,ka tas akmentiņš nemaz nav redzams? Un kā ar iestrādāšanas kvalitāti-nav tā ka ar laiku tas akmens var izkrist?
Esmu dilemmas priekšā-taisīt parasto laulību riņķi vai ar akmentiņu. Mīļotajam arī būs parastais riņķītis.
Man arī patika gredzeni ar akmentiņiem, bet tad, ka vienu ieraudzīju, ka manam saderināšanas gredzenam izkrita gredzens, un es to pat nepamanīju, biju ļoti apbēdināta. Draugs pēc šī notikuma bildināja mani vēlreiz :) Tāpēc laulības gredzenus izvēlējamies parastos.
Mēs abi izvēlējāmies gredzenus ar trim maziem dimantiņiem katrā.Mums tie ļoti patīk,bet kā valkāsies,vēl nezinām,sāksim nēsāt tik ar nākamo sestdienu...
Viņiem ir mūža garantija un nopirkām tos par ļoti sakarīgu cenu.Ar 30% atlaižu kuponu no žurnāla Jūsu Svinības Adamos firmas veikalā.
Mums abiem ir pa trīs atvasītēm,nu tad simboliski,katram pa dimantiņam!
Mani arī uztrauca līdzīgs jautājums.
Bet darba kolēģe nomieināja... Viņa teica, ka jau nēsā 10 gadus gredzenu ar akmentiņu un nekas nav noticis. Vienīgi viņa minēja, ka regulāri nes uz apkopi - lai atjaunotu spīdumu utt. Līdz ar to tiek pārbaudīts arī akmentiņš, vai tas labi turās!
Manam saderināšanas gredzenam arī izkrita dimantiņš pēc pāris mēnešiem. Tākā pirkām labā veikalā, tad to samainīja par brīvu, bet nu pateica ka vairāk nemainīs. Laulības gredzenus izvēlējāmies parastus - klasiskus, lai nav visu laiku jāstreso.
Nēsāju(ikdienā) divus zelta gredzentiņus ar akmentiņiem līdzās laulības gredzenam jau 6 gadus,un tikai vienu reizi smalkāko esmu nesusi juvelierims lai apskata,bet viss kārtībā - tā kā nav tik traki.....
Nezinu, man n-tie gredzeni bijuši, nevienam nekas nekrīt ārā. Arī laulību gredzenā būs viens briljants.
Agaci, jums gadījumā svinības nebūs Mārcienā?
Manam ir tris briljantiņi un nekas nekrit ara !
Man ir saderināšanās gredzentiņš ar akmentiņu, kā arī laulību gredzenam virspusē ir rindiņa ar akmentiņiem. No personiskās pieredzes, ja gredzens labi der, tad īpaši nekur negriežas. Man gredzeni pašai patīk daudz vaļīgāki nekā vairums nēsā, bet saderināšanās gredzentiņš ir tiešām bišķiņ par vaļīgu pat man. Attiecīgi, tas arī reizēm grib griezties, bet tā kā akmentiņš ir augstāk nekā pats gredzens, tad pilnībā rinķī apgriezties viņš nevar (atsitas pret pirkstu, tā teikt. Un tad es arī jūtu un zinu, ka vajag pagriezt atpakaļ uz augšpusi. Laulību gredzenu jau es pati zināju labāk piemērīt un tas ir tuvāk īstajam izmēram. Tur nekad nekad negriežas, problēmu nav. Izskatās super vienmēr :) Man arī nekad akmentiņš nav izkritis, bet tas ir atkarīgs no tā, kā viņi tur ir iestrādāti.
Es domāju, ja tev patīk ar akmentiņu, tad ņem ar akmentiņu. Ja arī sāk grozīties, tad vienmēr jau var pagriezt atkal uz augšu un būs smuki :)
Stastīšu savu pieredzi , ka nēsāju gredzenus gandrīz uz katra pirksta un visi tie gredzeni vienalga grozās nav ta ka vsu laiku akmentiņs ir uz augšu brīžiem nogiežas, bet nu jau to var pagiezt atpakaļ tas problēmu it ka nesagadā,,,bet a to izkrišanu ir kā ir ,,,citus gredzenus nēsāju ar lielakiem akmentinjiem ptu , ptu nekrīt neviens ārā, tachu draugiem laulības gredzenam izkita pirmaja pusgadā nu tas ir tā ka nu kuram ir sataisīts laikam
Mans tads pats gadijums ka ZaneLiepa rakstija,ka izkrita no saderinasanas gredzena actina.Es biju kapos,iekapu masina redzeju ka man viena actina ir izkritusi,un vel gredzens salieciens,kamer tur rusinajos,mans ligavainis neko neredzeja,bet kad saprata kad esu bediga jautaja kas noticis,es iztastiju,vins man atbildeja,lai nekerot krenki,davinasot citu,bet es jutos nelagi..Aizbraucam majas,mans ligavainis saka met ara,es nemetu,vinjs kadu laiku staveja majas,kad kadu dienu zvaniju savam ligavainim,un teicu lai aiznes uz sudraba namu,lai iztaisno,un pajauta cik maksas actina,ja dargi bus,tad pirks citu,ta teica mans ligavainis,bet ziniet ka notika.tas meistars panema gredzenu,iztaisnoja,ielika actina un nolika uz galda,lai samaksa 5ls,manam ligavainim nebija ko teikt.Es biju tik laimiga,ka man pirksta uzvilka gredzenu,ka vinu nepazaudeju,tadel kad ko daru novelku nost.Un mes izlemam ka pirksim laulibu gredzenus vienkarsus,jo tie tak pasi skaistakie:)