FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu aksesuāri

Zeķes vai zeķbikses?

inesiiteg 19.03.15. 19:10 | Kāzu datums: 15.08.2015

Ko Jūs plānojat vilkt savā kāzu dienā? Zeķbikses vai zeķes? Es gribētu zeķes, bet nezinu, vai viņas stāvēs normāli un nelips vaļā, jo kājas man nav no tievajām. Un kādas krāsas jūs vilksiet - baltas vai miesaskrāsas?

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
M
Ma_sha 19.03.15. 19:59 | Kāzu datums: 27.08.2015

Noteikti zeķes. Kāpēc lai liptu vaļā?! Atrodi īsto izmēru un aiziet! Nav īsti saprotama piebilde - kājas nav no tievajām. Vai ne tievajām zeķes neturas?!

T
Tamija88 19.03.15. 20:32 | Kāzu datums: 04.07.2015

Noteikti zeķes, jo manuprāt ērtāk. Vasarā zeķubiksēs nav ērti un būs karsts.
Piekrītu īstais izmērs zeķēm un nekas nelīp vaļā. Ja laiks atļauj var arī tagad pamēģināt kā ir ar tām zeķēm. In tad jau pēc sajūtām jāizlemj.

inesiiteg 19.03.15. 21:08 | Kāzu datums: 15.08.2015

Man arī ir tā problēma, ka ciskas rīvējas viena gar otru un vasarā ja sasvīst, tad noberžas, līdz ar to ar zeķbiksēm būtu ērtāk, bet pašai liekas, ka ar zeķēm smukāk. Un kādā krāsā - baltā?

T
Tamija88 19.03.15. 21:24 | Kāzu datums: 04.07.2015

Personīgi es izvēlēšos miesaskrāsā. Baltās liekas pārāk gaiši. Man doma vispār bija tāda, ja izdosies iegūt zeltītu iedegumu, tad jau varētu arī bez zeķēm. Tik jāienēsā kārtīgi kurpes lai nekur neberž. Bet laiks rādīs kā būs. Hmmm. Nju japamēģina vasarai tuvojoties ka ir ar tām zeķēm. Un no vienas puses nav jau tik daudz tajā dienā jāstaigā. Varbūt ka var riskēt.

C
Crexcrex 19.03.15. 21:51 | Kāzu datums: 10.05.2014

Kas tieši ar zeķēm ir "smukāk"? Tu plāno viņas eksponēt viesiem un fotogrāfam, vai kā? Ja nu gribas jaunajam vīram par prieku, tad var uzvilkt zeķes, pirms doties baudīt kāzu nakti, nevis visu dienu mocīties ar noberztām ciskām, ja ir zināms, ka tāda problēma pastāv.
Ja diena karsta, tad zeķēm ir zināmas priekšrocības, bet noteikti izvēlies tādas, kam gumija ir gana plata, lai nespiež kājas un vēl vairāk nerīvē ciskas; vēlams iepriekš izmēģināt. Pavisam karstā laikā var arī bez zeķēm/zeķbiksēm, bet nu tad jāskatās, vai kurpes nesāks berzt. Un vienmēr pastāv iespēja, ka nemaz nebūs karsti, un zeķbikses tāpat būs labākā izvēle.

zužiks 20.03.15. 10:08

Ja gribas papildus drošību, uzvelc zeķes kopā ar zeķturiem...droši, skaisti...

missunshine 20.03.15. 12:54 | Kāzu datums: 15.05.2015

Es planoju iet bez zekem vai kekubiksem, jo bus kurpes ar atvertu purngalu. :)
Lidzigi kaa saija bilde :

c
colline 20.03.15. 16:18

ja kurpes ir atvertu purngalu, pec etiketes nevelk tachu ne zekes ne zekbikses...?
varbut kadai ir pieredze ar pedinam kuram izgriezts purngals, lai kajinas jutas erti papepzhkurpees visu dienu? l

K
Kalnaraja 20.03.15. 17:16

Gribētos plikam kājām, bet bail, ka kurpes nesāk berzt... Es par garajām zeķēm - tajās jūtos skaistāka. Un apziņa, ka zem kleitas ir skaistas zeķes un veļa, liek starot :)

Galvenais nevilkt pusgarās, domājot, ka kleita kājas nosedz. Paziņa savās kāzās bija uzvilkusi pusgarās, jo pie spoguļa tak zem kleitas neredz un ejot tāpat, bet baznīcā laulājās uz paaugstinājuma, kādu brīdi arī sēdēja, kamēr mācītājs runā, un tad nu kleita sanāca mazliet piepacelta, jo apakšsvārki ar riņķiem, un protams zeķes bija ļoti labi redzamas un neizskatījās skaisti.

inesiiteg 20.03.15. 19:28 | Kāzu datums: 15.08.2015

Tā jau kā Kalnaraja minēja - apziņa, ka ir skaista veļa, liek starot. Bet, ja domā par ērtību, tad zeķbikses noteikti labāk. Vienīgais tagad domāju par krāsu, jo cik esmu ievērojusi, daudzām ir baltas zeķbikses, bet man pašai labāk pie sirds iet miesaskrāsas, bet te vairāk uztraucos par vizuālo - kas labāk izskatīsies, jo tomēr jau šad tad nāksies piepacelt apakšsvārkus - piemēram, kad kāpšu mašīnā, tad nu gribu, lai viss smuki. Un man kurpēm purngals ciet.

C
Crexcrex 20.03.15. 21:12 | Kāzu datums: 10.05.2014

Man personīgi baltās zeķbikses saistās ar tautas deju kolektīvu skatuves apģērbu, tā ka uz kāzām vilku miesaskrāsas :) Un bildēs arī miesaskrāsas liekas labākas, bet tā nu tiešām ir gaumes lieta, kā pašai labāk patīk, tā velc.
Izmēģini zeķes pirms tam, es arī uz kāzām tomēr nopirku zeķes, lai gan ikdienā velku tikai zeķbikses; veikalā prasīju ar platu gumiju un lai nav ļoti augstu uz stilba - ja nav ārkārtīgi tvirti augšstilbi, tad īsāka zeķe ir komfortablāka un izskatās labāk. Noteikti nemēģini vilkt zeķes ar gumiju kombinācijā ar zeķturi, tam ir domātas speciālas zeķes bez līpošās augšmalas.

K
Kalnaraja 21.03.15. 18:27

To ko varu teikt no pieredzes, kas visai komiska :) Ja velkat zeķes - tad noteikti uz tīras miesas. Sieviete, pie kuras senāk gāju uz bikini vaksāciju, ādai pēc tam mazliet uzbēra pūderi. Zeķes uz piepūderētas ādas neturas - gāju pa ielu un nācās ar rokām kaut kā tās zeķes pieturēt, sajūta briesmīga un tai pašā reizē komiska :D

k
kareelija 21.03.15. 20:58 | Kāzu datums: 27.07.2013

Man bija skaistas garaas zekes ar mezginju zekturi, tadejadi nekas nekrita nost :) hehe, viram protams patika :D

S
Skudrina26 21.03.15. 23:56 | Kāzu datums: 11.07.2015

Man būs baltas zeķes ar mežģīnēm viscaur.Rezervei būs vienkārši baltas zeķes,kurām augšdaļā mežģīņu maliņa.Esmu bildēs citām līgavām redzējusi zeķes viscaur no mežģīnēm,izskatījās ļoti skaisti,tapēc pati arī tādas gribu.

E
Ehz_forshaa 22.03.15. 11:32

Es visdrīzāk pirkšu parastas baltas zeķes, jo ar mežģīni īsti nederēs pie kleitas...

d
daciite28 23.03.15. 17:50 | Kāzu datums: 31.07.2015

Es negribetu vispar vilkt ne zekes, ne zekbikses. Jo vasaraa tak karsts un zem kleitas neviens neredz tak. Vai taa var? :)

E
Ehz_forshaa 23.03.15. 21:21

Var, manuprāt, jebko! :) Galvenais, lai pašai ērti un patīk!
p.s. es vakar savas zeķes pasūtīju ebay, aprīļa beigās jābūt, redzēs kas atnāks.

inesiiteg 23.03.15. 22:02 | Kāzu datums: 15.08.2015

Kādas pasūtīji?

Skudrina26 - kur pirksi tādas zeķes?

E
Ehz_forshaa 23.03.15. 22:22

Pasūtīju pavisam vienkāršas garās zeķes (baltas), ja atnāks normālas, padalīšos ar linku ;) Bet vispār tur ir ļoti daudz variantu, gan dārgāku, gan lētāku ;)

m
myvision 23.03.15. 22:33 | Kāzu datums: 15.08.2015

Es ''Debenhams'' noskatīju 7den zeķubikses miesas krāsā. Man kleita ivory krāsā, tā, ka baltas nemaz neder.