FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu aksesuāri

Saderināšanās gredzens - kāds?!

v
vinjsh&vinja 13.10.13. 12:20

Mans mīļotais īsti neiespringst uz pārsteigumiem un skaidri noprasīja, vai gribu baltā vai dzeltenā zelta gredzenu. Apjuku.

Saderināšanās gredzeni skaistāki izskatās no baltā zelta, bet laulības gredzeni - no dzeltenā. Abus kopā jaukt liekas bezgaumīgi. Kāda jūsu pieredze, kā izvēlējāties materiālu abiem gredzeniem?

Saderināšanās gredzena izvēle

11 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
F
Fiancée 13.10.13. 12:50

Nav nemaz bezgaumīgi, ja vien neplāno nēsāt laulību gredzenu un saderināšanās gredzenu uz viena pirksta pēc kāzām. Bet pat tad, ja laulību gredzenā būs kaut kas no baltā zelta, smuki izskatīsies abi blakus.
Man kā reiz ir baltā zelta saderināšanās gredzens un nopirkām dzeltenā zelta laulību gredzenus. Pēc kāzām plānoju saderināšanās gredzenu nēsāt uz kreisās rokas.

v
vinjsh&vinja 13.10.13. 13:17

Uz viena pirksta noteikti nelikšu, tad sanāk, ka uz otras rokas. Laulības gredzenu vēlamies tikai no viena metāla', bez briljantiem vai citu krāsu metāliem klāt. Es laikam nekad neesmu redzējusi divu dažādu zeltu gredzenus uz katras rokas, nespēju iztēloties.

Spicausis 13.10.13. 15:42 | Kāzu datums: 09.07.2014

Man gan shkjiet, ka ir vairaaki citi jautaajumi uz kuriem veerts atbildeet:
Vai un kaada metaala rotas tu neesaa ikdienaa?
Kaada metaala ir tavas miiljaakaas un/vai daargaakaas rotas?
Kaadi ir juusu ikdienas paradumi? (Piem. Briljanti nedraudzeejas ar baseinu, ja darbojas ar rokaam, labaak ja ir gludi gredzeni)
Ko jums noziimee gredzeni? Taa ir ikdienas rota, investiicija, statusa simbols...? Cik daudz juus gribat tiem teereet?
Pirms saderinaashanaas es neesaaju tikai dzeltenaa zelta rotas, miiljotais pasniedza baltaa zelta stiipinju ar 5briljantiem, jo tas gredzens esot juties kaa iistais. Pagaaja mirklis kameer pieradu, saakumaa visur kjeeraas. Pieljauju, ka ljoti smukie amerikaanju stila gredzeni ir super neerti. Pluss ir, ka var neesaat kopaa ar sudraba rotaam, kristaalu, peerleem utt. Un izskataas ljoti classy, bet nav jaapaarteeree budzjets katru reizi, kad gribas jaunu bling bling. Lauliibas gredzeniem kopaa izveeleejaamies gludus titaana rinkjus, lielaakoties to izturiibas un viegluma deelj, jo lauliibas rinkjis nav "rota", bet kaut kas taads ko valkaa katru dienu visu muuzju :) Peec kraasas atshkjiras no baltaa zelta, bet ne dramatiski. No saakuma domaaju valkaat abus uz viena pirksta, tad atkal nee, bet nu principaa jau laiks raadiis.
Liigavainim arii ir saderinaashanaas gredzns, baltaa zelta rinkjis. Savu darbu dara lieliski - ir gadiijies, ka sveshas meitenes taisa actinjas un saak flirteet, tad pamana gredzenu un pieraujas ;))))
Bet runaajot par tavu liigavaini, malacis, ka pajautaaja! Paarsteigumi ir forshi tikai tad, ja vinji ir perfekti tavaa gaumee, citaadi droshaak ir izlemt kopaa un izveeleeties kopaa

a
amorisita 13.10.13. 19:20

man ir saderināšanās gredzens no dzeltenā zelta, bet laulības gredzens no "parastā" zelta. Nēsāju tos ikdienā kopā. Ja īpaši neskatās tuvumā, tad krāsu starpību gandrīz neredz.

es savam līgavainim savulaik teicu, ka man ne īpaši patīk lieli akmeņi gredzenos un nez kādi kruzuļi. T.i. man patīk, bet no praktiskā viedokļa man tas liekas galīgi garām.

zinu sievietes, kurām ir sudraba saderināšanās gredzeni, jo viņas ikdienā nēsā sudraba rotas lietas. Pēc kāzām uz kreisās rokas ir sudraba gredzens, bet uz labās zelta laulības gredzens. Nav nemaz tik traki.

Noelle 14.10.13. 09:45 | Kāzu datums: 19.07.2014

Man ir klasisks zelta gredzens - stīpiņa ar iestrādātu briljantiņu. Laulību gredzens būs tieši tikpat plats un no tāda paša zelta. Abus nēsāšu uz viena pirksta (principā - izskatīsies kā amorisita bildītē), vienīgi laulību gredzenu likšu "virs" saderināšanās gredzena, jo saderināšanās gredzens ir vaļīgāks - lai nav visu laiku jābaidās, ka nokritīs :)

s
susuritis 14.10.13. 10:35 | Kāzu datums: 13.07.2013

man ir sudraba saderunāšanās un baltā/sarkanā zelta laulības gredzens - uz vienas rokas nenēsāju, bet katru uz savas gan dažreiz. nekāda vaina :)

vācieši 14.10.13. 12:24

man ir saderināšanās gredzens zelta ar akmentiņiem bet laulību gredzens ir melns..tas ir atkarīgs,kā tu pati jūties..es vispār esmu sudraba mīlis bet man ir tik veiksmīgs saderināšanās gredzens,ka lieliski apvienojās ar sudrabu:)

vācieši 14.10.13. 12:26

vēl piemirsu pievienot,ka uz labās rokas nešāju šo melno lailības gredvenu,ko lieliski apvienoju ar tāda paša materiālā un stila rokassprādi+sudraba rokas sprādzi kurai klāt spraudzās kareklīši un vēl pērļu rokassprādzi-izskatās varen eleganti..un neikdieniški :)

engeliitc 14.10.13. 16:06 | Kāzu datums: 08.08.2014

Man ir no dzeltenā zelta,bet man nav tāds klasiskais saderināšanās gredzens ar vienu akmentiņu,bet man ir tādā kā taisnstūrī (?! :D) 27 mazi akmentiņi,tapēc to dzelteno zeltu enmaz tā redzēt nevar,jo visu nosedz akmentiņi..

v
vinjsh&vinja 15.10.13. 12:29

Paldies, meitenes! Man laikam būs 3 briljantiņi, kas principā arī nosedz pirksta 'virsmu', tāpēc arī metālam nebūs tik lielas nozīmes, jo ikdienā nēsāju gan sudrabu, gan zeltu, gan bižutēriju. Un neplānoju nēsāt uz vienas, līdz ar to arī ar dzelteno zeltu ļoti 'neēdīsies', ja arī būs baltā zelta.

R
RobRib 05.10.20. 20:49

Ir iespējams arī pasūtīt, lai pielāgo dizainu un formu kā vienam tā otram gredzenam. To gan juvelieri piedāvā gan vairāki juvelierizstrādājumu saloni, piemēram, Grenardi.