FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu aksesuāri

Kāzu krāsa

r
ripa 01.04.13. 19:12 | Kāzu datums: 03.08.2013

Vedēji pajautāja, kādas krāsas izvēlējāmies kāzām. Kad pateicu, ka pamatkrāsa ir dzeltena, man paziņoja, ka tā jau nu priekš kāzām ir briesmīga krāsa, kas simbolizē greizsirdību, vilšanos, šķiršanos utt. Es zinu, ka tai krāsai ir arī tāda nozīme, bet tā mums ir mīļākā, turklāt man tā asociējas ar prieku un gaišumu, bet tagad nezinu, ko darīt. Mainīt visus plānus? Kādam vēl ir bijusi dzeltenā krāsa kāzās kā pamatkrāsa?

8 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Dior 01.04.13. 19:14

Kāda starpība, ko vedēji domā par krāsām? Tās ir JŪSU kāzas. Viņiem jāpielāgojas.

e
elinao 01.04.13. 19:32 | Kāzu datums: 10.08.2013

Jūs precaties vai vedēji? Kas vispār tie par tādiem iebildumiem? Tās ir jūsu kāzas, jūsu diena! Un tā varbūt pat zilzaļisarkandzeltena! :))))

S
Sancis-Dancis 01.04.13. 19:36 | Kāzu datums: 27.07.2013

Arī mums ir dzeltenā krāsa. Nozīmes neanalizējām, jo šādām lietām neticam. Katrai krāsai var atrast labās/ sliktās "īpašības". Svarīgākais ir, kam ticat un, ko domājiet Jūs par krāsu. Izklausās, ka priekš Jums dzeltenā krāsa ir pozitīvisma avots. :)

Spicausis 01.04.13. 20:04 | Kāzu datums: 09.07.2014

Njaa, varbuut jaamaina nevis kraasa, bet vedeeji :))) bet ja nopietni, tad shis ir viens no iemesliem kapeec man shkjiet, ka kaazas jaaorganizee pashiem un mazaak jaaiesaista vedeeji. Taapat kaa jaamaksaa par to pashiem, jo tad var pashi to paraadi komandeet un neklausiities, ko saka citi.
Dzeltenaa man arii shkjiet prieciiga un laimiiga kraasa, vareesi samekleet sev burviigas kurpiites un dejot pie "dzeltenajaam kurpeem" ;)))))

lasmita 01.04.13. 22:22 | Kāzu datums: 03.08.2013

Man arī dzeltenā būs kāzu krāsa, esmu sajūsmā par savu izvēli :)

k
kakene99 02.04.13. 00:17

nu es domāju tā māņticība par to dzelteno krāsu ir tikai tā , kas tām pasakām tic ...ne jau krāsa cilvēku izšķir vai tamlīdzīgi katrs cilvēks veido dzīvi pats nevar tačhu krāsa ietekmēt cilvēku dzīvi:D

a
anderjo 02.04.13. 09:23 | Kāzu datums: 18.05.2013

Mums arī būs dzeltenā krāsa, pašiem tā ir tuva un mīļa krāsa, ziedi man vienmēr ir patikuši dzeltenā krāsā, jo man tie simbolizē sauli, siltumu un dzīvesprieku!
Noteikti paliec pie savas krāsas!
Ja kas, dzeltenajai krāsai ir atrodama arī ļoti pozitīva nozīme: "Dzeltenā krāsa simbolizē fizisku spēku, pieredzi, intelektu un zināšanas. Šī krāsa pastiprina un attīsta fizisko izturību, tā palīdz iegūt zināšanas un attīstīt domas. Dzeltenā krāsa ir ļoti aktīva un radoša krāsa, kas palīdz koncentrēt spēkus un uzmanību vēlamajā virzienā, lai sasniegtu mērķi. Cilvēka acs visvieglāk uztver dzelteno krāsu, tāpēc dzeltenas krāsas objekti labi izceļas.
Krāsu terapija ar dzelteno krāsu: Dzeltenā un zeltainā krāsa ir Saules krāsas, un tām piemīt stimulējoša funkcija. Tās veicina augšanu, dāvā dzīvību un līdz zināmai pakāpei attīra."

Lumara 02.04.13. 09:31 | Kāzu datums: 01.06.2013

Droši turies pie savas izvēlētās krāsas. Mēs izvēlējāmies dažādu toņu violeto un pirmais, ko man paziņoja draudzene - tā tak vecmeitu krāsa... Neņem galvā nevienu, tikai savas sajūtas.