Kāzu plānošana
Kāzu aksesuāri
Kāzu vietas dekorēšana
Labdien! Varbūt kāda zina paraugus, kur var apskatīties kā dekorēt svinību vietu?
Es smēlos iedvesmu iekš pinterest.com
Es arī pievienojos mincenīte teiktajam, tur ir ļoti daudz ideju!! ;)
Es arī skatos pinterestā, bet sāku domāt, ka kāzu dienā tāpat pati nevarēšu visu izdekorēt, līdz ar to varbūt kāda varētu ieteikt kāda radoša cilvēciņa kontaktus, kas palīdzētu ar svinību vietas izdekorēšanu (dekori norises vietā ir ļoti dažādi), ziedu salikšanu, foto stūrīša ierīkošanu kāzu dienā, lai par to pašiem nav jāsatraucas?
kad ir kazas?
Man ļoti patika vienās kāzās, kā taisīja Kristīne Goluba, var atrast facebook un ļoti smuki taisa arī Smalkais Stils - http://www.smalkais.lv/lv/galerija/3
Man ari ir maza problema ar dekoresanu. Domajam balonus un pukes. Bet kas to izdaris? Pasiem tak nebus laika
Iedvesmojos pinterestā + runāju ar savu floristi, viņai bija foršas idejas. Dekorēsim paši dienu iepriekš, iepriekšējā vakarā arī atbrauks floriste, kas saliks ziedu dekorus, kuri tiks glabāti pagrabā, vēsumā, pēc tam kāzu dienā viņai atliks tik pašai salikt visu uz galdiem. Mums ir paveicies, ka varam tikt svinību vietā jau laikus un visu sadekorēt iepriekšējā dienā. Bet, ja tas nav iespējams, tad vajag deleģēt cilvēkus, kas to izdara kāzu dienas rītā - ja nav floriste/dekoratore, kas par to atbild.
Mes dekoresim iepriekseejaa vakaraa pasi. Buus baloni,sirdis
Es iesaku pakonsultēties ar kāzu floristi/dekoratori no www.svetkivisiem.blogspot.com
mums bezmaksas palīdzēja daudz ko sagatavot saviem ģimenes svētkiem :)
Man patīk dekors izbraukuma cerimonijām un arī aksesuāri www.weddingangels.lv/lv.html. Domāju tur pasūtīt..
Pinterest.com ir tāda dārgumu krātuve. Es arī no turienes idejas smeļos :) Dekorēsim paši, iepriekšējā dienā.
Piekrītu par pinterest, idejas tur netrūkst.
Mēs arī ar draugiem dekorēsim iepriekšējā vakarā, tā kā man kāzas būs rudenī, izmantošu maksimāli daudz rudens veltes. Tikai jāizdomā kā gaumīgi iekārtot foto stūrīti. :)
Mēs arī tā bijām plānojuši, bet mēnesi pirms uzzinājām, ka iepriekšējā dienā tur cits pasākums ar nakšņošanu, tad nu steidzām meklēt dekoratori.
No sirds iesaku floristi/dekoratori Maritu Antoneviču (www.svetkivisiem.blogspot.com), ļoti sirsnīga un atsaucīga, centsies piepildīt jūsu vēlmes par simboliskām naudiņām :)