Kāzu plānošana
Kāzu aksesuāri
Laulību gredzeni
Sveikas! Esam laulību gredzenu meklējumos. Vēlējos painteresēties, kur Jūs iegādājāties savus laulības gredzenus un ja nav noslēpums cik samaksājāt. Varbūt kāds var ieteikt kādu labu veikalu vai juvelieri. :)
Ļoti labs juvelieris ir Arvis Kotins
Mēs pirkām visvienkāršākos zelta gredzenus Jahontā, tā kā budžets ir super ierobežots, tad šis bija visoptimālākais variants.
Mēs noskatījām savu modeli milestiba.lv, bet pasūtījām stragov.lv, jo vēlējāmies platākus kā bija standarta piedāvājumā! Cena, manuprāt, ļoti adekvāta.
Jahontā arī ir laba cena, tik tur ir diezgan pamaza izvēle... vairāk klasiskie...
Nosūtīju privātu vēstulīti :)
mēs savējos pasūtījām Sudraba namā.. liela modeļu izvēle un cena arī pieņemama.. negribējām parasto stīpu, gājām ar savu zeltu..ātri un smuki :)
Arī pie juveliera Arvja Kotina. :) Super.
Kopējās izmaksas 380 EUR, bet pašiem vēl bija savs zelts :)
meitenes, vai kādai ir zināms, kas un kur izgatavotu platīna gredzenus?
Domajam par Sudraba namu. Gredzenu budzets nav diez ko liels, kopaa par abiem domajam izteret ne vairak par 300 eiro.
Vai laulību gredzenus arī izvēlēsieties volframa?
Nē, laulību būs no baltā un dzeltenā zelta. Kautgan es nebūtu pret volfrana gredzeniem.
izskatās ļoti labi! ;)
man interesē vai kaut kādā jel kādā veidā ir iespējams esošu gredzenu PAPLATINĀT? :( respektīvi, šķeit pārāk smalks un tievs (3mm), gribētos platāku
cik es saprotu - ja tā ir vienkārša stīpiņa tad jā, bet ja tur ir sakausēti dažādi zelti vai ir kāds raksts, tad gan nevar.
nē, es laikam nepareizi sapratu Tavu domu - Tu negribi lielāku izmēru pastiept, bet pašu gredzenu platāku? Nu diez vai - tas zelts tur ir tik, cik viņš ir. Ja kļūs platāks, tad viņam jākļūst vēl plānākam.
Vakar palielinājām līgavaiņa gredzenu,pie tam par 3 izmēriem!!!Tikai par 20 eur!Turklāt juvelieris lika klāt viņu zeltu!Gredzens bija gatavs pēc stundas!Padarīt platāku arī varot.Varu teikt tikai to labāko par šo meistaru,jo cits prasīja 60 eur.Atrodas Jelgavā,Svētes ielā.
Mums patika Sudraba nama gredzeni un tur ar tika pasūtīti! Bija savs zelts un kopējās izmaksas mums par darbu bija ap 240€! Esam apmierināti un gredzeni mums patīk! ;)
Laulības gredzenus nolēmām ka gribam īpašus,tātad nolēmām lūgt savām omēm zeltu!
Gribējām gredznus ar ģimenes zeltu! kopā mums uzdāvināja 13 gramus zelta,kurus parkausējām!
Sanāca ļoti biezi un skaisti gredzeni! par pārkausēšanu Valmierā samaksājām tikai 60 eiro!
Lieliska dāvana no paaudzes paaudzē!
Mēs sev pasūtījām gredzenus no Sudraba nama ar latvju rakstu zīmēm, man jau ļoti patīk. :) Nesām savu zeltu, tad bija jāsedz tikai izgatavošanas izmaksas.
Mums ir gredzeni no Sudraba nama. Ja mani atmiņa neviļ, tad samaksājām 300eur. Bet mums nav zelta gredzeni.
Taču, kad bijām un skatījāmies, tad man likās tur diezgan normāla izvēle visādiem gredzenim.