Kāzu plānošana
Kāzu aksesuāri
Saderināšanās gredzena samazināšana
Sveiki! Saņēmu no sava mīļotā saderināšanās gredzenu,bet diemžēl nedaudz par lielu. Vēlētos uzzināt vai vispār ir iespējams samazināt gredzenu ar akmeni un akmentiņiem.. Biju aizgājusi uz "Sudraba namu" tur man pateica,ka ir iespēja,ka samazinot akmeņi var izkrist. Vai kāda ir saskārusies ar šo problēmu?
Sveika, arī mans saderināšanās gredzens ir nedaudz par lielu. Gredzenu neesmu samazinajusi, bet valkaju uz cita pirksta. Ari man teica, ka akmentiņi varētu izkrist, tāpēc negribēju riskēt.
Ja ir tikai nedaudz pa lielu un negribas valkāt uz cita pirksta, var iziet no situācijas nopērkot parastu šauru gredzentiņu nepieciešamā izmērā, un valkāt to uz pirksta pa virsu saderināšanas gredzenam. Var pieskaņot ļoti smuki :)
Ja iet pie laba juveliera, tad viss būs kārtībā.
Man arī gredzentiņš bija par lielu, samazināja, visi akmentiņi turas :)
es gredzenus gāju taisīt pie juveliera www.zelts.lv
Domāju viņš varētu arī samazināt saderināšanas gredzenu. Visu jau nosaka laiks un izmaksas.
Man arī saderināšanās gredzens nedaudz par lielu, sameklējām man laulības gredzenu nedaudz mazāku, lai valkātu pa virsu, bet tas nestrādā :D saderināšanās gredzentiņš tik un tā nedaudz "braukā" un akmens ik pa laikam, kā lai to pareizāk noformulē, aizbrauc līdz pirkstu starpai un traucē vēl vairāk. vasaras karstumā pirksti nedaudz pietūkst un ir normāli, bet ziemā visu laiku uzmanīt ir diezgan kaitinoši ;) tā kā nēsāju uz cita pirksta :)
Protams, ir jāredz gredzens, un kā ir iestiprināti akmeņi, bet gandrīz jebkuru gredzenu var samazināt/palielināt, un akmeņu stiprinājumus arī pie reizes pārbaudīt. Ja ir jautājumi, variet droši rakstīt mums uz e-pastu, pieliekot gredzena bildes.
Manam ir 1 akmentiņš un smuki samazināja, neko pat pamanīt nevar. Samaksāju 7€