FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu aksesuāri

Atsauksmes par Magnolijas zieds un Percziedus.lv

A
Aurēlija 29.04.15. 16:16 | Kāzu datums: 20.06.2015

Sveikas!

Varbūt kādai ir atsauksmes par ziedu bāzēm Magnolijas zieds un Percziedus.lv ? Interesē pieredze līgavas pušķa u.c. ar kāzām saistīto kompozīciju izveidē.

Paldies jau iepriekš!

9 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
A
A.L. 05.05.15. 13:36 | Kāzu datums: 29.08.2015

Līdz ziedu pasūtīšanai vēl neesmu tikusi, bet pirmajās klapatās ar ielūgumiem gan iebraucu... noteikti neiesaku ielūgumus pasūtīt www.invite.lv, jo viņu izpratne par krāsu un fontu variācijām (uz ko viņi atsaucas savas mājaslapas galerijā) ir nevis - man pasūta tādu un tādu fontu, tādu un tādu krāsu, ko mēs arī izgatavojam, bet ja man pasūta tumši zilus ielūgumus, tātad es varu izgatavot arī gaiši zilus... un savu kļūdu pasūtījuma izgatavošanā viņi atzina tikai pēc ļoti dusmīga e-pasta, kad es atklāju, ka viņu mājaslapa ir pilna ar pozitīvām laimīgo līgavu atsauksmēm, tikai nekur mājaslapā nav iespējams atsauksmi atstāt... padoms nākotnei sev un citām līgaviņām - uzmanīgāk pārbaudiet uzņēmumus, kam gatavojaties uzticēt jebko saistībā ar savu lielo dienu un noteikti visiem uzņēmumiem meklējiet atsauksmes! Ar smukām bildītēm mājaslapā nepietiek!

E
Ehz_forshaa 05.05.15. 23:49

Ļoti žēl, ka Tev tā iznāca. Tiešām, arī pētīju www.invite.lv piedāvājumu, izskatījās ļoti jauka vieta.

Aurēlija - nezinu par kāzu ziediem, bet ikdienā (cik nu sanāk) priekšroku dodu Magnolijas ziedam:
1. izvēlē plašāka;
2. apkalpošana man vairāk uzrunā.

Sev kāzu pušķi u.c. ziedu dekorācijas pasūtīšu Magnolijas ziedā (cenas man ļoti patika).

s
skorpio 13.05.15. 22:42

Iespējams,ka mēs pagadījāmies neīstajā brīdī,bet manas atsauksmes par viņiem nav 100% pozitīvas..nevaru teikt,ka slikti,bet nevaru arī ieteikt,jo viss forši

dimdimdii 14.05.15. 09:34

Drīkst palūgt detalizētāku atsauksmi?
Viņi man atsūtīja ļoti tīkamu cenu piedāvājumu, negribu iebraukt auzās.

A
Aurēlija 14.05.15. 09:37 | Kāzu datums: 20.06.2015

Es arī priecātos par atsauksmi! Vai varat lūdzu sūtīt privātajā vēstulē?

A
Aurēlija 14.05.15. 15:23 | Kāzu datums: 20.06.2015

Vai arī par Magnolijas ziedu kādai nav negatīvas atsauksmes?

s
skorpio 15.05.15. 13:54

nosūtīju privāti

p
pauljuks226 25.05.15. 18:56 | Kāzu datums: 29.07.2016

Pa magnolijas ziedu esmu dzirdejusi loti sliktas atsauksmes tāpēc sev kleitu suju pie pazīstamas suvejas ko varu ari tev ieteikt jo nemaz nav dārga, pa magnolijas ziedu dzirdēju ka līgavas pat pus dienu nenostaiga ka kleitā sāk jukt pa vīlēm ārā, vai tā ir nezinu bet atsauksmes tādas dzirdēju

A
Aurēlija 25.05.15. 19:32 | Kāzu datums: 20.06.2015

Mazliet nesapratu, kādā kontekstā runājot par Magnolija ziedu, kas ir ziedu bāze, tiek runāts par kleitas šūšanu?